By Emmi

Emmi ja Dude ne yhteen soppii

Dudella kaivattiin uusia yrityskuvia ja haluttiin kokeilla uutta tekijää. Kuin ihmeen kaupalla löydettiin Emmi, joka ottaa leuat lattiaan pudottavia kuvia. Pian ymmärrettiin, että meiningit osuu aika yksiin ja voitaisiin pyöritellä yhteistyötä enemmänkin.

Siirry sivustolle

Perustettu

2018

Valokuvapalkintoja

12

Mitä teimme

  • Brändi-ilme
  • Logo
  • UX/UI suunnittelu
  • Verkkosivut
  • Ylläpito

Lähtökohdat

Emmi oli siirtymässä työntekijästä yksinyrittäjäksi, kaivaten visuaalista ilmettä sekä sivustoa esittelemään hänen osaamistaan. Näin päädyttiin tekemään logo ja valokuvaajien massasta erottuva persoonallinen mutta ammattimainen sivusto. Keskityimme erityisesti portfolioon, jossa valokuvat pääsevät edukseen. Vuosien varrella olemme uudistaneet Emmin sivut yhteensä kaksi kertaa.

Lopputulos

Sivustosta tuli tyylikäs ja erityisen nopeasti latautuva, vaikka se on täynnä valokuvia. Ennen kaikkea homma rokkaa myös muun yhteistyön merkeissä. Yhteistyö jatkuu aktiivisena ja lämpimänä, sillä Emmistä on tullut Duden luottokuvaaja.

Asiakkaan palaute

Koko kokemus on ollu ihan mielettömän positiivinen ja oli ihan todella hyvä sattumus, että me hoksattiin toisemme. Ymmärsitte erittäin hyvin miun enemmän tai vähemmän sekavat toiveet nettisivujen suhteen ja jaksatte sinnikkäästi vastata miun kysymyksiin, kun olen pihalla jostain niihin liittyvästä. Erityiskiitos siitä, että sivun päivittäminen on tehty idioottivarmaksi ja kaikki on tarkasti merkattu, että tiedän mikä teksti tai kuvan vaihtaminen vaikuttaa mihinkin. Tykkään teidän rennosta meiningistä! Sinne saa tulla notkumaan just sellasena kun on ja se on iso plussa. Toivottavasti yhteistyö jatkuu!

Emmi Virtanen, yrittäjä yrityksestä By Emmi