Tehokasta toimintaa tiukassa aikataulussa

Entinen SBS Discovery Radio Oy vaihtoi nimensä Bauer Media Oy:ksi ja kutsui Dudet luokseen Kaapelitehtaalle Helsinkiin. Kaapelitehtaalta poistuessa tunnelma olikin jo vähän sekavampi, laaja WordPress -sivusto tulisi toteuttaa hyvin tiukassa neljän viikon aikataulussa ja suunnitella ilme vastaamaan Bauer Median kansainvälistä ilmettä.

Tiukan aikataulun projekteissa toiset olisivat menneet siit√§ mist√§ aita on matalin, mutta dudet kuitenkin pistiv√§t viel√§ hieman lis√§haastetta kehiin. Kaikki sivupohjat toteutettiin modulaarisina ja huomioon otettiin helppo yll√§pidett√§vyys sek√§ jatkokehitys. Sivustoa ollaankin kehitetty s√§√§nn√∂llisesti, viimeisin kehitysloikka oli tyylik√§s tapahtumakalenteri.

Miten onnistuimme

Hommassa onnistuttiin aikataulun mukaisesti ja ilmeisen hyvin, sillä kävijäkyselyiden palaute on ollut erittäin hyvää sekä visuaalisuuden että toiminnallisuuden osalta. Myös varsinainen asiakas, Bauer Media, on ollut tyytyväinen toteutukseen ja yhteistyö sekä jatkokehitys onkin jatkunut aktiivisena. Esimerkiksi loppuvuodesta 2016 sivustolle toteutettiin uutena ominaisuutena tapahtumakalenteri esittelemään Bauer Median järjestämiä tapahtumia sekä tukemaan niiden promootiomyyntiä.

Sivustouudistuksemme piti tehdä erittäin tiukalla aikataululla ja erilaisia vaatimuksia riitti enemmän kuin kehtaan myöntää. Kaikki alueet projektin aikataulutuksesta grafiikan asetteluun toimivat sujuvasti ja jämäkästi ja sivusto saatiin liveksi täydellisenä sovitulla aikataululla. Duden dudet rokkasivat. Vahva peukku.

Izmo Heikkilä Luova johtaja

Kova meno. Olen vakuuttunut, haluan ottaa yhteyttä.

Ota yhteyttä