Teknologiajohtaja

Roni Laukkarinen

Ura yritt√§j√§n√§ ponnahti k√§yntiin kun Roni perusti Duden Juhan kanssa vuonna 2013, mutta asiakast√∂it√§ on tullut tehty√§ jo pitk√§√§n ennen omaa yrityst√§. Mies toimi Duden nelj√§ ensimm√§ist√§ tilikautta toimitusjohtajana ja firman kehitt√§minen onkin Ronille t√§rkeint√§ el√§m√§ss√§ heti perheen j√§lkeen.

Tekeminen webin ja koodin parissa on sisäsyntyistä, sillä Roni teki ensimmäiset nettisivut kymmenvuotiaana ja samalla innolla on painettu siitä lähtien. Visuaalista silmää omaava kaveri tykkää kaikista mieluiten keskittyä ulkoasujen, käyttöliittymien ja typografian suunnitteluun, mutta mieluiten koodin kautta. Aivan perinteinen HTML ja CSS on se omin juttu ja näissä semantiikka ja määrittelyt tulevatkin lihasmuistista. Roni on myös pitkän linjan palvelinexpertti ja Duden palvelininfrastruktuurin taustalla.

Roni luotsaa my√∂s yhten√§ j√§rjest√§j√§n√§ WordPress Meetupeja Jyv√§skyl√§ss√§. Lis√§√§ Ronin WordPress-edesottamuksista voi lueskella WordPress Profiles-hakemistosta. Rollena tunnetun Ronin olet saattanut bongata Internetist√§ ja etenkin Twitterist√§. Vapaalla aika kuluu monipuolisten harrastusten parissa, joihin lukeutuu muunmuassa retropelaaminen, lukeminen, kirjoittaminen, koodaaminen, elektronisen syntikkamusiikin tekeminen, black metal, elokuvat ja kausittaisesti milloin mist√§kin innostuminen. Henkil√∂kohtaisen el√§m√§n edesottamuksia voi lukea lis√§√§ Rollemaassa.

roni@dude.fi
0451271611

Henkilöt

Kristian Hohkavaara

Toimitusjohtaja, asiakkuuspäällikkö
kristian@dude.fi
040 835 1033

Juha Laitinen

Suunnittelija
juha@dude.fi

Tuomas Marttila

Kehittäjä
tuomas@dude.fi