Taidamme olla vähän erilainen digitoimisto

Odotitko ylivirallisia pukumiehiä tai myyntijargonia suoltavia konsultteja, joiden puheista et ymmärrä yhtään mitään? Sellaista dudea et täältä löydä.

Digitoimisto Dude on keväällä 2013 perustettu tehoyksikkö. Teemme tiukkoja toteutuksia laadusta tinkimättä. Jokaisella dudella on omat erikoisosaamisensa, jotka sopivat saumattomasti yhteen. Vahvuuksiamme ovat alan laaja tuntemus, ajantasainen osaaminen ja jatkuva uuden oppiminen, ketteryys sekä maanläheinen palvelu.

Asiakkainamme on monia eri alan yrityksiä, joiden kanssa olemme toteuttaneet monipuolisia verkkoprojekteja. Verkostostamme löytyy yhteistyökumppaneita tarjoamaan ratkaisut esimerkiksi valo- ja videokuvaukseen sekä sisällöntuotantoon.

Olemme myös aktiivisesti mukana Suomen WordPress-yhteisön toiminnassa ja julkaisemme paljon avointa koodia.

6 Dudea
275+ Projektia
-175% Tulos (2017)
3 Ryssityt projektit

Dudes of summer

Aamut ei oo mun feivörittejä, ne vois kieltää lailla. Yhdeltätoista alkaa vasta silmät aueta, neljännen espresson jälkeen.

Roni Laukkarinen

Perustaja, teknologiajohtaja

Älä hättäile, istu mättäille. Kyllä se pipo vielä löytyy.

Juha Laitinen

AD, hupiukko

Lisää vesi, poista purut... tää meidän kahviautomaatti on kuin joku helvetin moderni tamagotchi, koko ajan saa olla hoitamassa ettei se kuole käsiin.

Kristian Hohkavaara

AD, toimitusjohtaja

Etiäpäi sano koodari luodessa kaunista koodia tähän maailmaan. Kaunista koodia, sitä ei ole koskaan liikaa.

Timi Wahalahti

Taustakehittäjä

Yksinkertainenkin ratkaisu voi olla hyvä.

Arto Toivanen

Web-kehittäjä

En kestä!

Emmi Virtanen

Valokuvaaja

Kohtaavatko arvomme?

Rehellisyys

Meiltä on turvallista ostaa, koska emme varsinaisesti osaa myydä - et tule siis saamaan meiltä epämääräistä tarjousta tai ontuvaa myyntipuhetta palvelusta, jota et todellakaan tarvitse. Vaikka päivämme ovat gridiä ja devausta, niin silti haluamme puhua asiakkaidemme kanssa suomea ja tulla ymmärretyiksi. Vaikka kyseessä on yritysten välinen liiketoiminta, niin silti sitä tekevät keskenään ihmiset.

Laatu

Meille laatu tarkoittaa sitä, että jokaiseen uuteen asiakkaaseen tutustutaan huolella ja verkkosivustolle/-kaupalle suunnitellaan ulkoasu, joka on parempi kuin yhdenkään samalla toimialalla toimivan kilpailijan. Emme turvaudu sivuston suunnittelussa valmisteemoihin eikä koodipuolella mennä siitä, mistä aita on matalin. Myös oman talon sisältä löytyvät palvelinratkaisut sekä oma tuotekehitys palvelinongelmien valvonnassa ovat meille tärkeä osa Dude-laatua.

Maalaisjärki

Me emme ole hirveän hyviä suoltamaan korkealentoista konsulttijargonia tai tekemään satasivuisia myynti-/markkinointisuunnitelmia. Alkutapaamisen jälkeen pyrimme jo hyvin pian olemaan todellisen tekemisen parissa, jotta verkkosivustosi tai -kauppasi olisi mahdollisimman pian julkaistu.

Huumorihommat

Vaikka teemme usein kovaa duunia ja pitkää päivää, pidämme myös huolen siitä että huumori ei jää liiaksi takavasemmalle. Hevosnaamari vedetään tarvittaessa päähän ja tilannetta saatetaan myös joskus keventää tilanteeseen sopivilla YouTube-videoilla. Toisinaan tilanne - ei toki joka päivä - saattaa vaatia jopa Jyväskylän toiseksi vanhimman seurusteluravintolan Sohwin palveluita.

Yritykseen liittyviä kirjoituksia

Isojakin projekteja pienellä tiimillä – näin paletti pysyy kasassa

Meitä kysyttiin viime syksynä Tampere WordPress Meetupiin puhumaan aiheesta Erään digitoimiston tapa tehdä verkkosivustoja, ja mehän menimme kun kerran pyydettiin.

Roni Laukkarinen

Duden tiimi kasvaa kahdella

Duden vuoden 2017 vauhdissa neljänkään ukon tehoyksikkö ei olisi millään pysynyt kyydissä ilman apukäsiä. Oli siis aika kasvaa jälleen. Emmistä ja Artosta on tullut vuoden aikana kiinteä osa Duden tiimiä.

Timi Wahalahti

Vuosi 2017 numeroina

Mitä tapahtui vuonna 2017? Avasimme blogiin Duden tuotetut koodirivit, toteutetut projektit, verkkosivut, verkkokaupat ja jopa juodut kahvikupit. Lue lisää!

Roni Laukkarinen

Duden pieni talouskatsaus

Jo klassikoksi muodostunut blogaus Digitoimisto Dude: Ruumiinavaus 2016 aloitti perinteen, jossa avaamme yrityksemme toimintaa perusteellisemmin.

Kristian Hohkavaara

Mitä läppärin kansi kertoo omistajastaan? esittelyssä Duden mäkkien takakannet

Nörteillä on usein ihmeellisiä fiksaatioita, muunmuassa läppäritarroihin. Täytyy sanoa, että minunkin Macbookini kansi oli puhdas kuin vastatiskattu juomalasi vielä joitakin vuosia sitten. Katso dudejen kannet!

Roni Laukkarinen

Tältä näyttää Duden kulma – muuttokuulumiset Jyväskylän ytimestä

Jyväskylässä asuvat ovat ehkä huomanneet Gummeruksenkadun kulmassa jotain uutta ja mystistä.

Roni Laukkarinen

Miksi digitoimiston verkkosivuilla ei kerrota hintoja?

Niin, meillähän ei ole verkkosivujen tai verkkokauppojen hintoja sivuillamme, vaikka ne ovat tuotteet, joita myymme. Miksi näin? miksi hintaa "salaillaan"? Emme salaile hintoja. Asia ei vain ole niin yksinkertainen.

Roni Laukkarinen

Duden virallinen operointimanuaali julkaistu

Päivittäiset asiat ovat olleet talon sisäisesti tiedossa jo iät ja ajat, mutta erinäiset dokumentaatiot pyöri pitkin Dropboxin sisäisiä kansioita, mikä missäkin ja milloinkin. Nyt kaikki on koottu kivasti yhteen, avoimeksi operointimanuaaliksi osoitteeseen handbook.dude.fi.

Roni Laukkarinen

{{ post.title }}

{{ post.excerpt }}

{{ post.author.name }}