Roni puhumassa WordCamp Jyväskylässä 9.2.2018

Jyväskylässä järjestetään tänä vuonna Suomen ensimmäinen kehittäjäkeskeinen WordCamp-tapahtuma, johon Dude on laittanut näppinsä peliin monessakin mielessä. Digitoimisto Dude Oy on tapahtuman pronssisponsori, Timi on tapahtuman pääjärjestäjä, kaikki yrityksestämme ovat paikalla tapahtumassa ja kirsikkana kakun päällä minä (Rolle) olen puhumassa tapahtumassa. Aiheeksi valikoitui tällä kertaa ”Esteettömyys osaksi WordPress-teemakehitystä”.

Tapahtuma on osallistujamäärältään pienempi kuin WordCampit yleensä, koska kohderyhmä on vahvasti kehittäjäkeskeinen ja kaupunkina vähän totutusta poiketen Jyväskylän kyläpahanen. Tapahtuma järjestetään Sokos Hotel Alexandrassa (Hannikaisenkatu 15) perjantaina 9.2.2018 eli huomenna. WordCamp Jyväskylästä löytyy lisää tietoa WordCampin sivuilta ja Twitteristä. Liputhan ovat loppuunmyyty, mutta eilen vapautui kaksi lippua markkinoille:

Nähdään WordCampissa!

Tykkää, jos pidit jutusta:

Jos rakastit, tee hyvä teko:

Kaljarahan antamisen sijaan voit lahjoittaa mielenterveystyöhön.

  1. Vuoden viimeinen - Rollemaa

    […] teille. Kunpa osaisin olla yhtä sosiaalinen kuin te. Ai niin, paitsi helmikuun 9. päivä olin puhumassa WordCamp Jyväskylässä, josta kirjoitin myös oman […]

    Vastaa tähän kommenttiin

Kommentoi

Vaadittu kenttä