Duden perustajajäsen

Roni (tuttavallisesti Rolle) teki ensimmäiset nettisivut kymmenvuotiaana ja samalla innolla on painettu siitä lähtien. Roni tykkää kaikista mieluiten keskittyä ulkoasujen, käyttöliittymien ja typografian suunnitteluun. Roni on myös pitkän linjan palvelinexpertti ja Duden palvelininfrastruktuurin taustalla, joten tämä on varmaan nyt sitten se ”Full stack”. Kehittyminen on tärkeää ja sitä ei tapahdu ilman palavaa intohimoa.

Vaikka yrittäjyys osakeyhtiössä ponnahti käyntiin Ronin pistettyä Juhan kanssa Duden pystyyn vuonna 2013, on tullut tehtyä asiakastöitä jo ennen osakeyhtiötä. Roni toimi Duden neljä ensimmäistä tilikautta toimitusjohtajana ja virman kehittäminen onkin Ronille parasta mitä voi tehdä housut jalassa.

Jylkkäri

Mieluisin projekti

Tältä näyttää Duden kulma – muuttokuulumiset Jyväskylän ytimestä

Uusin kirjoitus

49 tykkäystä

Instagram

Koodia, ölppää, musiikkia ja kaikkea muuta luovaa

Mitä raskaampaa musiikkia ämyreistä soi, sen parempi. Elämä on opettanut, että kaikki ei ole niin vakavaa, mutta pohjimmiltaan Roni on mietteliäs, analyyttinen, introvertti jäbä. Kirjoitteluharrastus on mennyt vähän överiksi, sillä blogeja löytyy 5 kappaletta, leffablogista aina olutblogiin saakka. Quantified Self -tyyppinen datan kerääminen on myös lähellä sydäntä, kaikki pitää mitata unenlaadusta lähtien - tieto on valtaa, vaikka ei nukkuisi silti yhtään sen paremmin.

Työn ulkopuolella Roni viihtyy eniten viittomakielisen perheen kanssa, Internetin ja sosiaalisen median humussa, välillä myös koodaten. Perhearjessa parasta on vaimo, poika ja tyttö. Vapaalla on monta rautaa tulessa, mutta silloin kun kerkiää rauhoittua, Rollelle maistuvat eniten spesiaalit oluset, metallimusiikki ja kauhuelokuvat. Musiikintekijänä tulee innostuttua välillä myös pianon soitosta ja elektronisen musiikin säveltämisestä. Ainoa liikuntamuoto on kävely joka paikkaan sekä lenkkeily.

Rolle mittaa jopa unensa - dataa löytyy

5605 Seuraajaa Twitterissä Uusin tweetti 19.8.2017 19:12:07
1589 Erilaista olutta maistettu Viimeksi korkattu 19.8.2017 22:19:04
207 Tehtävää suoritettu tässä kuussa Viimeksi suoritettu 19.8.2017 12:00:38

Tsekkaa muut dudexet

Älä hättäile, istu mättäille. Kyllä se pipo vielä löytyy.

Juha Laitinen

AD, hupiukko

Lisää vesi, poista purut... tää meidän kahviautomaatti on kuin joku helvetin moderni tamagotchi, koko ajan saa olla hoitamassa ettei se kuole käsiin.

Kristian Hohkavaara

AD, toimitusjohtaja

Parasta ikuna on nätisti tehty toimiva koodi.

Timi Wahalahti

Taustakehittäjä, yksisarvinen