Torstaina 20.6.2013

Työnäytteitä juhannuksen kynnyksellä

Huh huh! Samalla kun muut lomailevat aurinkoisessa Suomessa, Duden pojat koodailevat roskasäkit ikkunoissa toimistolla päivästä toiseen. Vaikka yritetään pitää vapaa-aika järjellisenä, ymmärrettävästi viikonloput ja viikonpäivät välillä sekoittuvat toisiinsa. Kesäkuuhun on tähän mennessä mahtunut erilaisia ja mielenkiintoisia projekteja ja haluamme esitellä nyt kaksi tuoreinta. Paytrail demokauppa Suomen Verkkomaksut Oyj muuttui hiljattain Paytrail Oyj:ksi. Kun aiemmin Suomen […]

Tämä kirjoitus saattaa sisältää vanhentunutta tietoa, sillä se on julkaistu yli 11 vuotta sitten.

Huh huh! Samalla kun muut lomailevat aurinkoisessa Suomessa, Duden pojat koodailevat roskasäkit ikkunoissa toimistolla päivästä toiseen. Vaikka yritetään pitää vapaa-aika järjellisenä, ymmärrettävästi viikonloput ja viikonpäivät välillä sekoittuvat toisiinsa.

Kesäkuuhun on tähän mennessä mahtunut erilaisia ja mielenkiintoisia projekteja ja haluamme esitellä nyt kaksi tuoreinta.

Paytrail demokauppa

Suomen Verkkomaksut Oyj muuttui hiljattain Paytrail Oyj:ksi. Kun aiemmin Suomen Verkkomaksut keskittyi verkkomaksamiseen ja maksamistoimintoihin pääosin Suomessa, nyt yritys laajentaa toimintaansa myös ulkomaille.

Paytrailin tarkoituksena on tehdä maksaminen netissä mahdollisimman helpoksi yksien tunnusten avulla – jos satut tietämään miten helppoa on ostaa App Storesta tai Google Play kaupasta, ymmärrät toimintaperiaatteen.

paytrail

Toteutimme Paytrailille täysin responsiivisen (tiedättehän, mobiililla ja pädeillä toimivan) demoverkkokaupan ulkoasun ja taiton, jonka avulla järjestelmän käyttöä esiteltiin Lontoon LeWeb-tapahtumassa.

Nettitreeni.com

Keväällä perustettu Nettitreeni toteuttaa kaiken ikäisille ja kokoisille treenejä ja ravinto-ohjelmia lähtökohdasta riippumatta. Homma pyörii täysin netin välityksellä, eikä liittyäkseen tarvitse olla ahkera salillakävijä. Sivuston blogeja seuraamalla saat myös mielenkiintoista tietoa siitä, miten erilaiset ihmiset kehittävät kuntoaan, terveyttään ja hyvinvointiaan.

nettitreeni

Dude toteutti Nettitreenille yritysilmeen ja verkkosivut TWID-järjestelmän päälle. TWID mahdollistaa omien palveluiden myymisen verkossa mm. maksuryhmien taakse rajattujen sivujen ja toimintojen avulla.


Ollaan tässä keritty vähän huilatakin. Viime viikonloppuna vietettiin omia polttareitani Seinäjoen Provinssirockissa. Sehän oli projektina ihan parhaasta päästä!

IMG_20130620_162433
Dudet Provinssirockissa 2013.

Paljon hyviä tyyppejä, paljon hyviä bändejä ja ennen kaikkea paljon hyvin nukuttuja öitä :) Kiitos tyypit!

Dudet toivottavat hyvää juhannusta juuri sinulle. Älä pliis huku!