Perjantaina, 12.4.2019

Dudella uusi osakas ja valoisat tulevaisuudennäkymät

Uutena osakkaana Timi Wahalahti liittyy Roni Laukkarisen, Juha Laitisen ja Kristian Hohkavaaran joukkoon. Roni ja Juha perustivat Digitoimisto Duden vuonna 2013, Kristian Hohkavaarasta tuli samaa puljua Duden kanssa vuonna 2015. Kaikki osakkaat ovat mukana yrityksen päivittäisessä toiminnassa.

Tämä kirjoitus saattaa sisältää vanhentunutta tietoa, sillä se on julkaistu yli 3 vuotta sitten.

Kolme vuotta sitten Dudeen palkattiin ensimmäinen työntekijä ja vaikka sen jälkeen Duden meininki onkin pysynyt hyvin samanlaisena, paljon on myös muuttunut. Asiakkaiden määrä on luonnollisesti noussut, projektien keskimääräinen koko vähintäänkin tuplaantunut ja erilaisten toteutettujen verkkopalveluiden kirjo monipuolistunut.

Alkuvuodesta 2019 Duden ensimmäisestä työntekijästä tuli myös osakas.

Yllätyin kun Timi päätti muuttaa Jyväskylään, oli kuitenkin hienoa saada hänen tietämyksensä & persoonansa osaksi Dudea. Kuluneet vuodet ovat osoittaneet hänen olevan kiinteä ja tärkeä osa tiimiä, olemme kasvaneet yhdessä vuosien varrella. Olen vilpittömän iloinen Timin osakkuudesta!

‚Äď Juha Laitinen, hallituksen puheenjohtaja

Uutena osakkaana Timi Wahalahti liittyy Roni Laukkarisen, Juha Laitisen ja Kristian Hohkavaaran joukkoon. Roni ja Juha perustivat Digitoimisto Duden vuonna 2013, Kristian Hohkavaarasta tuli samaa puljua Duden kanssa vuonna 2015. Kaikki osakkaat ovat mukana yrityksen päivittäisessä toiminnassa.

Tekemisen meiningin ja yrityksen kehittymisen osana oleminen näiden kolmen vuoden aikana on ollut mieluisaa. Roni, Juha ja Kristian ovat huipputyyppejä joiden omistamassa yrityksessä on ollut etuoikeus työskennellä tähän asti. Osakkuuden myötä on hienoa päästä kehittämään toimintaa entistä tarmokkaamin yhdessä.

‚Äď Timi Wahalahti, taustakehitt√§j√§

Projektien koon ja tilauskannan kasvaessa Dudelle palkattiin viides työntekijä loppuvuodesta 2018, samaan aikaan toimiston muuttaessa tilavampaan Kauppakadun kiinteistöön. Pääsimme loppuvuodesta myös Vierityspalkin arvostettuun WordPress-toimistot hakemistoon.

Tilikauden 2018 luvut loivat uskoa tekemiseen (liikevaihtomme kasvoi 38% prosenttia) ja merkillepantavaa on myös yleisesti avoin tekemisen meininki. Asioihin tartutaan ripeästi, ei pelätä haasteita, uskalletaan kyseenalaistaa (varsinkin toisiamme) ja halutaan tehdä aidosti hyvää jälkeä. Myös asiakkaamme näyttävät peukkua ylöspäin, tuoreimman asiakaskyselyn mukaan he ovat supertyytyväisiä.

Kasvu jatkuu myös vuonna 2019 jolloin Duden tiimiin on toiveena palkata lisää työntekijöitä ja tullaan julkaisemaan yrityksen historian suurimpia verkkopalvelutoteutuksia.

Summa summarum: meillä menee periaatteessa ihan hienosti. Päätän raporttini tähän.

Lue myös nämä

Tuomas aloitti Dudella alkuvuodesta РMillaista on olla Dudella työharjoittelussa?

CSS-mies Tuomas tuli Dudelle harjoittelemaan front endiä tammikuussa. Miten neljä kuukautta on sujunut ja miltä tulevaisuudenkuvat vaikuttaa.

Henri on Duden uusin vahvistus koodipuolella

Tarkkaavaisimmat huomasivat, että Dudella oli haku päällä kesäkuusta aina loppusyksyyn saakka. Marraskuun alussa Dudella aloitti seitsemäs tyyppi, varsinaisesti viides työntekijä talon sisällä.

Dude 2020 – kahdeksan vuotta kasvua

On jälleen aika summata menneen tilikauden dramaattiset käänteet ja miksei myös vähäpätöisemmätkin mietteet yhteen blogaukseen. On taloutta, asiakkaita, henkilöstöä, projekteja, myyntiä, markkinointia, kohderyhmiä...