Perjantaina, 1.9.2017

Mitä läppärin kansi kertoo omistajastaan? esittelyssä Duden mäkkien takakannet

Nörteillä on usein ihmeellisiä fiksaatioita, muunmuassa läppäritarroihin. Täytyy sanoa, että minunkin Macbookini kansi oli puhdas kuin vastatiskattu juomalasi vielä joitakin vuosia sitten. Mutta swägiä alkoi kertymään viimeistään Suomen ensimmäisessä WordCampissa, jonne rohkenin pitkän pohdinnan jälkeen.

Onhan sentään perjantai ja rakas turkulainen kilpailijamme Aucor pruuttasi taas uutta haastetta ulos.

Läppärien kansien personointi on jokaisella työntekijällä hieman oma juttunsa. Jotkut laittavat kannet täyteen tarroja, joillekin kelpaa pelkistetympi malli. Itse suosin tarroja ja persoonallisia kansia, ja eihän tämä mikään kilpailu ole, mutta onhan oma aina parempi kuin muiden. Tietysti.

Tommi Sipiläinen, Aucor Oy

Sitten analyysit tulille! Koska kyseessä on haaste, heitetäänpäs mekin kannet numeroittain, satunnaisessa järjestyksessä. Ihan kuin ei olisi vaikea arvata.

Kansi 1

Tyylikästä, selkeää, minimalistista. Joku mitätön pikkufirma Apple koittaa tulla tuolta takaa, mutta turha koittaa РDude voittaa.

Kansi 2

Ei ole varmaan vaikea arvata, ett√§ t√§m√§ on koodaajan kone. Pari kertaa k√§yty Suomen WordCampissa ja… ei kun, mit√§ min√§ yht√§√§ vinkkej√§ annan! P√§√§ttele itse!

Kansi 3

No nyt! T√§ss√§ kannessa on sit√§ jotain. Kansi suorastaan puhkuu selkeytt√§ ja seesteisyytt√§ ja… jotain, mit√§? sen tiet√§√§ vain koneen omistaja itse.

Kansi 4

Siinä on asiakasta, yhteistyökumppania, työkaluja ja tekniikoita. Tähän kanteen on tarroja tullut hamstrattua niin saamuristi tyylillä kaikki mitä irtoaa ja koskettaa yhtään, ei kun kiinni vaan! Seasta voi spotata niin omaa kuin muidenkin tuotetta. Spottaatko oman firmasi?

Huutele Twitterissä häsärillä #digitoimistodude ja Facebookissa jos arvasit kuka on kuka. Ja tietty muistakaa myös arvailla Aucorin kannet.

Pullopostia?

Koottuja kuulumisia sisältävä bittivirtojen pulloposti saapuu rantaasi noin kolmen kuukauden välein.