lisäosat

Selaa kirjoituksia aiheittain

WordPress-kehitys päivittäisenä osana arkea Рnäin kehitykseen käytetty aika ei syö asiakasprojektien budjettia

Me Dudella emme ole rajanneet kehittämistä mihinkään, eli työkalujamme ja toimintatapojamme voi kehittää milloin vain. Usein kehitys on päivittäistä. Tässä kohtaa joku saattaa kysyä, että eikö tällainen touhu syö pohjaa hyvältä liiketoiminnalta. Mites ne asiakasprojektit? Me näemme asian toisin.

Torstaina, 1.10.2020

Mitä WordPress-lisäosia Dude käyttää?

Tässä kirjoituksessa esittelemme Duden käyttämiä lisäosia vuonna 2017. Otathan huomioon, että sisältö saattaa olla jonkin verran vanhentunutta.

Perjantaina, 4.8.2017

WordPress on suosituin ja väärinymmärretyin verkkosivualusta

Digialalla on monenlaista toimijaa, ostajaa, alustaa, ty√∂kalua ja tapaa tehd√§ asioita. Ei siis mik√§√§n ihme, ett√§ k√§sitteet ja k√§sitykset v√§lill√§ h√§m√§rtyv√§t. Toisinaan kuulee WordPressist√§ tai verkkosivuista uskomattomia v√§itteit√§ ja n√§it√§ olemme koittaneet torpata aina niiden esiintyess√§, viimeisimp√§n√§ artikkelissamme Miksi edes pohtia, valitseeko avoimen vai suljetun l√§hdekoodin julkaisuj√§rjestelm√§n? ja mm. aiemmin artikkelissamme Yleisimm√§t verkkosivujen myytit. Twitteriss√§ […]

Perjantaina, 24.2.2017

WordPress tökkii Рtarua vai totta?

Alkuun on todettava, että julkaisujärjestelmiä on paljon. Duden devaajat ovat käyneet niitä vuosien aikana läpi roppakaupalla, testanneet sekä seuranneet niiden kehitystä. Mikään muu julkaisujärjestelmä ei ole toistaiseksi ollut yhtä helppokäyttöinen, monipuolinen ja kevyt kuin WordPress.

Maanantaina, 3.10.2016