Yritys

Rennosti, mutta tosissaan.

Dudelle tärkeintä on laatu ja rehellisyys, jotka ohjaavat kaikkea toimintaamme.

Mutkaton digitoimisto

Olemme WordPress-digitoimisto, jossa yhdistyy pikselintarkka suunnittelu ja rautainen tekninen WordPress-erityisosaaminen. Olemme päättäneet alusta asti keskittyä ainoastaan vahvuuksiimme, joita ovat räätälöityjen WordPress-verkkosivujen suunnittelu ja toteutus sekä brändi-ilmeiden suunnittelu. Et tule saamaan meiltä mitään puolivillaista, koska nämä ovat tarkkaan vaalitut leipälajimme.

Dudelle tärkeintä on asiakas ja heti sen perässä kulkee läpinäkyvyys ja rehellisyys, jotka ohjaavat kaikkea toimintaamme. Olemme keskittyneet avoimuuteen niin lähdekoodissa kuin asenteessammekin alusta asti. Sisäänkirjoitettuna mukana kulkee niinsanottu “Dude-henki”, joka näkyy rentona ammattimaisuutena.

Missio ja visio

Missiomme

Suunnittelemme ja toteutamme laadukkaita verkkopalveluja, joiden avulla asiakkaidemme liikevaihto, tulos ja brändin tunnettuus kasvavat.

Visiomme

Haluamme kasvaa hallitusti Suomen halutuimmaksi ja tunnetuimmaksi WordPress-sivustojen ja verkkopalveluiden suunnittelijaksi ja toteuttajaksi.

Läpinäkyvä kaikkiin suuntiin

Läpinäkyvyys on kiinteä osa Dude-kulttuuria. Jokainen ihminen ja yritys on erilainen. Uskomme erilaisuuden voimaan ja aidot persoonat ovat rikkaus, jota haluamme vaalia. Aina helppoa? Ei, mutta aina sen arvoista. Epävirallisena iskulauseenamme kulkee yhä Vierityspalkista tuttu “Ole mitä olet”.

Meille on tärkeää, ettei yhtenäkään aamuna potuta lähteä töihin. Koska viihdymme työssämme, saamme paljon hyvää aikaan jokaisella rintamalla. Läpinäkyvyys on firmamme ydinarvoja ja se näkyy aina avoimista palkkatiedoista julkaisuihimme GitHubissa. Joko luit operointimanuaalimme?

Osa yhteisöä

WordPress on avoimen lähdekoodin julkaisujärjestelmä, jota kehitetään yhteisön vapaaehtoistyön voimin. Dude on ollut alusta asti vahvasti mukana WordPressin yhteisön toiminnassa ei ainoastaan koodipuolella, mutta myös esimerkiksi järjestämässä virallisia WordPress Meetuppeja ja WordCampeja Suomessa.

Toimintaamme ohjaavat arvot

Läpinäkyvyys

Teemme tarkkoja, kiinteitä tarjouksia ja tarjoamme vain toteutuksia, jotka tiedämme tekevämme hyvin. Teemme sen minkä lupaamme ja kerromme avoimesti, jos emme ole johonkin toteutuksiiin oikea kumppani. Rehellisyys näkyy toiminnassamme työkaverilta toiselle ja työntekijältä asiakkaalle. Läpinäkyvyys näkyy myös tavassamme tehdä koodia.

Laatu

Meille laatu tarkoittaa sitä, että jokaiseen uuteen asiakkaaseen tutustutaan huolella. Verkkosivustolle tai -kaupalle suunnitellaan ulkoasu, joka on parempi kuin yhdenkään samalla toimialalla toimivan kilpailijan. Teemme verkkosivut ilman valmisteemoja ja suhtaudumme kunnianhimoisesti koodiin. Myös ripeä asiakaspalvelu ja WordPress-käyttöön räätälöity palvelinratkaisu ovat meille tärkeä osa Dude-laatua.

Vastuullisuus

Lähdemme mukaan projekteihin, joihin uskomme ja jotka tuovat mielestämme jotain hyvää maailmaan. Olemme ehdottomasti itsekin parhaimmillamme silloin, kun asiakkaamme itse uskoo asiaansa ja kun se asia on jotain, joka tekee maailmasta paremman paikan.

Rohkeus

Joskus se on sitä että ehdotetaan asiakkaalle jotain mitä hän ei ole pyytänyt, toisinaan taas sitä että kerromme että jotain ei kannata mielestämme tehdä. Jokaisella työntekijällä rohkeus olla mitä on ja yrityksenä rohkeus olla osiensa summa.

Välittäminen

Katsellaan vähän mitä ympärillä tapahtuu ja joskus on hyvä kysyä kanssaeläjiltä että ”kuinka voit?”. Projekteissa tavoitteenamme on huikea visuaalisuus ja moitteeton koodi, mutta haluamme myös koko palvelukokemuksen olevan korkealla tasolla aina ensimmäisestä yhteydenotosta lähtien. Jokainen ihmisen kirjoittama viesti tai puhelu ansaitsee tulla vastatuksi.

Kehittyminen

Kehitymme jatkuvasti. Koko tiimi seuraa aktiivisesti työkalujen, tekniikoiden ja toimintaympäristön kehitystä. Projekti ja tiimi hyötyy siitä, että jotain uutta kehitetään jopa projektin aikana. Tästä hyvä esimerkki on talon kruununjalokivi, avoimen lähdekoodin WordPress-kehittäjäteema Air-light, joka tiheimmillään päivittyy jopa päivittäin.

Duden tarina

Juha vasemmalla aurinkolasit päässä, Rolle oikealla näpyttää iPadia

Alussa meitä oli vain kaksi ja vermeetkin oli lainavehkeitä. Ensimmäinen toimisto vanhan työnantajan tiloissa.

2013

Roni ja Juha perustavat yrityksen keväällä 2013 puolivahingossa kun alihankintasoppari ja omat asiakkuudet vaikuttavat tilaisuudelta, jota ei voi olla käyttämättä. Pitkiä päiviä sekä opettelua yrittäjyyden ihmeelliseen maailmaan.

Blogissa lisää ajan kuvaa:

Tutustu tyyppeihin

Jokainen ihminen ja yritys on erilainen. Uskomme erilaisuuden voimaan ja aidot persoonat ovat rikkaus, jota haluamme vaalia. Aina helppoa? Ei, mutta aina sen arvoista. Ole mitä olet.