Juha Laitinen

AD, hupiukko

Järjestelmällisesti luova

Juha on Duden perustajajäsen ja yksi kolmesta yrittäjästä. Graafisena suunnittelijana hän vastaa sivustojen visuaalisesta ilmeestä ja muun muassa logosuunnittelusta. Juhan järjestelmällinen ja selkeyttä tavoitteleva luonne välittyy töihin käytettävyytenä ja siisteinä suunnittelun lopputuloksina. Myös projektinhallinta ja aikataulutus kuuluvat Juhan vahvuuksiin.

Ravintola Sohwi

Mieluisin projekti

Dudella uusi osakas ja valoisat tulevaisuudennäkymät

Uusin kirjoitus

41 tykkäystä

Instagram

Et sie minnuu tunne? Mie olen Laitisen Juha.

Hyvät kengät työmatkakävelyyn, rokinpaska kuulokkeissa ja muistikirja ovat räjähtäneen macbookin lisäksi tärkeimpiä työkaluja tälle luovalle työmyyrälle. Toimistolla Juhan hieman tulehtunut huumori johtaa makeisiin naurunremakoihin. Hupiukkohommien lisäksi Juha kantaa vastuuta myös toiminnan kehittämisestä ja pitää yllä porukan dudemaista henkeä.

Vapaa-ajallaan Juha nauttii antisomettamisesta. Aika kuluu kavereiden kanssa, 40-luvun rintamamiestalon parissa puuhastellen ja FC Liverpoolin pelejä seuratessa. Arjesta irtaantuu hyvin myös, kun pakkaa reppuun risukeittimen ja lähtee lähelle tai kauemmas eräjormailemaan. Kerran vuodessa pitää suunnata ulkomaille ja silloin matkaseurana on parit kalsarit ja vaimo.

Turhaa jargonia numeroina

4 Täytteen fantasia: kinkku, kebab, aura, katkarabu
140 Kilometriä työmatkakäppäilyä kuukaudessa
18 FC Liverpoolin englannin liigamestaruuksia
9 Yksinkertaisesti lempinumero. Kaikki rahat mustalle!

Tsekkaa muut dudexet

En kestä!

Emmi Virtanen

Valokuvaaja

Yksinkertainenkin ratkaisu voi olla hyvä.

Arto Toivanen

Web-kehittäjä

Etiäpäi sano koodari luodessa kaunista koodia tähän maailmaan. Kaunista koodia, sitä ei ole koskaan liikaa.

Timi Wahalahti

Taustakehittäjä, web-suunnittelija

Aamut ei oo mun feivörittejä, ne vois kieltää lailla. Yhdeltätoista alkaa vasta silmät aueta, neljännen espresson jälkeen.

Roni Laukkarinen

Perustaja, teknologiajohtaja

Lisää vesi, poista purut... tää meidän kahviautomaatti on kuin joku helvetin moderni tamagotchi, koko ajan saa olla hoitamassa ettei se kuole käsiin.

Kristian Hohkavaara

AD, toimitusjohtaja