Tiistaina 13.8.2019

Kauppakadun toimiston avoimet ovet

Osa saattaa luulla, että ollaan muutettu taas. Näin ei kuitenkaan ole päässyt käymään. Oletpa vanha tuttu tai haaveilet yhteistyöstä meidän kanssa, tervetuloa morjestamaan Dudeja ja nauttimaan iltapäiväsumppi. Ovi on auki perjantaina 30.8.2019 kello 13:00 – 16:00.

Tämä kirjoitus saattaa sisältää vanhentunutta tietoa, sillä se on julkaistu yli 4 vuotta sitten.

Osa saattaa luulla, että ollaan muutettu taas. Näin ei kuitenkaan ole päässyt käymään. Olemme edelleen onnellisina Kauppakadun vanhassa kirjapainotalossa, josta voit lukea enemmän tässä blogauksessa. Muuton aikoihin sattui vaan olemaan noin miljoona rautaa tulessa, esimeriksi Henri tuli meille töihin ja maailmalle painettiin lukuisia sivustoja (kuten Ilokivi, Leirintäopas ja oma saitti).

Kaiken työn jalkoihin jäi ihmisten kutsuminen tutustumaan Kauppakadun hulppeisiin tiloihin. Osa onkin käynyt täällä jo palavereissa, mutta kaikki meidän vanhat ja uudet tutut eivät ole pyörähtäneet täällä.

Siispä, oletpa vanha tuttu tai haaveilet yhteistyöstä meidän kanssa, tervetuloa morjestamaan dudeja ja nauttimaan iltapäiväsumppi.

Ovi on auki perjantaina 30.8.2019 kello 13:00 – 16:00. Paikalle löytää navigoimalla osoitteeseen Kauppakatu 14, porttikongista sisään.