Maanantaina, 18.6.2018

Oletko sinä etsimämme dude tai dudette?

Paikka on t√§ytetty! Kiit√§mme kaikkia hakijoita mielenkiinnosta. Jos haluat Dudelle t√∂ihin palavasti, l√§het√§ vapaamuotoinen hakemus osoitteeseen moro@dude.fi niin katsellaan mik√§ on tilanne. Onnittelut, p√§√§dyit Duden historian ensimm√§iseen viralliseen rekryilmoitukseen! Digitoimisto Dude Oy on vuonna 2013 perustettu jyv√§skyl√§l√§inen digitoimisto. P√§√§palveluitamme ovat WordPress verkkosivustot, -palvelut, ja -kaupat. Tarjoamme my√∂s omille asiakkaillemme hosting-/yll√§pitopalvelua. Yrityksess√§mme ty√∂skentelee kolme p√§√§toimista yritt√§j√§√§ […]

Tämä kirjoitus saattaa sisältää vanhentunutta tietoa, sillä se on julkaistu yli 4 vuotta sitten.

Paikka on täytetty! Kiitämme kaikkia hakijoita mielenkiinnosta. Jos haluat Dudelle töihin palavasti, lähetä vapaamuotoinen hakemus osoitteeseen moro@dude.fi niin katsellaan mikä on tilanne.

Onnittelut, päädyit Duden historian ensimmäiseen viralliseen rekryilmoitukseen!

Digitoimisto Dude Oy on vuonna 2013 perustettu jyväskyläläinen digitoimisto. Pääpalveluitamme ovat WordPress verkkosivustot, -palvelut, ja -kaupat. Tarjoamme myös omille asiakkaillemme hosting-/ylläpitopalvelua. Yrityksessämme työskentelee kolme päätoimista yrittäjää ja yksi työntekijä. Verkostoomme kuuluu myös freelance-kehittäjä ja sekä valokuvaaja. Löydät meidät kaikki täältä.

Toimintamme jatkuvasti laajentuessa etsimme Jyväskylään WordPress-kehittäjää.

Pääset osaksi legendaarista tiimiämme, joka on vuosien saatossa marinoitunut monessa liemessä. Toimenkuvaasi tulevat kuulumaan vähintään front end -kehitys, asiakaspalvelu ja help desk -operointi. Taitojesi ja kiinnostuksesi mukaan myös back end -kehitys ja palvelinylläpito.

Miten Dude pyörii

Dudella ei ole turhia käsienheiluttelijoita. Kaikki tekevät työtä suoraan asiakasrajapinnassa ja graafikot pitävät huolen projektien johtamisesta. Olemme avanneet tapaamme tehdä projekteja tarkemmin blogikirjoituksen muodossa. Työvälineet ovat luonnollisesti kunnossa eli saat pränikät laitteet (käytämme Macceja) ja muut tarvikkeet alle. Päivityksiä varusteluun tehdään aina tarpeen vaatiessa.

Olemme vahvasti mukana niin paikallisen, kansallisen kuin kansainvälisenkin WordPress-yhteisön toiminnassa. Dudella pääset halutessasi antamaan panoksesi yhteisön toimintaan, ytimen kehittämiseen ja osallistumaan kotimaissa ja ulkomailla järjestettäviin seminaaritapahtumiin kuten WordCamp Europeen.

Meillä ei ole vain yhdenlaisia asiakkaita vaan skaala on iso toimialojen ja kokojen suhteen. Asiakkaitamme yhdistävä tekijä on heidän tuotteensa tai palvelunsa, josta me innostumme. Emme lähde mukaan projekteihin, joiden emme usko tuovan tähän maailmaan mitään hyvää. Asiakkaitamme ovat mm. Bauer Media, Elonen, Real Snacks, JAMK, Paytrail, Ravintola Sohwi, Sievo, Niilo Mäki Instituutti ja Black Bruin.

Kuten ilmoituksen pituudesta saattaa huomata, tykkäämme kirjoittaa. Kannattaakin tutustua blogiin ja operointimanuaaliin niin saat kattavan kuvan meistä firmana. Blogista erityisen suositeltavaa on lukea parin vuoden takainen ruumiinavaus, jossa kuvataan hyvin Duden kulttuuria (ps. palkkaus on muuttunut kahdessa vuodessa). Myös vuoden 2017 numerot saattaa kiinnostaa.

Työilmoituksen normaalit setit

Tarjoamme mm:

 • Kuukausipalkkaa
 • Huonoa huumoria
 • Hyvi√§ haasteita
 • Parhaat ty√∂kaverit
 • Laadukasta kahvia
 • Vapautta ty√∂aikoihin ja –paikkoihin
 • Laadukkaimmat ja uusimmat ty√∂v√§lineet

Odotamme mm:

 • Kokemusta WordPress-teemojen kehitt√§misest√§, kokemus lis√§osien kehitt√§misest√§ lasketaan eduksi
 • Useamman vuoden kokemusta verkkosivustojen ja -palveluiden kehitt√§misest√§ tai muuta ohjelmointikokemusta
 • Ett√§ et pel√§sty koodiluolassamme listattuja tekniikoita
 • Intohimoista suhtautumista alaan sek√§ paloa kehitty√§ jatkuvasti
 • Halukkuutta ja valmiutta toimia asiakasrajapinnassa

Koska olemme pieni ja tiivis tiimi, toivomme sinun työskentelevän Jyväskylässä toimistollamme. Sinulla on kuitenkin mahdollisuus tehdä osa viikosta etätöinä niin sovittaessa. On sitä esimerkiksi Helsingistä aiemminkin dudelle muutettu. Kerrothan hakemuksessasi miten tykkäät työskennellä!

Wau, haluan tänne!

Siistii! Iske hakemus sisään portfolion, GitHub-linkin tai muun taidonnäytteen ja palkkatoiveen saattelemana osoitteeseen moro@dude.fi, niin selvitetään oletko sinä seuraava dude tai dudette. Voit myös huhuilla tuleville koodarikavereillesi WordPress Finland Slackissa nimimerkeillä sippis ja rolle tai Twitterissä @rolle ja @wahalahti. Vastaillaan kun keritään.

Valittu hakija voi aloittaa työt välittömästi valinnan jälkeen tai joustavasti sopien.

Kuittaamme jokaisen hakemuksen vastaanotetuksi eli jos et saa kuittausta 48 tunnin sisällä lähetyksestä, lähetäthän hakemuksesi uudelleen. Kiitos!

Paikka on täytetty! Kiitämme kaikkia hakijoita mielenkiinnosta. Jos haluat Dudelle töihin palavasti, lähetä vapaamuotoinen hakemus osoitteeseen moro@dude.fi niin katsellaan mikä on tilanne.

Lue myös nämä

Hakukoneoptimointi РGooglen etusivulle viikossa SEO-työkalun avulla

Tiedätkö millä hakusanoilla sivustosi löytyy? Tiedätkö miten paljon näillä hakusanoilla sivuille päätyy väkeä?

Dude täytti 6 vuotta Рmistä tähän on tultu, miten tähän on päästy?

Dude perustettiin vuonna 2013 kun Juha ja Roni hyppäsivät työelämästä suoraan yrittäjyyden ihmeelliseen maailmaan. Alku oli jännittävää ja erilaista, jopa pelottavaa.

Digitoimisto Dude Рläpileikkaus 2019

Toimitusjohtajan henkilökohtainen ja umpirehellinen näkemys edellisestä tilikaudesta. Heittäydy mukaan jännittävään seikkailuun, tai katso edes kuvat.