Ei mikään tavallinen toimari

Roni (tuttavallisesti Rolle) teki ensimmäiset nettisivut kymmenvuotiaana ja samalla innolla on painettu siitä lähtien. Roni tykkää kaikista mieluiten keskittyä ulkoasujen, käyttöliittymien ja typografian suunnitteluun. Roni on myös pitkän linjan palvelinexpertti ja Duden palvelininfrastruktuurin taustalla, joten tämä on varmaan nyt sitten se ”Full stack”. Kehittyminen on tärkeää ja sitä ei tapahdu ilman palavaa intohimoa.

Vaikka yrittäjyys osakeyhtiössä ponnahti käyntiin Ronin pistettyä Juhan kanssa Duden pystyyn vuonna 2013, on tullut tehtyä asiakastöitä jo ennen osakeyhtiötä. ”Toimitusjohtaja” on Ronille yrityskulttuurissa yliarvostettu titteli. Vaikka Roni ei ole perinteinen toimari, virman kehittäminen on Ronille parasta mitä on.

Jylkkäri

Mieluisin projekti

Mikä niissä verkkosivuissa oikein maksaa?

Uusin kirjoitus

89 tykkäystä

Instagram

Koodia, ölppää, musiikkia ja kaikkea muuta luovaa

Mitä raskaampaa musiikkia ämyreistä soi, sen parempi. Elämä on opettanut, että kaikki ei ole niin vakavaa, mutta pohjimmiltaan Roni on mietteliäs, analyyttinen, introvertti jäbä. Kirjoitteluharrastus on mennyt vähän överiksi, sillä blogeja löytyy 5 kappaletta, leffablogista aina olutblogiin saakka. Quantified Self -tyyppinen datan kerääminen on myös lähellä sydäntä, kaikki pitää mitata unenlaadusta lähtien - tieto on valtaa, vaikka ei nukkuisi silti yhtään sen paremmin.

Työn ulkopuolella Roni viihtyy eniten viittomakielisen perheen kanssa, Internetin ja sosiaalisen median humussa, välillä myös koodaten. Perhearjessa parasta on vaimo, poika ja tyttö. Vapaalla on monta rautaa tulessa, mutta silloin kun kerkiää rauhoittua, Rollelle maistuvat eniten spesiaalit oluset, metallimusiikki ja kauhuelokuvat. Musiikintekijänä tulee innostuttua välillä myös pianon soitosta ja elektronisen musiikin säveltämisestä.

Rolle mittaa jopa unensa - dataa löytyy

5484 Seuraajaa Twitterissä Uusin tweetti 24.4.2017 20:01:41
1465 Erilaista olutta maistettu Viimeksi korkattu 23.4.2017 19:36:25
294 Tehtävää suoritettu tässä kuussa Viimeksi suoritettu 24.4.2017 21:34:30
10 paras flow tunteina Oli 21.12.2016 00:00:00

Tsekkaa muut dudexet

Älä hättäile, istu mättäille. Kyllä se pipo vielä löytyy.

Juha Laitinen

AD, hupiukko

Lisää vesi, poista purut... tää meidän kahviautomaatti on kuin joku helvetin moderni tamagotchi, koko ajan saa olla hoitamassa ettei se kuole käsiin.

Kristian Hohkavaara

AD, asiakkuudet

Parasta ikuna on nätisti tehty toimiva koodi.

Timi Wahalahti

Taustakehittäjä, yksisarvinen