verkkosivujen päivitykset

Selaa kirjoituksia aiheittain

Duden WordPress-hallintapaneelin avulla verkkosivujen päivittäminen sujuu kuin tanssi

WordPress + Gutenberg + Lohkosisältö = Sujuvasti toimiva hässäkätön hallintapaneeli. Dude rakastaa nopeita, selkeitä ja superhelppokäyttöisiä hallintapaneeleja. Siksi toteutamme kaikki projektimme niin, ettei tekstejä ja kuvia päivitellessä kenenkään tarvitse hakata päätä seinään.

Tiistaina, 17.8.2021

Miksi verkkosivuston tekijälle kannattaa maksaa myös projektin valmistumisen jälkeen

Verkkosivuston tekijä on kuin kumppani, sellainen joka pysyy kyydissä mukana eikä jätä sinua oman onnesi nojaan julkaisunkaan jälkeen.

Tiistaina, 27.4.2021

Aika uudistaa verkkosivut? Näin teet verkkosivu-uudistuksen oikein

Digitaalisen maailman eläessä ja muuttuessa verkkosivujenkin pitäisi mukautua. Jos sivut jämähtävät paikalleen, kilpailijat menevät kehityksessä ohi. Kisan voittaa tiuhimpaan päivittyvät ja mielenkiintoisimmalta vaikuttavat verkkosivut. Milloin viimeksi kehititte verkkosivujanne?

Keskiviikkona, 23.9.2020

Vihdoinkin! – WordPress nykyaikaistui kertaheitolla

WordPress on alusta, jolla verkkosivut kannattaa (tai oikeastaan t√§ytyy) toteuttaa. Sivut ilman WordPressi√§ on melkein kuin auto ilman moottoria. Tai mopoauto. No ei vaan, on niit√§ muitakin loistavia sis√§ll√∂nhallintaj√§rjestelmi√§, mutta WordPress vie voiton meid√§n silmiss√§mme. WordPress ty√∂nsi uusimman versionsa 3.8 ilmoille eilen. Voi pojat, ett√§ onkaan systeemi kehittynyt sitten versiosta 1.5, jolloin min√§ sit√§ aloin […]

Perjantaina, 13.12.2013