Perjantaina, 20.12.2013

Vuosi 2013 paketissa РDude toivottaa hyvää joulua!

”Ihan mukavata”. Siin√§ ensimm√§inen ajatus kun mietin t√§t√§ reilun puolen vuoden p√§tk√§√§ yritt√§j√§n√§. Alku oli yll√§tt√§v√§nkin helppo, ainakin paperit√∂iden puolesta. Yrityspalvelukeskus Luotsista saatiin kysymyksiin vastauksia sek√§ rohkaisua firman perustamiseen. Yhteisty√∂kumppaneita oli jo ennest√§√§n jonkun verran ja heid√§n ty√∂llist√§m√§n√§ homma l√§hti maukkaasti k√§yntiin. Omaan pussiin tehdess√§ motivaatio on kokoajan tapissa, ty√∂n j√§lki kohdillaan eik√§ yht√§√§n tyls√§√§ […]

Tämä kirjoitus saattaa sisältää vanhentunutta tietoa, sillä se on julkaistu yli 9 vuotta sitten.

”Ihan mukavata”. Siin√§ ensimm√§inen ajatus kun mietin t√§t√§ reilun puolen vuoden p√§tk√§√§ yritt√§j√§n√§. Alku oli yll√§tt√§v√§nkin helppo, ainakin paperit√∂iden puolesta. Yrityspalvelukeskus Luotsista saatiin kysymyksiin vastauksia sek√§ rohkaisua firman perustamiseen.

Yhteistyökumppaneita oli jo ennestään jonkun verran ja heidän työllistämänä homma lähti maukkaasti käyntiin. Omaan pussiin tehdessä motivaatio on kokoajan tapissa, työn jälki kohdillaan eikä yhtään tylsää hetkeä ole vielä ollut. Kaikista parasta on kuitenkin se, ettei yhtenäkään aamuna ole tympinyt lähteä töihin.

joulukuu-2013

Suhtaudun ensi vuoteen töiden puolesta erittäin positiivisesti. Digiaika on lyönyt itsensä toden teolla läpi ja haasteita sekä savottaa piisaa, netti on edelleen täynnä paskoja sivuja. Kilpailu alalla kasvaa, mutta en kuitenkaan näe sitä ongelmana vaan päinvastoin. Terve kilpailuasetelma pitää tason korkealla, nörtit varpaillaan ja loppuasiakkaan tyytyväisenä. Itse asiassa me olemme saaneet vain positiivista palautetta ja tsemppiä vastaavilta oman alan yrityksiltä. Näissä porukoissa on kiva pyöriä!

Vuosi alkaa olemaan töiden puolesta paketissa ja Dudet lomailevat 21.-29.12. Maanantaina taas kärppänä paikalla. Jos akuutti hätä iskee jouluviikolla niin meidät saa luurilla kiinni ja tietysti meilillä moro@dude.fi.

Kiitoksia tukijoukoille kotona, ystäville, asiakkaille ja yhteistyökumppaneille. Olette olleet merkittävä osa meidän arkea. Tahdomme kiittää myös sinua, blogimme lukija, sillä ilman sinua emme näitä rustailisi. Oikein rauhallista ja mukavaa joulua sekä uusia vuosia, meiltä molemmilta!

Lue myös nämä

Dude täytti 6 vuotta Рmistä tähän on tultu, miten tähän on päästy?

Dude perustettiin vuonna 2013 kun Juha ja Roni hyppäsivät työelämästä suoraan yrittäjyyden ihmeelliseen maailmaan. Alku oli jännittävää ja erilaista, jopa pelottavaa.

Näin Duden sivustouudistus tapahtui, vaihe vaiheelta

Tämä versio Duden nettisivuista oli mahtava yhteistyöprojekti. Sivustolla on jokaisen neljän ukon mieltymyksiä ja tuotoksia tasapuolisesti ja toivomme, että se näkyy.

Digialan odotukset ja toiveet vuodelle 2014

Niin sitä vaan vuosi vaihtui, että pätkähti. Aika tarkastella tätä vuotta vähän tarkemmin.