Tiistaina, 19.11.2019

New dude on the block!

Dude on tullut itselleni tutuksi jo heid√§n perustamisajoiltaan, ja on ollut mukava huomata kuinka siit√§ on tullut WordPress-skeneen arvostettu tekij√§ pyyteett√∂m√§ll√§ ja rehellisell√§ ty√∂ll√§. Sivusta seuranneena nimi on tullut esiin useaan otteeseen luotettavana toimijana, jota ollaan suositeltu rehellisesti muillekin asiakkaille. 

Porukkaan onkin ollut todella helppo liittyä, sillä viihtyisällä toimistolla huumori kukkii ja humppa soi. Olen saanut heti vastuuta tehtävissäni ja päässyt niin sanotusti tykittelemään aivan innosta piukeena.

Isoin syy miksi loppujen lopuksi Dudelle päädyin, oli aidon kiinnostunut vastaanotto ja kaikesta huokuva arvostus osaamistani kohtaan. Ei kai silloin voi sanoa ei?

Olen toiminut alalla yli 13 vuotta k√§ytt√∂liittym√§- ja k√§ytt√∂kokemussuunnittelijana sek√§ toteuttanut lukuisia yritysilmeit√§ ja markkinointimateriaaleja. P√§√§senkin tuomaan kertyneen kokemukseni nyt Duden voimavaraksi. Lis√§ksi uskon, ett√§ pystyn tuomaan paukkuja Duden liiketoimintaan aina asiakastapaamisten tehostamisesta br√§ndin kehitykseen ja kaikkeen silt√§ v√§lilt√§, sill√§ ty√∂historiaani kuuluu my√∂s yhteens√§ reilu 8 vuoden kokemus yritt√§j√§n√§ toimimisesta. 

Projekteissa tärkeintä on tavoitteellisuus ja tuota aspektia aion olla tuomassa mukaan myös asiakastapaamisiin.

Parhaat tulokset tavoiteellisella suunnittelulla

Projekteissa tärkeintä on tavoitteellisuus ja tuota aspektia aion olla tuomassa mukaan enemmän myös asiakastapaamisiin, sillä se on kuitenkin kaiken lähtökohta hyvien lopputulosten saavuttamiseksi. Jos uudistus ei ole tavoitteellista, on melko hankala käsittää mikä on esimerkiksi verkkosivu-uudistuksen päämäärä.

Positiivisimmat kokemukset saadaan aikaan kun osapuolilla on tavoitteet selvät koko projektin ajan ja niiden avulla luodaankin pohja molemminpuoleiselle luottamukselle ja tyytyväisyydelle. Parhaassa tapauksessa onnistuneella yhteistyöllä saadaan jatkuvuutta pitkälle tulevaisuuteen. Win-Win sanoisin!

Intohimo laadukkaaseen suunnitteluun takaa asiakkaillemme viimeistellyt totutukset niin visuaalisuudeltaan kuin käytettävyydeltäänkin, ja jotka kestävät ajan hammasta vielä pitkään julkaisun jälkeenkin.

Huippua olla täällä ja päästä nostamaan Dude ja asiakkaamme seuraavalle tasolle. Palataan projektien merkeissä!

Kari tulee vahvistamaan Duden suunnittelupuolta rautaisen monipuolisella osaamisella ja kokemusta on vähintään merkittävästi. Mukava huomata, että pitkä kokemus ei ole kuluttanut luovuuden ja innokkuuden mittatikkua vaan päinvastoin. Kaiken lisäksi hän on myös erittäin mukava heppu. Kalakavereista parahin. Design or fail!

Juha Laitinen, suunnittelija

Käy tutustumassa Karin profiiliin Yritys-sivulta.

Pullopostia?

Koottuja kuulumisia sisältävä bittivirtojen pulloposti saapuu rantaasi noin kolmen kuukauden välein.