Perjantaina, 22.12.2017

Duden tiimi kasvaa kahdella

Vuonna 2017 olemme olleet j√§lleen tilanteessa, jossa ty√∂t√§ ja projekteja on riitt√§nyt.¬†Edellisen kerran vastaava tilanne oli vuoden 2016 alkupuolella, jolloin allekirjoittanut muutti Helsingist√§ Duden nelj√§nneksi k√§sipariksi. T√§m√§n vuoden vauhdissa nelj√§nk√§√§n ukon tehoyksikk√∂ ei olisi mill√§√§n pysynyt kyydiss√§ ilman apuk√§si√§. Oli siis aika kasvaa j√§lleen. T√§ll√§ kertaa emme kuitenkaan palkanneet uusia kasvoja (ainakaan ihan viel√§), vaan […]

Tämä kirjoitus saattaa sisältää vanhentunutta tietoa, sillä se on julkaistu yli 5 vuotta sitten.

Vuonna 2017 olemme olleet jälleen tilanteessa, jossa työtä ja projekteja on riittänyt. Edellisen kerran vastaava tilanne oli vuoden 2016 alkupuolella, jolloin allekirjoittanut muutti Helsingistä Duden neljänneksi käsipariksi. Tämän vuoden vauhdissa neljänkään ukon tehoyksikkö ei olisi millään pysynyt kyydissä ilman apukäsiä. Oli siis aika kasvaa jälleen.

Tällä kertaa emme kuitenkaan palkanneet uusia kasvoja (ainakaan ihan vielä), vaan tiivistimme yhteistyötä kahden kumppanimme kanssa. Emmistä ja Artosta on tullut vuoden aikana kiinteä osa Duden tiimiä, joten he ansaitsevat paikkansa osana tiimiä myös sivustollamme.

Normaalisti yhteistyökumppanit listataan digi- ja mainostoimistojen sivustoilla ikään kuin kokopäiväisinä työntekijöinä. Tähän kelkkaan emme halunneet lähteä, sillä Emmi ja Arto tekevät keikkaa omien yritystensä kautta lukuisille muillekin tahoille ja heidän väittämien kokopäiväisiksi dudeiksi olisi valehtelua. Lähtemätön osa tekemistämme he kuitenkin ovat.

Emmi Virtanen

Tämä luonteeltaan Pikku Myyn ja Peppi Pitkätossun välimaastossa seilaava raudanluja valokuvauksen ammattilainen sopii porukkaan kuin nakutettu. Kansainvälistäkin tunnustusta saaneesta Emmistä tuli Duden luottovalokuvaaja puolivahingossa, kun kävimme yrityskuvauksessa ja totesimme meininkien osuvan yksiin pirun hyvin.

Tutustu Emmiin täällä

Arto Toivanen

Arto on ollut Duden apuna jo pidempään ja yhteistä historiaa Ronin sekä Juhan kanssa löytyy myös ajalta ennen Duden perustamista. Maaseudun koodibunkkeristaan käsin Arto tekee viimeisteltyä ja tasaisen vahvaa jälkeä niin asikasprojekteihin kuin Duden omiinkin kehitystyökaluihin.

Tutustu Artoon täällä

Toivotamme Emmin ja Arton lämpimästi tervetulleeksi virallisemmin duden remmiin!

Lue myös nämä

Duden harharetki palvelinmaailmassa

Syksyllä 2016 sattui tilanne jota ei toivoisi edes pahimmalle kilpailijalleen, joka piti Duden teknisen tiimin hereillä lukuisia öitä viikko toisensa jälkeen, vaikutti käynnissä oleviin projekteihin, firman yleiseen mielialaan ja ennen kaikkea asiakkaittemme internetnäkyvyyteen. Uusi palvelinympäristö alkoi oireilla pahasti ilman selvää syytä, eikä mikään tehty toimenpide tuntunut auttavan.

Katsaus kevääseen 2016 Рuusia työnäytteitä ja kuulumisia

Duden pajalla on käynyt kamala hälinä ja hommat pyörii eteenpäin sellaisella vauhdilla että heikompaa hevostuttaisi välillä. Tähän hetkeen ennen juhannusta on hyvä ottaa lyhyt katsaus siihen, mitä kaikkea onkaan oikein tapahtunut.

Digitoimisto Dude: ruumiinavaus 2016

Pahoittelut otsikosta, sehän on raflaavuudessaan ilmiselvä klikkiansa. Duden 3-vuotissynttäreiden lähestyessä on kuitenkin aika tehdä reippaalle taaperolle rehellinen läpileikkaus.