yhteisö

Selaa kirjoituksia aiheittain

WordCamp Europe 2022 mentorin näkökulmasta

Timi mentoroi yhtä WordPress-maailman suurimmista kokoontumisista. Millainen kokemus oli ja mitä oppeja kertyi matkaan? Ota hyvä asento ja istahda lukemaan.

Keskiviikkona, 29.6.2022

WordCamp Europe Рjälleen nähdään!

Porto, täältä tullaan! Nappaa #WCEU2022 ohjelman herkullisimmat tärpit ja tsekkaa miten kehittäjätiimi aloittaa kesänsä.

Maanantaina, 23.5.2022

Isojakin projekteja pienellä tiimillä Рnäin paletti pysyy kasassa

Voisi kuvitella, että pienellä tiimillä olisi koko ajan kädet täynnä työtä ja aikaa ei jää esimerkiksi asiakaspalvelulle. Se on kuitenkin harhaluulo, sillä kaikki sujuu aivan hienosti. Miten tämä on mahdollista?

Tiistaina, 16.1.2018

WCHEL17 järjestämisestä ja yhteisön tulevaisuudesta

Suomalaiset WordPress-kehitt√§j√§t sek√§ -k√§ytt√§j√§t kokoontuivat kolmatta kertaa yhteen t√§ydeksi seminaarip√§iv√§ksi sek√§ lauantain ty√∂pajoihin WordCamp Helsinki 2017 tapahtumaan. Koko Duden edustus oli paikalla (kyll√§, koodipuoli sai suostuteltua graafisen osaston aamujunaan) ensimm√§ist√§ kertaa, kahtena aiempana vuonna ainoastaan koodarit olivat mukana. Allekirjoittanut ei itseasiassa ollut osallistuja, vaan yksi henkil√∂ kolmatta kertaa j√§rjestetyn tapahtuman takana. Roni kirjoitti mainioin koosteen […]

Keskiviikkona, 3.5.2017