Torstaina 8.2.2018

Roni puhumassa WordCamp Jyväskylässä 9.2.2018

Jyväskylässä järjestetään tänä vuonna Suomen ensimmäinen kehittäjäkeskeinen WordCamp-tapahtuma, johon Dude on laittanut näppinsä peliin monessakin mielessä. Digitoimisto Dude Oy on tapahtuman pronssisponsori, Timi on tapahtuman pääjärjestäjä, kaikki yrityksestämme ovat paikalla tapahtumassa ja kirsikkana kakun päällä minä (Rolle) olen puhumassa tapahtumassa. Aiheeksi valikoitui tällä kertaa ”Esteettömyys osaksi WordPress-teemakehitystä”. Tapahtuma on osallistujamäärältään pienempi kuin WordCampit yleensä, koska […]

Tämä kirjoitus saattaa sisältää vanhentunutta tietoa, sillä se on julkaistu yli 6 vuotta sitten.

Jyväskylässä järjestetään tänä vuonna Suomen ensimmäinen kehittäjäkeskeinen WordCamp-tapahtuma, johon Dude on laittanut näppinsä peliin monessakin mielessä. Digitoimisto Dude Oy on tapahtuman pronssisponsori, Timi on tapahtuman pääjärjestäjä, kaikki yrityksestämme ovat paikalla tapahtumassa ja kirsikkana kakun päällä minä (Rolle) olen puhumassa tapahtumassa. Aiheeksi valikoitui tällä kertaa ”Esteettömyys osaksi WordPress-teemakehitystä”.

Tapahtuma on osallistujamäärältään pienempi kuin WordCampit yleensä, koska kohderyhmä on vahvasti kehittäjäkeskeinen ja kaupunkina vähän totutusta poiketen Jyväskylän kyläpahanen. Tapahtuma järjestetään Sokos Hotel Alexandrassa (Hannikaisenkatu 15) perjantaina 9.2.2018 eli huomenna. WordCamp Jyväskylästä löytyy lisää tietoa WordCampin sivuilta ja Twitteristä. Liputhan ovat loppuunmyyty, mutta eilen vapautui kaksi lippua markkinoille:

Nähdään WordCampissa!