Työpaikat

Duden toiminnan jatkuvasti laajentuessa, asiakaskunnan monipuolistuessa sekä projektien koon kasvaessa etsimme tiimiimme:

Digitoimisto Dude Oy on vuonna 2013 perustettu jyv√§skyl√§l√§inen lafka. P√§√§palveluitamme ovat WordPress verkkosivustot, -palvelut, ja ‚Äďkaupat. Tarjoamme my√∂s omille asiakkaillemme hosting-/yll√§pitopalvelua sek√§ graafista suunnittelua. Meid√§n meininkiin p√§√§set tutustumaan lukemalla lukuisia blogauksia l√§pi, selaamalla operointimanuaalia tai uskomalla ulkoisiin l√§hteisiin.

Meillä ei ole vain yhdenlaisia asiakkaita vaan skaala on iso toimialojen ja kokojen suhteen. Asiakkaitamme yhdistävä tekijä on heidän tuotteensa tai palvelunsa, josta me kaikki innostumme. Emme lähde mukaan projekteihin, joiden emme usko tuovan tähän maailmaan mitään hyvää.

Bloggauksia dudelaiffista

Parasta koodarin työssä Рmatkani koodiapinasta WordPress-ammattilaiseksi

Noin kuusi vuotta sitten (ty√∂)el√§m√§ni mullistui kun pistettiin oma yritys pystyyn. Sai tehd√§ asioita “omalla tavalla”, vapaana kuin taivaan lintu.

Lue kirjoitus

Duden digitiimi WordCamp Europessa – kuulumiset Wienin reissulta

Juhannuksena järjestettiin tähän mennessä maailman suurin WordCamp (=WordPress-tapahtuma) nimeltään WordCamp Europe, jossa Duden tekninen jaosto eli minä (Roni) ja Timi oli mukana alusta loppuun saakka. Jyväskyläläisten remmissä mukana reissasi myös naapuritoimiston MEOMin Natanael Sinisalo.

Lue kirjoitus