Fronttikehittäjä

Nadya Häkkinen

Nadya on kotoisin Wisconsinista, Amerikan Yhdysvalloista. Vuonna 2019 Nadya päätti lähteä opettelemaan fronttikoodausta kun entisen elämän logistiikka-varastohommat alkoivat tympimään. Dudelle Nadya päätyi harjoitteluun Gradian Web-suunnittelu ja -kehitys koulutusohjelman kautta.

Fronttihommissa Nadya on enimmäkseen itseoppinut tutoriaalejen, YouTuben ja fronttiblogien avulla, sen lisäksi tietysti että hän on koodannut aivan hullun lailla kotitoimistolta käsin rakentaen sivustoja itselleen ja muille. Frontissa Nadyan mielestä ihan parasta on CSS, eli kun hän näkee jotain nättiä villissä webin luonnossa, hän haluaa kokeilla luoda saman uudelleen CSS:llä. Mikään one trick pony Nadya ei kuitenkaan ole, vaan tykkää kokeilla myös muita osa-alueita devaamisessa.

Nadya on omien sanojensa mukaan crazy catlady, eli aivan täysin kissaihminen, kotoa löytyy parikin kissaa, eli sama lontooksi: I serve as a living, breathing heating pad, door opener and scritch/pet giver to two perfect tabby cats, whom I dub “The Catkinens”. Elämään energiaa derivoituu nopeasta, brutaalista metallimusiikista, dödisrunttaus eli death metal on erityisen lähellä sydäntä. Lempparivideopelivalikomasta löytyy Stray, Netherrealm fighting games, and The Talos Principles 1 ja 2.

Nadyaan voi tutustua lisää hänen verkkosivuillaan nadya.fi.

nadya@dude.fi