Perjantaina, 1.9.2017

Mitä läppärin kansi kertoo omistajastaan? esittelyssä Duden mäkkien takakannet

N√∂rteill√§ on usein ihmeellisi√§ fiksaatioita, muunmuassa l√§pp√§ritarroihin. T√§ytyy sanoa, ett√§ minunkin Macbookini kansi oli puhdas kuin vastatiskattu juomalasi viel√§ joitakin vuosia sitten. Mutta sw√§gi√§ alkoi kertym√§√§n viimeist√§√§n Suomen ensimm√§isess√§ WordCampissa, jonne rohkenin pitk√§n pohdinnan j√§lkeen. Onhan sent√§√§n perjantai ja rakas turkulainen kilpailijamme Aucor pruuttasi taas uutta haastetta ulos. Perjantain kunniaksi kansia tiskiin! Haastamme ainakin dudet […]

Tämä kirjoitus saattaa sisältää vanhentunutta tietoa, sillä se on julkaistu yli 5 vuotta sitten.

Nörteillä on usein ihmeellisiä fiksaatioita, muunmuassa läppäritarroihin. Täytyy sanoa, että minunkin Macbookini kansi oli puhdas kuin vastatiskattu juomalasi vielä joitakin vuosia sitten. Mutta swägiä alkoi kertymään viimeistään Suomen ensimmäisessä WordCampissa, jonne rohkenin pitkän pohdinnan jälkeen.

Onhan sentään perjantai ja rakas turkulainen kilpailijamme Aucor pruuttasi taas uutta haastetta ulos.

Läppärien kansien personointi on jokaisella työntekijällä hieman oma juttunsa. Jotkut laittavat kannet täyteen tarroja, joillekin kelpaa pelkistetympi malli. Itse suosin tarroja ja persoonallisia kansia, ja eihän tämä mikään kilpailu ole, mutta onhan oma aina parempi kuin muiden. Tietysti.

Tommi Sipiläinen, Aucor Oy

Sitten analyysit tulille! Koska kyseessä on haaste, heitetäänpäs mekin kannet numeroittain, satunnaisessa järjestyksessä. Ihan kuin ei olisi vaikea arvata.

Kansi 1

Tyylikästä, selkeää, minimalistista. Joku mitätön pikkufirma Apple koittaa tulla tuolta takaa, mutta turha koittaa РDude voittaa.

Kansi 2

Ei ole varmaan vaikea arvata, ett√§ t√§m√§ on koodaajan kone. Pari kertaa k√§yty Suomen WordCampissa ja… ei kun, mit√§ min√§ yht√§√§ vinkkej√§ annan! P√§√§ttele itse!

Kansi 3

No nyt! T√§ss√§ kannessa on sit√§ jotain. Kansi suorastaan puhkuu selkeytt√§ ja seesteisyytt√§ ja… jotain, mit√§? sen tiet√§√§ vain koneen omistaja itse.

Kansi 4

Siinä on asiakasta, yhteistyökumppania, työkaluja ja tekniikoita. Tähän kanteen on tarroja tullut hamstrattua niin saamuristi tyylillä kaikki mitä irtoaa ja koskettaa yhtään, ei kun kiinni vaan! Seasta voi spotata niin omaa kuin muidenkin tuotetta. Spottaatko oman firmasi?

Huutele Twitterissä häsärillä #digitoimistodude ja Facebookissa jos arvasit kuka on kuka. Ja tietty muistakaa myös arvailla Aucorin kannet.

Lue myös nämä

Katsaus kevääseen 2016 Рuusia työnäytteitä ja kuulumisia

Duden pajalla on käynyt kamala hälinä ja hommat pyörii eteenpäin sellaisella vauhdilla että heikompaa hevostuttaisi välillä. Tähän hetkeen ennen juhannusta on hyvä ottaa lyhyt katsaus siihen, mitä kaikkea onkaan oikein tapahtunut.

Duden harharetki palvelinmaailmassa

Syksyllä 2016 sattui tilanne jota ei toivoisi edes pahimmalle kilpailijalleen, joka piti Duden teknisen tiimin hereillä lukuisia öitä viikko toisensa jälkeen, vaikutti käynnissä oleviin projekteihin, firman yleiseen mielialaan ja ennen kaikkea asiakkaittemme internetnäkyvyyteen. Uusi palvelinympäristö alkoi oireilla pahasti ilman selvää syytä, eikä mikään tehty toimenpide tuntunut auttavan.

Duden asiakkaat ovat supertyytyväisiä

Kysymme asiakkailtamme säännöllisesti palautetta Duden toiminnasta yleisesti sekä siitä, miten projektit ovat sujuneet. Me tykätään kehittää toimintaamme, joten tykkäämme myös saada palautetta!