verkkopalvelun ostaminen

Selaa kirjoituksia aiheittain

Miksi kuukausikehityksessä ei ole mitään järkeä?

Otsikko on hieman kärjistävä, mikäänhän kun ei ole täysin mustaa tai valkoista. Kuukausikehityksessä voi olla joskus jotain järkeä, mutta se vaatii suunnitelmallisuutta ja aktiivisuutta.

Keskiviikkona, 27.4.2022

Mietityttääkö nettisivut ja niiden hinta? Kokeile kokeellista hintalaskuriamme

Netti on täynnä erilaisia hintoja ja hintalaskureita. Nettisivut ovat yritykselle elinehto, mutta monia mietityttää hinta. Mitä hinta pitää sisällään ja paljonko nettisivut maksavat? Avataanpas tätä vielä kerran.

Perjantaina, 20.8.2021

Nettisivut yritykselle РMistä, miten, paljonko maksaa? Tsekkaa nykypäivän vaihtoehdot

Nettisivut on tärkeä myyntikanava ja uskottavuuden ja brändin boostaaja. Tehdäkö itse vai tilatako digitoimistolta? Avataanpas kaikki vaihtoehdot kunnolla läpi.

Torstaina, 10.6.2021

Miksi verkkosivuston tekijälle kannattaa maksaa myös projektin valmistumisen jälkeen

Verkkosivuston tekijä on kuin kumppani, sellainen joka pysyy kyydissä mukana eikä jätä sinua oman onnesi nojaan julkaisunkaan jälkeen.

Tiistaina, 27.4.2021

Verkkokauppa yritykselle РRäätälöidysti vai valmisratkaisulla?

Millainen verkkokauppa kannattaa hankkia? Onko valmispalveluista kuten Shopify yhtään mihinkään? Onko järkeä teettää ja räätälöidä verkkokauppa brändin mukaiseksi digitoimiston voimin? Käymme tässä kirjoituksessamme läpi eri vaihtoehdot.

Torstaina, 28.1.2021

Millaiset ovat perussivut?

Mainostoimistoyritt√§j√§n√§ kuulee toisinaan tiedustelua verkkosivuista, tai ainakin syyt√§ olisi, jotta saisi leiv√§n p√∂yt√§√§n. Usein kysyt√§√§n ”ihan perussivuja” ja hintatiedusteluihin on oikeastaan l√§hes aina pakko vastata lis√§kysymyksill√§, huolimatta siit√§ ett√§ kysymykseen vastaaminen uusilla kysymyksill√§ on l√§ht√∂kohtaisesti ep√§korrektia. T√§ss√§ asiassa se on kuitenkin usein v√§ltt√§m√§t√∂nt√§. V√§it√§n, ett√§ ei ole olemassa ”perussivuja”, kuten ei my√∂sk√§√§n ole olemassa arkkitehdin […]

Perjantaina, 10.4.2015