Emmi ja Dude ne yhteen soppii

Dudella kaivattiin uusia yrityskuvia ja haluttiin kokeilla uutta tekijää. Kuin ihmeen kaupalla löydettiin Emmi, joka ottaa leuat lattiaan pudottavia kuvia. Pian ymmärrettiin, että meiningit osuu aika yksiin ja voitaisiin pyöritellä yhteistyötä enemmänkin.

Emmi oli siirtymässä työntekijästä yksinyrittäjäksi, kaivaten visuaalista ilmettä sekä sivustoa esittelemään hänen osaamistaan. Näin päädyttiin tekemään logo ja valokuvaajamassasta erottuva sivusto, jonka portfolio on tyylikäs sekä toimii nopeasti.

Yhteistyö jatkuu aktiivisena ja lämpimänä, Emmistä on tullut Duden luottokuvaaja.

Emmin sanoin

Koko kokemus on ollu ihan mielettömän positiivinen ja oli ihan todella hyvä sattumus, että me hoksattiin toisemme. Ymmärsitte erittäin hyvin miun enemmän tai vähemmän sekavat toiveet nettisivujen suhteen ja jaksatte sinnikkäästi vastata miun kysymyksiin, kun olen pihalla jostain niihin liittyvästä. Erityiskiitos siitä, että sivun päivittäminen on tehty idioottivarmaksi ja kaikki on tarkasti merkattu, että tiedän mikä teksti tai kuvan vaihtaminen vaikuttaa mihinkin. Tykkään teidän rennosta meiningistä! Sinne saa tulla notkumaan just sellasena kun on ja se on iso plussa. Toivottavasti yhteistyö jatkuu!

Emmi Virtanen Yrittäjä

Kova meno. Olen vakuuttunut, haluan ottaa yhteyttä.

Ota yhteyttä