Perjantaina 22.12.2017

Duden tiimi kasvaa kahdella

Vuonna 2017 olemme olleet jälleen tilanteessa, jossa työtä ja projekteja on riittänyt. Edellisen kerran vastaava tilanne oli vuoden 2016 alkupuolella, jolloin allekirjoittanut muutti Helsingistä Duden neljänneksi käsipariksi. Tämän vuoden vauhdissa neljänkään ukon tehoyksikkö ei olisi millään pysynyt kyydissä ilman apukäsiä. Oli siis aika kasvaa jälleen. Tällä kertaa emme kuitenkaan palkanneet uusia kasvoja (ainakaan ihan vielä), vaan […]

Tämä kirjoitus saattaa sisältää vanhentunutta tietoa, sillä se on julkaistu yli 7 vuotta sitten.

Vuonna 2017 olemme olleet jälleen tilanteessa, jossa työtä ja projekteja on riittänyt. Edellisen kerran vastaava tilanne oli vuoden 2016 alkupuolella, jolloin allekirjoittanut muutti Helsingistä Duden neljänneksi käsipariksi. Tämän vuoden vauhdissa neljänkään ukon tehoyksikkö ei olisi millään pysynyt kyydissä ilman apukäsiä. Oli siis aika kasvaa jälleen.

Tällä kertaa emme kuitenkaan palkanneet uusia kasvoja (ainakaan ihan vielä), vaan tiivistimme yhteistyötä kahden kumppanimme kanssa. Emmistä ja Artosta on tullut vuoden aikana kiinteä osa Duden tiimiä, joten he ansaitsevat paikkansa osana tiimiä myös sivustollamme.

Normaalisti yhteistyökumppanit listataan digi- ja mainostoimistojen sivustoilla ikään kuin kokopäiväisinä työntekijöinä. Tähän kelkkaan emme halunneet lähteä, sillä Emmi ja Arto tekevät keikkaa omien yritystensä kautta lukuisille muillekin tahoille ja heidän väittämien kokopäiväisiksi dudeiksi olisi valehtelua. Lähtemätön osa tekemistämme he kuitenkin ovat.

Emmi Virtanen

Tämä luonteeltaan Pikku Myyn ja Peppi Pitkätossun välimaastossa seilaava raudanluja valokuvauksen ammattilainen sopii porukkaan kuin nakutettu. Kansainvälistäkin tunnustusta saaneesta Emmistä tuli Duden luottovalokuvaaja puolivahingossa, kun kävimme yrityskuvauksessa ja totesimme meininkien osuvan yksiin pirun hyvin.

Tutustu Emmiin täällä

Arto Toivanen

Arto on ollut Duden apuna jo pidempään ja yhteistä historiaa Ronin sekä Juhan kanssa löytyy myös ajalta ennen Duden perustamista. Maaseudun koodibunkkeristaan käsin Arto tekee viimeisteltyä ja tasaisen vahvaa jälkeä niin asikasprojekteihin kuin Duden omiinkin kehitystyökaluihin.

Tutustu Artoon täällä

Toivotamme Emmin ja Arton lämpimästi tervetulleeksi virallisemmin duden remmiin!