Työpaikat

Ei avoimia paikkoja tällä hetkellä. Voit lähettää avoimen hakemuksen osoitteeseen moro@dude.fi

Digitoimisto Dude Oy on vuonna 2013 perustettu jyv√§skyl√§l√§inen lafka. P√§√§palveluitamme ovat WordPress verkkosivustot, -palvelut, ja ‚Äďkaupat. Tarjoamme my√∂s omille asiakkaillemme hosting-/yll√§pitopalvelua sek√§ visuaalista suunnittelua. Meid√§n meininkiin p√§√§set tutustumaan lukemalla lukuisia blogauksia l√§pi, selaamalla operointimanuaalia tai uskomalla ulkoisiin l√§hteisiin.

Meillä ei ole vain yhdenlaisia asiakkaita vaan skaala on iso toimialojen ja kokojen suhteen. Asiakkaitamme yhdistävä tekijä on heidän tuotteensa tai palvelunsa, josta me kaikki innostumme. Emme lähde mukaan projekteihin, joiden emme usko tuovan tähän maailmaan mitään hyvää.

Bloggauksia dudelaiffista

Maailman suurin WordPress-seminaari Berliinissä Рkuulumiset matkalta

Dude on ollut jokaisessa Suomen WordCampissa alusta asti, vuodesta 2015 ja Euroopan WordCampeissa vuodesta 2016. Suomen WordCampeista löytyy koostekuulumiset lähes jokaisesta reissusta, mutta Europesta kirjoitimme viimeksi Itävallassa 2016, vaikka tässä välissä on koettu myös Pariisi 2017 ja Belgrad 2018.

Lue kirjoitus

Parasta koodarin työssä Рmatkani koodiapinasta WordPress-ammattilaiseksi

Noin kuusi vuotta sitten (ty√∂)el√§m√§ni mullistui kun pistettiin oma yritys pystyyn. Sai tehd√§ asioita ”omalla tavalla”, vapaana kuin taivaan lintu.

Lue kirjoitus