Perjantaina, 4.8.2017

Mitä WordPress-lisäosia Dude käyttää?

Tässä kirjoituksessa esittelemme Duden käyttämiä lisäosia vuonna 2017. Otathan huomioon, että sisältö saattaa olla jonkin verran vanhentunutta.

Tämä kirjoitus saattaa sisältää vanhentunutta tietoa, sillä se on julkaistu yli 5 vuotta sitten.

Lue myös nämä

WordPress verkkosivualustana

Tällä hetkellä WordPress on kaikista suosituin alusta, jolle verkkosivuja julkaistaan (noin neljäsosa kaikista maailman sivustoista). Aina näin ei ole ollut.

Duden digitiimi WordCamp Europessa – kuulumiset Wienin reissulta

Juhannuksena järjestettiin tähän mennessä maailman suurin WordCamp (=WordPress-tapahtuma) nimeltään WordCamp Europe, jossa Duden tekninen jaosto eli minä (Roni) ja Timi oli mukana alusta loppuun saakka. Jyväskyläläisten remmissä mukana reissasi myös naapuritoimiston MEOMin Natanael Sinisalo.

WordPress-verkkosivut – vieläkö joku kysyy miksi?

WordPress on maailman suosituin alusta verkkosivuille ja tänä vuonna 2016 käyttöaste lähentelee jo kolmasosaa maailman nettisivuista (26,6%). WordPressistä on kirjoitettu kaikenlaista liirumlaarumia, mutta myös hyviä kirjoituksia, esimerkkeinä menköön Contrastin viisi syytä miksi valita WordPress julkaisualustaksi, WP-Palvelun viisi syytä valita WordPress ja Sofokuksen WordPress sivut yritykselle – 5 ajankohtaista syytä miksi.