Tiistaina 19.11.2019

New dude on the block!

Me Dudella nauramme partaamme, kun saimme tähtitason suunnitteluosaamista ja -kokemusta taloomme. Asiakkaamme saavat jatkossa nauttia Karin työn herkullisista hedelmistä ja niitähän riittää poimittavaksi aivan kaikille.

Tämä kirjoitus saattaa sisältää vanhentunutta tietoa, sillä se on julkaistu yli 5 vuotta sitten.

Dude on tullut itselleni tutuksi jo heidän perustamisajoiltaan, ja on ollut mukava huomata kuinka siitä on tullut WordPress-skeneen arvostettu tekijä pyyteettömällä ja rehellisellä työllä. Sivusta seuranneena nimi on tullut esiin useaan otteeseen luotettavana toimijana, jota ollaan suositeltu rehellisesti muillekin asiakkaille. 

Porukkaan onkin ollut todella helppo liittyä, sillä viihtyisällä toimistolla huumori kukkii ja humppa soi. Olen saanut heti vastuuta tehtävissäni ja päässyt niin sanotusti tykittelemään aivan innosta piukeena.

Isoin syy miksi loppujen lopuksi Dudelle päädyin, oli aidon kiinnostunut vastaanotto ja kaikesta huokuva arvostus osaamistani kohtaan. Ei kai silloin voi sanoa ei?

Olen toiminut alalla yli 13 vuotta käyttöliittymä- ja käyttökokemussuunnittelijana sekä toteuttanut lukuisia yritysilmeitä ja markkinointimateriaaleja. Pääsenkin tuomaan kertyneen kokemukseni nyt Duden voimavaraksi. Lisäksi uskon, että pystyn tuomaan paukkuja Duden liiketoimintaan aina asiakastapaamisten tehostamisesta brändin kehitykseen ja kaikkeen siltä väliltä, sillä työhistoriaani kuuluu myös yhteensä reilu 8 vuoden kokemus yrittäjänä toimimisesta. 

Projekteissa tärkeintä on tavoitteellisuus ja tuota aspektia aion olla tuomassa mukaan myös asiakastapaamisiin.

Parhaat tulokset tavoiteellisella suunnittelulla

Projekteissa tärkeintä on tavoitteellisuus ja tuota aspektia aion olla tuomassa mukaan enemmän myös asiakastapaamisiin, sillä se on kuitenkin kaiken lähtökohta hyvien lopputulosten saavuttamiseksi. Jos uudistus ei ole tavoitteellista, on melko hankala käsittää mikä on esimerkiksi verkkosivu-uudistuksen päämäärä.

Positiivisimmat kokemukset saadaan aikaan kun osapuolilla on tavoitteet selvät koko projektin ajan ja niiden avulla luodaankin pohja molemminpuoleiselle luottamukselle ja tyytyväisyydelle. Parhaassa tapauksessa onnistuneella yhteistyöllä saadaan jatkuvuutta pitkälle tulevaisuuteen. Win-Win sanoisin!

Intohimo laadukkaaseen suunnitteluun takaa asiakkaillemme viimeistellyt totutukset niin visuaalisuudeltaan kuin käytettävyydeltäänkin, ja jotka kestävät ajan hammasta vielä pitkään julkaisun jälkeenkin.

Huippua olla täällä ja päästä nostamaan Dude ja asiakkaamme seuraavalle tasolle. Palataan projektien merkeissä!

Kari tulee vahvistamaan Duden suunnittelupuolta rautaisen monipuolisella osaamisella ja kokemusta on vähintään merkittävästi. Mukava huomata, että pitkä kokemus ei ole kuluttanut luovuuden ja innokkuuden mittatikkua vaan päinvastoin. Kaiken lisäksi hän on myös erittäin mukava heppu. Kalakavereista parahin. Design or fail!

Juha Laitinen, suunnittelija