Rennosti, mutta tosissaan.

On WordPress-toimistoja ja sitten on Dude. Me ei osata kehua itseämme, mutta tätä me teemme. Antaa tekemisen puhua puolestaan.

Dudella ei ole pukumiehiä tai jargonia suoltavia konsultteja.

Dude (Vierityspalkista tuttu!) on vuonna 2013 perustettu jyväskyläläinen WordPress-toimisto. Pääasiassa leipä tulee erilaisten verkkosivujen- ja palveluiden visuaalisesta suunnittelusta sekä teknisestä toteutuksesta. Toisinaan saattaa joku yritysilmekin tulla tehtyä.

Duden tapa tehdä on keskittyä alusta asti laatuun ja se näkyy kaikessa toiminnassamme. Emme myöskään lähde projekteihin mukaan joihin emme pysty panostamaan täysiä syystä tai toisesta.

Verkkosivustojen julkkarina luotamme WordPressiin, joka on bravuurimme. Kun tekee yhden jutun pirun hyvin, tietää että ei voi mennä pahasti metsään. Olemme myös aktiivisesti mukana Suomen WordPress-yhteisön toiminnassa ja julkaisemme paljon avointa koodia. Näistä lisää tietoa sivulta Yhteisö & koodi.

230k

Liikevaihto

+276%

Tulos

4

Ryssityt projektit

5

Henkilöstö

Kohtaavatko arvomme?

Meiltä on turvallista ostaa, koska emme varsinaisesti osaa myydä Рet tule siis saamaan meiltä epämääräistä tarjousta tai ontuvaa myyntipuhetta palvelusta, jota et todellakaan tarvitse. Vaikka päivämme ovat gridiä ja devausta, niin silti haluamme puhua asiakkaidemme kanssa suomea ja tulla ymmärretyiksi. Vaikka kyseessä on yritysten välinen liiketoiminta, niin silti sitä tekevät keskenään ihmiset.

Meille laatu tarkoittaa sitä, että jokaiseen uuteen asiakkaaseen tutustutaan huolella ja verkkosivustolle/-kaupalle suunnitellaan ulkoasu, joka on parempi kuin yhdenkään samalla toimialalla toimivan kilpailijan. Emme turvaudu sivuston suunnittelussa valmisteemoihin eikä koodipuolella mennä siitä, mistä aita on matalin. Myös oman talon sisältä löytyvät palvelinratkaisut sekä oma tuotekehitys palvelinongelmien valvonnassa ovat meille tärkeä osa Dude-laatua.

Me emme ole hirveän hyviä suoltamaan korkealentoista konsulttijargonia tai tekemään satasivuisia myynti-/markkinointisuunnitelmia. Alkutapaamisen jälkeen pyrimme jo hyvin pian olemaan todellisen tekemisen parissa, jotta verkkosivustosi tai -kauppasi olisi mahdollisimman pian julkaistu.

Vaikka teemme usein kovaa duunia ja pitkää päivää, pidämme myös huolen siitä että huumori ei jää liiaksi takavasemmalle. Hevosnaamari vedetään tarvittaessa päähän ja tilannetta saatetaan myös joskus keventää tilanteeseen sopivilla YouTube-videoilla. Toisinaan tilanne Рei toki joka päivä Рsaattaa vaatia jopa Jyväskylän toiseksi vanhimman seurusteluravintolan Sohwin palveluita.

2013

2015

2016

2018

2019

Alussa meitä oli vain kaksi ja vermeetkin oli lainavehkeitä. Ensimmäinen toimisto vanhan työnantajan tiloissa.

Henkilöt

Kristian Hohkavaara

Toimitusjohtaja

Lue lisää tyypistä

Roni Laukkarinen

Teknologiajohtaja

Lue lisää tyypistä

Juha Laitinen

Suunnittelija

Lue lisää tyypistä

Timi Wahalahti

Taustakehittäjä

Lue lisää tyypistä

Kari Kaponen

Suunnittelija

Lue lisää tyypistä

Kuinka tähän porukkaan pääsee mukaan?

Tsekkaa avoimet työpaikat