Työpaikat

Lähetä avoin hakemus sähköpostitse.

Uskotko sopivasi joukkoomme taidoiltasi ja persoonaltasi?

Arvostamme tekijässä oma-aloitteisuutta, rehellisyyttä ja huumorintajua. Pajallamme tulet kuulemaan mitä erikoisempia ja sitäkin huonompia juttuja. Ei vaadi siis ihmeitä sopiaksesi porukkaamme. Toki odotamme sinulta riittävää teknistä osaamista ja reipasta asiakaspalveluasennetta.

Työ ei tekemällä lopu.

Juuri nyt etsimme:

Toimintaamme ohjaavat arvot

Läpinäkyvyys

Et tule saamaan meiltä epämääräistä tarjousta tai ontuvaa myyntipuhetta palvelusta, jota et todellakaan tarvitse tai jota emme osaisi täydellisesti tuottaa. Emme tee tyhjiä lupauksia ja kerromme avoimesti, jos emme voi jotain toteuttaa. Rehellisyys näkyy toiminnassamme työkaverilta toiselle ja työntekijältä asiakkaalle. Läpinäkyvyys näkyy myös tavassamme tehdä koodia.

Laatu

Meille laatu tarkoittaa sitä, että jokaiseen uuteen asiakkaaseen tutustutaan huolella ja verkkosivustolle/-kaupalle suunnitellaan ulkoasu, joka on parempi kuin yhdenkään samalla toimialalla toimivan kilpailijan. Emme turvaudu sivuston suunnittelussa valmisteemoihin eikä koodipuolella mennä siitä, mistä aita on matalin. Myös asiakaspalvelu ja oman talon sisältä löytyvät palvelinratkaisut sekä oma tuotekehitys palvelinongelmien valvonnassa ovat meille tärkeä osa Dude-laatua.

Vastuullisuus

Emme lähde mukaan projekteihin, joiden emme usko tuovan tähän maailmaan mitään hyvää. Olemme ehdottomasti itsekin parhaimmillamme silloin, kun asiakkaamme itse uskoo asiaansa ja kun se asia on jotain, joka tekee maailmasta paremman paikan. Emme siis lähde mukaan projekteihin, joiden yrityksen toimiala on pikavippi-, telemarkkinointi-, kosmetiikka-, nettikasino- tai asetoimiala.

Välittäminen

Katsellaan vähän mitä ympärillä tapahtuu ja joskus on hyvä kysyä kanssaeläjiltä, että ”kuinka voit?”. Projekteissa meille ei riitä pelkästään huikea visuaalisuus ja moitteeton koodi, vaan haluamme myös koko palvelukokemuksen olevan korkealla tasolla aina ensimmäisestä yhteydenotosta lähtien. Jokainen ihmisen kirjoittama viesti tai puhelu ansaitsee tulla vastatuksi.

Rohkeus

Joskus se on sitä, että ehdotetaan asiakkaalle jotain mitä hän ei ole pyytänyt, toisinaan taas sitä, että kerromme kun jotain ei kannata mielestämme tehdä. Jokaisella työntekijällä on rohkeus olla mitä on ja yrityksenä rohkeus olla osiensa summa.

Kehitys

Emme ole koskaan valmiita. Koko tiimi seuraa aktiivisesti oman alansa työkalujen ja toimintaympäristön kehitystä. Joskus projekti ja tiimi hyötyy siitä, jos jotain uutta kehitetään omien katteiden kustannuksella jopa kesken projektin.