Verkkosivut

Uuden verkkopalvelun tai vanhan uudistamisen tarpeessa? Dudella on pitkä kokemus erilaisten verkkoprojektien toteuttamisesta. Me toteutamme laadukkaat verkkosivut yritykselle kuin yritykselle.

Ota yhteyttä

Kohderyhmällesi räätälöidyt, visuaalisesti ja teknisesti toimivat verkkosivut.

Toteutamme visuaalisesti päräyttävät, vahvasti räätälöidyt verkkosivut yritykselle hyödyntäen WordPressin koko potentiaalin. Kuuntelemme tarkasti tarpeitasi ja teemme kanssasi juuri sinulle sopivat nettisivut, oli kyseessä sitten verkkosivut yrityksesi esittelyyn tai laajempia toiminnallisuuksia sisältävä verkkopalvelu.

Olemme parhaimmillamme, kun saamme jalostaa kanssasi ideoita palvelemaan verkkosivujen käyttäjää parhaimmalla mahdollisella tavalla. Haluamme olla kehittämässä imagoasi verkkosivujen kautta pitkäjänteisesti. Julkaisun jälkeen emme hylkää sinua, vaan pysymme mukana auttamassa myös tulevaisuudessa.

Suunnittelu

Yhteensä yli kolmenkymmenen vuoden suunnittelukokemus pitää huolen siitä, että saat sitä mitä tilaat. Meillä on kiveen kirjoitettu, että osaaminen ei jämähdä ja voimme tarjota ajan hermolla olevaa suunnittelua.

Kickoff-workshop

Aloitustyöpaja, jossa määritellään tavoitteet ja suuntaviivat yhdessä sekä ideoidaan uudistusta. Loistava tapa tutustua yritykseesi ja aloittaa hedelmällinen yhteistyö.

Käyttöliittymät

Kauniit verkkosivut ilman toimintalogiikkaa on kuin uusi auto ilman renkaita. Näyttää kivalta, mutta et pääse eteenpäin. Selkeillä käyttäjäpoluilla kohderyhmäsi löytävät sen, mitä tulivat etsimäänkin.

Visuaalinen suunnittelu

Suorastaan naurettavan tyylikkäät verkkosivut pitävät yrityksesi imagon verkossa kirkkaana ja uskottavana. Varmasti myös haluat, että verkkosivut kestävät aikaa eikä huku massaan. Me pidämme huolen siitä.

Käyttäjäkokemus

Huono käyttäjäkokemus voi johtaa potentiaalisen asiakkaasi poistumiseen. Kun asiakkaalle jää positiivinen kokemus vierailusta, hän todennäköisesti palaa sinne uudelleen. Ja ostaa palveluitanne uudelleen. Sitähän sä halusit.

Kehitys

Tekniseltä osaamiseltamme olemme Suomen parhaimmistoa. Tunnemme WordPressin sielunelämän, osaamme hyödyntää sen koko potentiaalin emmekä lähde kikkailemaan valmisteemoilla. Tämän ansiosta verkkopalvelusi on pitkäikäinen ja pysyy kasvavan yrityksesi vauhdissa helposti.

WordPress-verkkosivut

Verkkosivuissa toimivuus, käytettävyys, latausnopeus ja näyttävyys kulkevat käsi kädessä. Laajan osaamisemme takia osaamme välttää sudenkuopat ja ajatella pidemmälle; Mitä tapahtuu kun tarpeet muuttuvat tai kävijämäärät kasvavat? Räätälöimme verkkosivut yrityksesi yksilöllisiin tarpeisiisi WordPressin koodausstandardeja noudattaen. Sivuston kaikki sisältö kuvia myöten on itse päivitettävissä.

WooCommerce-verkkokaupat

Oletko jalkauttamassa kivijalkaliikkeesi nettiin? Oletko lanseeraamassa uutta tuotetta, jota haluaisit myydä netissä erottuvasti? Mietitkö mistä verkkokauppa yritykselle? Tarvitsetko räätälöityä verkkokauppaa, johon pelkkä Shopify ei riitä? Dude toteuttaa laadukkaat WooCommerce-verkkokaupat uniikilla ilmeellä ja tarvittavilla maksu- ja kassaintegraatioilla.

Verkkopalvelut

Mielessä enemmän toiminnallisuutta? Osaavissa käsissä WordPressin saa taipumaan isojenkin projektien tarpeisiin kokonaisuudeksi, jonka käyttäminen on helppoa ja mahdollisuudet rajattomat. WordPressin omia standardeja noudattamalla teknistä velkaa ei pääse helposti syntymään ja palvelusi kehittäminen vuosienkin päästä on mahdollista.

Integraatiot

Ulkoisten järjestelmien integroiminen verkkopalveluusi helpottaa työkuormaasi, kun samaa sisältöä, tuotteita tai liidejä ei tarvitse ylläpitää monessa eri palvelussa. Luontevaksi osaksi sivustoa toteutetulla integraatioilla saadaan aikaan käyttäjälle yhtenäisempiä kokemuksia. Hieman huonompikin rajapinta taipuu meidän käsissä.

Hakukoneoptimointi

Hienolla sivustolla ei tee mitään, jos kävijät eivät löydä sinne. Siksi ajattelemme alusta asti hakukoneita. Tarjoamme työkalun, jonka avulla saat muutettua hakukoneissa ja somessa näkyviä tietoja helposti itse. Vanhojen osoitteiden uudelleenohjaukset ja analytiikka kuuluvat myös pakettiin. Tarvittaessa optimoimme kanssasi lisää.

Saavutettavuus

Kaikkien tulee pystyä käyttämään sivustoasi, riippumatta siitä onko heillä käytössä avustavia teknologioita. Piste. Tämä on meille sydämen asia ja huolehdimme toteuttamiemme sivustojen saavutettavuudesta. Olemme jopa luennoineet aiheesta erilaisissa kehittäjäyhteisöjen tapahtumissa.

Ylläpito

Laadukas verkkopalvelu ansaitsee hyvän kodin, jossa sen tarpeista huolehditaan. Emme halua hylätä sivustoa julkaisun jälkeen, vaan olla mukana sen kaikissa elämänvaiheissa ja auttamassa sivuston ylläpitäjiä ja sisällöntuottajia muuttuvissa tilanteissa. Siksi olemme rakentaneet WordPress-optimoidun ylläpitopalvelun.

Jatkokehitys

Mikään sivusto ei ole täysin valmis julkaisun jälkeen. Parhaimmankin suunnittelu- ja toteutusprosessin jälkeen tulee mieleen asioita joita sivustolle haluttaisiin tai joiden toimintaa voitaisiin parantaa käytännön kokemusten perusteella. Jatkokehitys hoituu kanssamme helposti, sillä toteuttajaosapuolena tunnemme yrityksenne ja sivuston jo valmiiksi.

Käyttötuki

Toteuttamiemme sivustojen päivitys on niin helppoa, että mummosikin osaisi sen. Silti toisinaan saattaa tulla vastaan outo ongelma tai uusi henkilö markkinointitiimiin. Näissä ja kaikissa muissa sivustoon liittyvissä asioissa auttaa käyttötukemme, jonka asiantunteva tiimi vastaa pyyntöihin poikkeuksellisen nopeasti.

Kotimainen palvelinsali

Verkkopalvelusi tulee majailemaan aina suomen rajojen sisällä. Tarkemmin sanottuna Ulvilassa, armeijan vanhassa kallioluolastossa jossa palvelimet käyvät 100% ekologisella tuulivoimalla. Moderneilla tekniikoilla ja luotettavalla raudalla rakennettu ympäristö kestää isommatkin kävijäryntäykset.

Toimivuuden valvonta

Automaattiset työkalut valvovat sivustosi ja palvelinympäristömme tilaa herkeämättä. Jos jokin menee pieleen, kuulemme siitä ennen kuin kerkiät edes huomata koko asiaa. Todennäköisesti ongelma on myös korjattu, ennen kuin olet kerinnyt lähettämään viestiä käyttötukeemme.

G Suite -sähköpostit

Sivustosta ei ole mitään iloa jos kukaan ei tavoita yritykseksi työntekijöitä. Kauttamme saatava Googlen G Suite -sähköposti on varma tapa taata viestien kulku käyttämällä tuttua käyttöliittymää omalla domainilla. Samalla saatte käyttöönne Googlen työkalut helppoon työskentelyyn mistä tahansa. Olemme virallinen G Suite -jälleenmyyjä.

Asiakkaidemme kokemuksia

/

Duden kanssa yhteisty√∂mme on sujunut aina joustavasti. Kun verkkosivustoa suunniteltiin, Dude huomioi ja toteutti visiomme t√§ydellisesti.ūüíé Pid√§n verkkosivustoa yrityksen t√§rkeimp√§n√§ ty√∂kaluna, joten alusta l√§htien oli selv√§√§, ett√§ sivuston teht√§v√§n√§ on toimia¬†markkinoinnin ja myynnin tukena. Kun tarve on toimivalle, tyylikk√§√§lle ja myynti√§ edist√§v√§lle sivustolle, on Dude ehdottomasti t√§ss√§ oikea valinta toteuttajaksi.

*****

Review by Sanna Virtanen, Flumenia huhtikuu 2021

Valitsimme Duden kumppaniksi uudistamaan koko visuaalisen ilmeemme sekä tekemään verkkosivuratkaisun, joka palvelee meidän tarpeita nyt ja jatkossa. Valinta osui erittäin hyvin nappiin!

*****

Review by Matti Hirvonen, Mediashake heinäkuu 2020

Saimme paljon tarjouksia erilaisilta toimijoilta. Valintaamme vaikutti innovatiivisuus, kokonaisuuden hallinta, sivujen toimivuus sekä päivityksen helppous. Oikeastaan heti ensimmäisen yhteisen palaverin jälkeen olimme vakuuttuneita siitä, että tästä tulee juuri sitä mitä tarvitsimme. Saimme vaihdettua ajatuksia uudesta logosta, sekä sivujen sisällöstä ja visuaalisesta ilmeestä.

*****

Review by Mikko Oksa, Bar Explosive kesäkuu 2019

Dudelaiset ovat huippuammattilaisia ja he kuuntelevat aidosti asiakasta ja toimivat joustavasti ja ketterästi.

*****

Review by Hanna Väisänen, Otava Oppimisen palvelut elokuu 2022

Duden rento mutta asiallinen ote tuntui ensimmäisestä neuvottelusta asti omaan arvomaailmaamme sopivalta. Hommat hoidetaan sovitusti ja asioista puhutaan termein, joita on helppo ymmärtää. Eikä asiakassuhde ole loppunut sivujen avautumiseen. Itselleni on ollut helpottavaa huomata, miten näppärä sivuja on ylläpitää. Tarvittaessa apu on vain puhelinsoiton päässä. Myös asiakkaat ovat ottaneet sivut vastaan toivotulla tavalla.

*****

Review by Leena Tervakorpi, Saarikoski Incoming kesäkuu 2019

Alusta asti nettimaailman asiat ovat sujuneet Duden poikien kanssa jouhevasti ja ammattitaidolla. Heillä on ajantasainen ja massasta erottuva näkemys toteuttamisesta. Kaikki yhteistyö muutenkin sujui ja sujuu edelleen mutkattoman kevyesti ja nopasti. Avun on saanut heti, jos ongelmia on ilmennyt nettisivujen päivittämisessä tai verkkokauppaan liittyen. Tiedoksi vaan muille, ei ole tarvetta vaihtaa tekijöitä toisiin.

*****

Review by Virpi Hyvärinen, Paahtimo Papu kesäkuu 2019

Omien kiireidemme keskellä Dude ohjasi ja kannusti avaamaan näkemyksiämme vanhasta perinteisestä pois ja olemme erittäin tyytyväisiä uusiin verkkosivuihimme. Extra kehuja pitää antaa Duden yhteistyökumppaneille valokuva- ja videomateriaalin tuottamisesta. Kyllä - nämä herrat menevät heittämällä jatkoon!

*****

Review by Katri Paakkari, Hotelli Alba kesäkuu 2019

Duden osaaminen sekä WordPressin ja visuaalisen suunnittelun puolelta oli tiedossa jo ennakkoon, mutta projektin lopputulos ylitti odotuksemme. Dudella hommat osataan hoitaa niin, että turha jäykkyys loistaa poissaolollaan, mutta samaan aikaan kaikki on ammattimaista. Kiitos ja kumarrus.

*****

Review by Joni Rahunen, Kata Safety toukokuu 2019

Ymmärsitte erittäin hyvin miun enemmän tai vähemmän sekavat toiveet nettisivujen suhteen ja jaksatte sinnikkäästi vastata miun kysymyksiin, kun olen pihalla jostain niihin liittyvästä. Erityiskiitos siitä, että sivun päivittäminen on tehty idioottivarmaksi ja kaikki on tarkasti merkattu, että tiedän mikä teksti tai kuvan vaihtaminen vaikuttaa mihinkin.

*****

Review by Emmi Virtanen, By Emmi kesäkuu 2019

Poijaat olivat ihanan omatoimisia, jolloin kiireinen yrittäjä (minä), sain keskittyä siihen, mitä muka osaan tehdä (piirrellä ja sen semmoista). Ja pim! Nyt on Redanredan Oy:n sivut kuosissa. Hyvässä, nätissä ja modernissa kuosissa.

*****

Review by Linda Saukko-Rauta, Redan Redan kesäkuu 2019

Duden kanssa on ollut helppo tehdä yhteistyötä. Hommat hoidetaan rennolla, mutta ammattimaisella ja jämäkällä otteella. Projekti hoidettiin yhteistyöllä, joustavilla metodeilla ja kummallekin osapuolelle läpinäkyvillä aikatauluilla ja tavoitteilla. Projektin jälkeen muutoksien pyytäminen ja kysymyksiin on saanut nopeaa reagointia. Duden väki on persoonallisia ja aitoja, niitä kuuluisia hyviä tyyppejä.

*****

Review by Lilli Mustajärvi, CRM-Service kesäkuu 2019

Meillä oli paljon omia tarpeita ja visuaalisia ideoita julkaisumme uudelle verkkoalustalle, mutta kaipasimme myös keskusteluja ja rehellisiä mielipiteitä ratkaisuista. Duden tiimin kanssa kommunikointi oli helppoa ja suoraa, mikä oli meille erityisen tärkeää. Lopputuloksena saimme tarpeisiimme hyvin vastaavan uuden julkaisu- ja myyntikanavan, jota on nyt mahdollista ylläpitää ja kehittää edelleen.

*****

Review by Mika Savela, Arkkitehti-lehti heinäkuu 2020

Yhteinen näkemys Tavastian sivujen ulkoasusta ja toiminnallisuuksista löytyi Duden kanssa nopeasti. Lopputulos on erittäin käyttäjäystävällinen, näyttää hyvältä ja täyttää ne tavoitteet, jotka uusille verkkosivuillemme alussa asetettiin.

*****

Review by Jenni Manninen, Koulutuskuntayhtymä Tavastia marraskuu 2021

Projekti lähti nopeasti liikkeelle ja tuntui, että yhteinen näkemys lopputulemasta löytyi helposti. Yhteistyö projektin aikana toimi luontevasti ja uudet sivut ovat nyt yrityksemme näköiset ja tukevat liiketoimintaamme erittäin hyvin. Sivuja on myös helppo itse päivittää ja ne toimivat erittäin nopeasti. Vahva suositus siis muillekin Duden palveluita harkitseville!

*****

Review by Juha Sillanpää, Miseva syyskuu 2019

Duden käsissä uusi ilmeemme taittui näyttäväksi ja käytettäväksi saitiksi, jota on modulaarisuutensa vuoksi helppo pitää ajan tasalla.

*****

Review by Jarkko Rytkönen, Bitwise toukokuu 2019

Vaikka Black Bruin on kansainvälinen toimija, niin koimme ketterän toteuttajan voimavarana sekä yrityksen tarpeeseen sopivana. Rento, mutta asiallinen ja asiantunteva ote sekä työn jälki on vakuuttanut alusta asti. Nopea reagointi ja apu asiassa kuin asiassa ovat myös ehdottomia plussia.

*****

Review by Pasi Kokkinen, Black Bruin heinäkuu 2020

Hämeen keskiaikafestivaalin uusi sivusto on kerännyt asiakkailtamme rutkasti kehuja - kiitos Duden. Duden toiminta on ollut nopeaa ja joustavaa. Kristian ja kumppanit saivat saman tien kiinni festivaalimme brändistä ja loihtivat sen näkyviin nettiin. Lisäksi Dude on kestänyt hyvin kaltaisemme talkootapahtuman poukkoilevia aikatauluja ja ajoittaista aloitekyvyttömyyttä.

*****

Review by Katleena Kortesuo, Hämeen keskiaikafestivaali kesäkuu 2019

Projekti sujui alusta loppuun kitkatta. Yhteistyö sujui mukavasti ja rennosti, ja aikataulu ja budjetti pysyivät hyvin. Onnistunut uudistus näkyy viivan alla: sivuston käyttäjämäärä on kasvanut 66 prosenttia ja sivunäytöt yli tuplaantuneet.

*****

Review by Sanna-Maaria Tornivaara, Suomen Kustannusyhdistys maaliskuu 2021

Tämä on ollut yksi hienoimmista projekteista tähän saakka omalla työurallani. Lähtökohdat olivat niinkin vaatimattomat, että tämän täytyi olla Tahdolla se viimeinen verkkosivuprojekti muutamaan vuoteen ja koen vahvasti, että olemme siinä tavoitteessa onnistuneet.

*****

Review by Pekka Hyvärinen, Tahto Group maaliskuu 2021

Valitsimme Duden, koska heillä oli selkeästi ymmärrystä modernien ja monipuolisten nettisivujen suunnittelusta. Yhteistyö sujui todella hyvin, ja Duden pojat ymmärsivät hyvin mitä sivuilta halusimme. Olemme saaneet lukijoiltamme paljon hyvää palautetta. Sivujen käyttö on toimituksen väelle nopeaa ja yksinkertaista. Voin suositella Duden porukkaa erittäin lämpimästi.

*****

Review by Jaakko Kinnunen, Jylkkäri kesäkuu 2019

Dudejen kanssa yhteistyö on sujunut mutkattomasti; he ovat nopeita ja joustavia liikkeissään ja työn jälki on ollut meidän mielestämme juuri sellaista kuin tarvitsemme - he ovat hienosti sisäistäneet sen ilmeen, jota haluamme tuoda esille.

*****

Review by Kati Lemiläinen, Ravintola Sohwi kesäkuu 2019

Rakenteen ja ulkoasun suunnittelu oli ensiluokkaista, teknisessä toteutuksessa saimme enemmän kuin olimme uskaltaneet unelmoida. Yhteistyökumppanina Dude on joustava ja helposti lähestyttävä. Heidän asiantuntemukseensa voi luottaa. Tulemme tekemään yhteistyötä myös jatkossa. Vahva suositus.

*****

Review by Hanna-Leena Soisalo, Atena heinäkuu 2020

Duden kanssa homma sujuikin kuin tanssia vain, ja täysin vailla stressiä. En ollut osannut aavistaa, että kotisivujen uusiminen voisi olla myös kivaa.

*****

Review by Sofi Oksanen, Sofioksanen.fi syyskuu 2022

Leirintäoppaan digitalisointiprojekti on sujunut oikein mallikkaasti. Suunnittelu eteni jouhevasti alkuideoinnista toteutukseen, ja myös sivuston jatkokehitys on sujunut kuin ajatus. Dude ei tyydy vain toteuttamaan asiakkaan toiveita vaan haastaa tätä pohtimaan parhaita ratkaisuja ja tuo toisaalta pöytään myös omia ideoitaan. Hinta-laatusuhde on ollut erinomainen.

*****

Review by Pauli Salokangas, Leirintäopas heinäkuu 2020

Web-alan ammattilaisfirmana North Patrolilla oli tiukka speksi ja kovat vaatimukset sivustonsa nopeudesta, käytettävyydestä, saavutettavuudesta ja WordPressin ytimen kunnioittamisesta. Näistä haasteista Dude selviytyi sankarillisesti: uusi saittimme on täynnä näppäriä, selkeitä ja hyvin skaalautuvia ratkaisuja. Letkeässä ja sujuvassa yhteistyössä sivuston rakentaminen oli ilo antaa Duden käsiin.

*****

Review by Virpi Blom, North Patrol elokuu 2019

Heti projektin alusta lähtien Tulos ja Dude sai toistensa ajatuksista hyvin kiinni ja lopputuloksena syntyivät toimivat ja modernit verkkosivut. Dudelaisten kanssa on helppo tehdä yhteistyötä ja projekti sujui todella mallikkaasti alusta loppuun saakka. Vahva suositus Duden tekemisestä!

*****

Review by Tommi Karvinen, Tulos heinäkuu 2020

Olin kuullut kehuvia huhupuheita Duden touhuista jo ennen heidän valintaansa. Nämä huhupuheet osuivat kyllä nappiin! Homma on mahtavan selkää ja suoraviivaista meidän suuntaan, vaikka tekevät varmaankin taustalla sivuston eteen ison määrän monimutkaisia säätöä. Kumpa muutkin verkkopalveluihin liittyvät toiminnot saataisiin yhtä jouhevaksi ja selkeäksi kun Duden tyyppien touhut!

*****

Review by Riikka Ruunaniemi, Varjolan tila elokuu 2019

Eepoksen uusi logo on aivan käsittämättömän upea ja kuitenkin säilyttänyt alkuperäiset juuret. Eepoksen historiassa nettisivujen päivitys ei suoraan sanottuna ole koskaan ollut näin yksinkertaista ja miellyttävää. Olette tehneet kyllä tavallisen käyttäjän elämästä helppoa! Monessa asiassa myös nähtiin, että Duden väki uskaltaa sanoa ei, jos pyynnössämme ei ole järkeä. Se on pelkästään hyvä asia, silloin kaikilla pysyy jalat maassa.

*****

Review by Tuomas Oksanen, Eepos-oppilaitoshallinta helmikuu 2022

Töitämme

Sofioksanen.fi

Sofioksanen.fi

Selkeät ja informatiiviset sivut palkitulle kirjailijalle

UpCloud

UpCloud

Uskottavat verkkosivut kansainväliselle yritykselle

Otava Oppimisen palvelut

Otava Oppimisen palvelut

Kotimainen oppimisen asiantuntija

Alpaknitwear.com

Alpaknitwear.com

Alpan tyylikkäät ja laadukkaat alpakan villasta valmistetut neuleet maailmalle

Flux Productions

Flux Productions

Flux Productions on pätevä videokumppani yrityksille ja yhteisölle.

Eepos-oppilaitoshallinta

Eepos-oppilaitoshallinta

Näyttävä ilme ja markkinointisivut Eepos-oppilaitoshallinnalle

WorkPower

WorkPower

Helppoa työnhakua modernilla sivustolla

Koulutuskuntayhtymä Tavastia

Koulutuskuntayhtymä Tavastia

Joustava sivustokokonaisuus koulutuskuntayhtymälle

Uskottava se on.

Jos tuntemukset ovat kutakuinkin tuota luokkaa, niin täytäthän oheisen lomakkeen ja olemme teihin pikimmiten yhteydessä.

  • Kentt√§ on validointitarkoituksiin ja tulee j√§tt√§√§ koskemattomaksi.