Taidamme olla vähän erilainen digitoimisto

Odotitko ylivirallisia pukumiehiä tai myyntijargonia suoltavia konsultteja, joiden puheista et ymmärrä yhtään mitään? Sellaista dudea et täältä löydä.

Digitoimisto Dude Oy on jyväskyläläinen vuonna 2013 perustettu digitaalinen mainostoimisto. Toteutamme räätälöityjä verkkopalveluita, verkkokauppoja sekä verkkosivuja WordPressillä laadusta tinkimättä.

Jokaisella dudella on omat erikoisosaamisensa, jotka sopivat saumattomasti yhteen. Vahvuuksiamme ovat alan laaja tuntemus, ajantasainen osaaminen ja jatkuva uuden oppiminen, ketteryys sekä maanläheinen palvelu.

Asiakkainamme on monia eri alan yrityksiä, joiden kanssa olemme toteuttaneet monipuolisia verkkoprojekteja. Verkostostamme löytyy yhteistyökumppaneita tarjoamaan ratkaisut esimerkiksi valo- ja videokuvaukseen sekä sisällöntuotantoon.

Olemme myös aktiivisesti mukana Suomen WordPress-yhteisön toiminnassa ja julkaisemme paljon avointa koodia.

7 Dudea
275+ Projektia
+276% Tulos (2018)
4 Ryssityt projektit

Dudes of summer

Lisää vesi, poista purut... tää meidän kahviautomaatti on kuin joku helvetin moderni tamagotchi, koko ajan saa olla hoitamassa ettei se kuole käsiin.

Kristian Hohkavaara

AD, toimitusjohtaja

Älä hättäile, istu mättäille. Kyllä se pipo vielä löytyy.

Juha Laitinen

AD, hupiukko

Aamut ei oo mun feivörittejä, ne vois kieltää lailla. Yhdeltätoista alkaa vasta silmät aueta, neljännen espresson jälkeen.

Roni Laukkarinen

Perustaja, teknologiajohtaja

Etiäpäi sano koodari luodessa kaunista koodia tähän maailmaan. Kaunista koodia, sitä ei ole koskaan liikaa.

Timi Wahalahti

Taustakehittäjä, web-suunnittelija

Yksinkertainenkin ratkaisu voi olla hyvä.

Arto Toivanen

Web-kehittäjä

En kestä!

Emmi Virtanen

Valokuvaaja

Kohtaavatko arvomme?

Rehellisyys

Meiltä on turvallista ostaa, koska emme varsinaisesti osaa myydä - et tule siis saamaan meiltä epämääräistä tarjousta tai ontuvaa myyntipuhetta palvelusta, jota et todellakaan tarvitse. Vaikka päivämme ovat gridiä ja devausta, niin silti haluamme puhua asiakkaidemme kanssa suomea ja tulla ymmärretyiksi. Vaikka kyseessä on yritysten välinen liiketoiminta, niin silti sitä tekevät keskenään ihmiset.

Laatu

Meille laatu tarkoittaa sitä, että jokaiseen uuteen asiakkaaseen tutustutaan huolella ja verkkosivustolle/-kaupalle suunnitellaan ulkoasu, joka on parempi kuin yhdenkään samalla toimialalla toimivan kilpailijan. Emme turvaudu sivuston suunnittelussa valmisteemoihin eikä koodipuolella mennä siitä, mistä aita on matalin. Myös oman talon sisältä löytyvät palvelinratkaisut sekä oma tuotekehitys palvelinongelmien valvonnassa ovat meille tärkeä osa Dude-laatua.

Maalaisjärki

Me emme ole hirveän hyviä suoltamaan korkealentoista konsulttijargonia tai tekemään satasivuisia myynti-/markkinointisuunnitelmia. Alkutapaamisen jälkeen pyrimme jo hyvin pian olemaan todellisen tekemisen parissa, jotta verkkosivustosi tai -kauppasi olisi mahdollisimman pian julkaistu.

Huumorihommat

Vaikka teemme usein kovaa duunia ja pitkää päivää, pidämme myös huolen siitä että huumori ei jää liiaksi takavasemmalle. Hevosnaamari vedetään tarvittaessa päähän ja tilannetta saatetaan myös joskus keventää tilanteeseen sopivilla YouTube-videoilla. Toisinaan tilanne - ei toki joka päivä - saattaa vaatia jopa Jyväskylän toiseksi vanhimman seurusteluravintolan Sohwin palveluita.

Yritykseen liittyviä kirjoituksia

Dudella uusi osakas ja valoisat tulevaisuudennäkymät

Kolme vuotta sitten Dudeen palkattiin ensimmäinen työntekijä ja vaikka sen jälkeen Duden meininki onkin pysynyt hyvin samanlaisena, paljon on myös muuttunut.

Juha Laitinen

Tunnustus tietokantoihin liittyen

Kehitän kuukauden aikana useampaa projektia ja teen sen käyttämättä export & import jumppaa, WP Migrate DB Pro -lisäosaa, vastaavia työkaluja tai automaattisia varjoympäristöjä. Haluan kertoa siitä, miten tämä on mahdollista.

Timi Wahalahti

Paremman tarjouspyynnön anatomia

Duden viidennen toimintavuoden aikana olemme päässeet siihen onnelliseen tilanteeseen, jossa emme voi edes jättää tarjousta kaikkiin meille lähetettyihin tarjouspyyntöihin vaan joudumme erilaisilla kriteereillä tekemään valintoja.

Kristian Hohkavaara

Henri on Duden uusin vahvistus koodipuolella

Tarkkaavaisimmat huomasivat, että Dudella oli haku päällä kesäkuusta aina loppusyksyyn saakka. Marraskuun alussa Dudella aloitti seitsemäs tyyppi, varsinaisesti viides työntekijä talon sisällä.

Roni Laukkarinen

Dude nosti tasoa kerroksella – esittelyssä uusi Kauppakadun toimisto

Moni on ihmetellyt, miksi ihmeessä muutimme niin edustavasta tilasta. Ennen kuin mennään varsinaisiin muuttokuulumisiin, koko toimistoasiaa on syytä hieman avata tarkemmin.

Roni Laukkarinen

Duden asiakkaat ovat supertyytyväisiä

"Erittäin esimerkillistä työtä Dudet tekee. Pari palaveria ollut ja ilmpiiriä kuvaamaan ei riitä sana rento, vaan se on jotain vielä enemmän."

Timi Wahalahti

Duden talouskatsaus 2018

Jatkakaamme klassista blogausten sarjaa jossa esittelemme Duden taloutta edellisen tilikauden osalta.

Kristian Hohkavaara

Oletko sinä etsimämme dude tai dudette?

Toimintamme jatkuvasti laajentuessa etsimme Jyväskylään Full stack -kehittäjää? Fronttajaa? Kahvinkeittäjää? Pääset osaksi legendaarista tiimiämme, joka on vuosien saatossa marinoitunut monessa liemessä.

Timi Wahalahti

{{ post.title }}

{{ post.excerpt }}

{{ post.author.name }}