Perjantaina 1.12.2017

10 työnäytettä syksyltä 2017

Vaikka referenssiosastolla on ollut hiljaisempaa, Dude on tehnyt kovasti töitä koko syksyn. Ennen kuin saamme loput asiakastarinat työnäytteisiin asti, on aika julkaista muutamia työnäytteitä täällä blogin puolella. Näistä kaikista ei tule välttämättä varsinaista referenssitarinaa Työt-sivulle.

Tämä kirjoitus saattaa sisältää vanhentunutta tietoa, sillä se on julkaistu yli 7 vuotta sitten.

Vaikka referenssiosastolla on ollut hiljaisempaa, Dude on tehnyt kovasti töitä koko syksyn. Ennen kuin saamme loput asiakastarinat työnäytteisiin asti, on aika julkaista muutamia työnäytteitä täällä blogin puolella. Näistä kaikista ei tule välttämättä varsinaista referenssitarinaa Töitämme-sivulle.

Sievo

Sievo tarjoaa työkaluja yritysten ostoista ja hankinnoista vastaaville. Toteutimme Sievolle modulaarisen sivuston, eli sellaisen, jonka elementtejä ylläpitäjä pääsee raahaamaan paikasta toiseen ja kierrättämään eri sivupohjille ilman että sivusto hajoaa.

Sivuston keskeisiä toimintoja ovat modulaarisuuden lisäksi referenssit, Instagram-kuvavirta ja blogi.

Vieraile sivustolla

CRM-service

CRM-service Oy:n CRM-palvelu on markkinoiden nopein paketti-CRM, joka mahdollistaa myyntiprosessien ja asiakashallinnan automatisoinnin, asiakaspalvelun, projektinhallinnan ja laskutuksen sekä tuote- ja varastonhallinnan samassa järjestelmässä. Syksyllä 2017 CRM-service Oy etsi kumppania verkkosivuston toteutukseen ja päätyi lopulta Dudeen.

Suunnittelimme sivustosta nykyaikaisen mm. SVG-tekniikkaa hyödyntävän monikielisen, kattavan infopaketin. Sivustolla keskityttiin erityisesti tuoteominaisuuksien ja hinnoittelun esittelyyn.

Vieraile sivustolla

Hotelli Alba

Finlandia Hotelli Alba on Duden ensimmäisiä asiakkaita. Yhteistyö on jatkunut tiiviisti vuosien varrella ja vuonna 2017 pääsimme uudistamaan sivustoa, samalla kun ravintolan julkisivua rempattiin uuteen uskoon.

Sivustolle rakennettiin kokeellinen vaakatason alaspudotusvalikko, sekä uutena ominaisuutena uudistetut lounaslistat, galleriat ja tarjoukset. Videokuvauskumppanina maanmainio Valkeinen Creative.

Vieraile sivustolla

Saarikoski Travels

Saarikoski Travels kaipasi infosivustotyyppistä ratkaisua Saarikoski Incoming -konseptilleen. Lähestyimme asiaa modernilla, mutta selkeällä tyylillä ja rakensimme Saarikoskelle informatiivisen ja toimivan saitin, josta pääsee helposti katsomaan minkälaisia reissuja firmalla on tarjota.

Vieraile sivustolla

Enjoy Turva

Extemely Nice Job Oy kaipasi meiltä tuoreemmat sivustot kolmelle eri yritykselleen, joista Enjoy Turva julkaistiin ensimmäisenä. Enjoy Turva tarjoaa kokonaisvaltaisia turvallisuuspalveluita yrityksille. Sivuista tehtiin informatiiviset ja selkeät.

Vieraile sivustolla

Tampereen yliopiston ylioppilaskunta Tamy

Tamy kaipasi modernia ilmettä sivustolleen, siispä suunnittelimme. Sivuston keskeisiä uniikkeja toimintoja ovat mm. pääkuvan maskaus SVG-tekniikalla, jolloin efekti tulee päälle automaattisesti, eli etusivun pääkuvan pystyy vaihtamaan vapaasti ilman kuvanmuokkausta. Lisäksi sivustolla on muunmuassa itse rakentamamme someseinä, reaaliaikainen hakutoiminto sekä mainosrulettitoiminto.

Vieraile sivustolla

Event Flow

Event Flow on tuore yritys, joka järjestää kalustevuokrausta ja DJ-palveluita tapahtumia varten. Sivustolle kaivattiin modernia ja myyvää ilmettä sekä toivelistatoimintoa. SVG-maskit ovat jälleen kovassa käytössä muunmuassa sivuston tavallista suorista viivoista poikkeavissa elementeissä.

Toivelista toimii verkkokaupan tapaan, mutta ostoskorin sijaan tuotteet lisätään listaan ja maksun sijasta lähetetään lista ylläpitäjälle.

Vieraile sivustolla

Oivangin lomakartano

Perheyritys Oivangin lomakartano vuokraa hulppeita tiloja lomailijoille ja juhlijoille. Dude suunnitteli tiluksille arvoisat sivut.

Jo tuhansia vuosia sitten Kuusamossa Oivangin järvien rannoilla eli ihmisiä luontoa kunnioittaen ja eläen sopusoinnussa sen kanssa. He saivat elantonsa kalastaen, metsästäen sekä keräillen luonnon antimia. Hieman myöhemmin metsäsaamelaiset pystyttivät kesäkotansa samoille rannoille. Vesistöt ja ympäröivät metsät olivat heillekin antoisia riistamaita. Monet Oivangin asuinpaikkojen ja järvien nimet sekä lukuisat tarinat ja uskomukset ovatkin peräsin juuri saamelaiskaudelta.

Vieraile sivustolla

Novamec

Entinen ABC-laitteet, nykyinen Novamec valmistaa mattojen käsittelylaitteita ja varastointijärjestelmiä sekä teollisuuspaternostereita. Yritysmuutosten myötä tarvittiin edustavat sivut. Ja mehän teimme.

NOVAMEC on suunnitellut ja toteuttanut satoja tuotanto- ja varastointiratkaisuja. Vastaamme tämän päivän yritysten logistisiin haasteisiin innovatiivisesti, asiakaslähtöisesti ja yli kolmen vuosikymmenen kokemuksella.

Vieraile sivustolla

Salaojakympit

Salaojakympit Oy on rakennusten ulkopuolisten vesien eristämiseen kokonaisvaltaisesti erikoistunut yritys ja 100%:sti kotimainen. Palveluihin kuuluvat salaoja- ja sadevesiremontit. Yrityksen toiminta on alkanut jo 1960-luvulla. Suunnittelimme Salaojakympeille sivustouudistuksen, jossa keskityttiin sivuston joustavaan päivitettävyyteen (modulaarisuus) sekä myyvyyteen.

Vieraile sivustolla

Muuta?

Voi kuule! osa näistä ja paljon muuta tulee jatkossa olemaan myös referenssitarinoissa Töitämme-sivun puolella.