Tiistaina, 23.12.2014

Vuosi paketissa ja fiiliksiä tulevasta

Vuoden l√§hestyess√§ loppuaan on hyv√§ fiilistell√§ mennytt√§ vuotta. Vuosi 2014 oli Digitoimisto Duden ensimm√§inen kokonainen vuosi ja se opetti meille paljon. Kehityst√§ tapahtui niin tekniikan, ty√∂tapojen sek√§ asiakaspalvelun saralla. Projektien m√§√§r√§ kasvoi vuoden aikana luonnollisesti. Tekniikka sek√§ ty√∂tavat nopeutuivat sek√§ tietty rutiini alkoi nostamaan p√§√§t√§√§n pusikosta. Hyv√§ asia oli se, ett√§ duuni nopeutui ja pystyi […]

Tämä kirjoitus saattaa sisältää vanhentunutta tietoa, sillä se on julkaistu yli 8 vuotta sitten.

Vuoden lähestyessä loppuaan on hyvä fiilistellä mennyttä vuotta. Vuosi 2014 oli Digitoimisto Duden ensimmäinen kokonainen vuosi ja se opetti meille paljon. Kehitystä tapahtui niin tekniikan, työtapojen sekä asiakaspalvelun saralla.

Projektien m√§√§r√§ kasvoi vuoden aikana luonnollisesti. Tekniikka sek√§ ty√∂tavat nopeutuivat sek√§ tietty rutiini alkoi nostamaan p√§√§t√§√§n pusikosta. Hyv√§ asia oli se, ett√§ duuni nopeutui ja pystyi hy√∂dynt√§m√§√§n jo hyv√§ksi todettuja ratkaisuja muissa vastaavissa toteutuksissa. Huonoa oli taas liika rutinoituminen, jolloin saattoi menn√§ sielt√§ mist√§ se kuuluisa aita on hitusen matalampi. Lopputuloksessa ei v√§ltt√§m√§tt√§ ollut mit√§√§n vikaa, mutta se tietty ”jokin” saattoi j√§√§d√§ puuttumaan. T√§ll√∂in on aina peiliin katsomisen paikka ja haettava jatkossa uusia, freesej√§ l√§hestymistapoja.

Projektien kartoittamisessa ja asiakaspalvelussa mentiin ryminällä eteenpäin. Asiakas ei aina tunnu tietävän mitä haluaa tai asian esille tuominen on hieman kankeaa. Pieni jumppa kuuluu toki aina asiaan, mutta päiväkaupalla pään hakkaaminen seinään ei palvele ketään. Tänä vuonna opimme suoristamaan mutkia tämän suhteen, kysymään oikeita kysymyksiä sekä tarjoamaan parempia, järkevämpiä ratkaisuja. Myöskin yleisesti ottaen meidän asiakaspalvelu tuntuu toimivan, sillä palautteen mukaan asiakkaamme ovat saaneet hyvää palvelua ja tukea nopealla vasteajalla.

Vuoden aikana kerkesi my√∂s pohtimaan DUDEn tulevaisuutta. Palvelujen puolesta tulemme pysym√§√§n tiukasti nykyisiss√§, ”Keep it simple and do it better” -meiningill√§. Yhteisty√∂ eri tahojen kanssa lis√§√§ntyi huimasti ja tulee my√∂s ensi vuonna olemaan merkitt√§v√§ss√§ roolissa. Yhdess√§ olemme enemm√§n.

Nyt on aika hiljentyä hetkeksi ja palata ensi vuonna entistä liekitetympänä takaisin. Hyviä jouluja ja uudet vuodet.

Lue myös nämä

Vuosi 2013 paketissa РDude toivottaa hyvää joulua!

”Ihan mukavata”. Siin√§ ensimm√§inen ajatus kun mietin t√§t√§ reilun puolen vuoden p√§tk√§√§ yritt√§j√§n√§.

Digialan odotukset ja toiveet vuodelle 2014

Niin sitä vaan vuosi vaihtui, että pätkähti. Aika tarkastella tätä vuotta vähän tarkemmin.

Dude täytti 6 vuotta Рmistä tähän on tultu, miten tähän on päästy?

Dude perustettiin vuonna 2013 kun Juha ja Roni hyppäsivät työelämästä suoraan yrittäjyyden ihmeelliseen maailmaan. Alku oli jännittävää ja erilaista, jopa pelottavaa.