Bauer Media

Nykyaikainen sivusto kaikkien kuulemien brändien takana olevalle yritykselle

Bauer Media voi olla useimmille tuntematon nimenä, mutta kaikki tuntevat yrityksen kanavat: Radio Nova, Iskelmä, Radio City, Kiss, NRJ ja lista vain jatkuu. Kyseessä on Suomen suurin radio- ja audiopalvelutalo. Yhteistyömme alkoi jo vuonna 2015, kun toteutimme Bauer Median ensimmäisen sivuston hyvin tiukassa neljän viikon aikataulussa.

Siirry sivustolle

Liikevaihto (2021)

36

milj. €

Työntekijöitä (2021)

138

Radiokanavia

14

Mitä teimme

  • Verkkosivut

Lähtökohdat

Vanhaa sivustoa oli jatkokehitetty vuosien varrella tarpeen mukaan. Kuitenkin alkuvuodesta 2019 Bauer Medialla herättiin siihen, että vanha sivusto oli jäänyt hieman jälkeen eikä palvellut enää tarkoitustaan yrityksen laajentaessa toimintaansa radiokanavista entistä vahvemmin erilaisten audiopalveluiden tarjontaan.

Aiemman onnistuneen sivustouudistuksen ja vuosia jatkuneen yhteistyön ansiosta pääsimme toteuttamaan myös uuden sivuston. Tällä kertaa Bauer Media oli omavarainen ulkoasun kanssa, joten meille jäi teknisen toteuttajan rooli. Yhteistyö sujui tälläkin kertaa mallikkaasti Bauerin suunnittelijan ja Duden tiimin välillä. Tiiviin yhteydenpidon lopputuloksena saatiin aikaan sivusto jonka pienimmätkin detailit on mietitty huolella.

Uudistettu sivusto sisältää

Joustavuutta sisältöihin

Bauer Media oli tykästynyt vanhalle sivustolle toteuttamaamme lohkoihin perustuvaan modulaariseen sisällönhallintaan, joka mahdollisti heille kampanjasivujen luonnin nopeallakin aikataululla. Paransimme ja kiillotimme tämän ominaisuuden toimimaan entistä paremmin!

Monipuolinen haku

Sivuston hausta haluttiin mahdollisimman yksinkertainen ja nopea. Samaan aikaan sen tulisi kuitenkin löytää sisällöistä mahdollisimman relevantteja tuloksia. Otimme avuksi suomalaiskehitteisen Relevanssin ja mithril.js kirjaston, joiden avulla kävijä näkee sopivimmat hakutulokset silmänräpäyksessä. Reaaliaikaisen haun tuloksiin nostetaan myös suoraan henkilöstön yhteystietoja nimellä haettaessa.

Tyylikkyyttä pienillä efekteillä

Bauer Median suunnittelijan ja Duden front-end kehittäjän yhteistyönä sivustolle keksittiin lukuisia pieniä efektejä, jotka luovat miellyttävän sekä johdonmukaisen käyttökokemuksen. Sujuvat siirtymät ja pehmeät animoinnit yhdistettynä sivuston nopeuteen saavat aikaan tunteen kuin et selaisi nettisivua, vaan käyttäisit sovellusta.