Tiistaina 20.3.2018

Kooste Duden WordPress Meetup-kiertueesta – erään digitoimiston tapa tehdä verkkosivuja

Kun meitä pyydettiin viime vuonna Tampereelle kertomaan tavastamme tehdä verkkosivuja, olimme otettuja. Miittiin tuli ennätysmäärä porukkaa (yli viisikymmentä osallistujaa). Tilanne oli uusi meillekin, emmehän olleet aiemmin pitäneet esityksiä missään, lukuunottamatta taannoista Timin vahvasti kehittäjäkeskeistä esitelmää aiheesta Introduction to CMB2 metabox library kotikylämme Jyväskylän omassa meetupissa. Meetup sai luonnollisesti suursuosion ja ennen kuin huomasimmekaan, olimme menossa […]

Tämä kirjoitus saattaa sisältää vanhentunutta tietoa, sillä se on julkaistu yli 6 vuotta sitten.

Kun meitä pyydettiin viime vuonna Tampereelle kertomaan tavastamme tehdä verkkosivuja, olimme otettuja. Miittiin tuli ennätysmäärä porukkaa (yli viisikymmentä osallistujaa). Tilanne oli uusi meillekin, emmehän olleet aiemmin pitäneet esityksiä missään, lukuunottamatta taannoista Timin vahvasti kehittäjäkeskeistä esitelmää aiheesta Introduction to CMB2 metabox library kotikylämme Jyväskylän omassa meetupissa.

Meetup sai luonnollisesti suursuosion ja ennen kuin huomasimmekaan, olimme menossa Helsinkiin helmikuussa puhumaan samasta aiheesta. Ja sitten Turkuun. Vedimme shown mahdollisimman improna, eli puhujamuistiinpanot olivat melko kevyitä ja kävimme keskenämme livekeskustelua asioista. Tampereen miitti oli selkeästi kehittäjäkeskeisempi, joten puhuimme enemmän jargonia Git-versionhallinnasta, brancheista ja servereistä. Helsingissä esiin nousi yllättävän paljon mielenkiintoa liiketoimintapuolta kohtaan kun taas Turku oli sopiva välimaasto molempia.

Meetuppien slidet löydät osoitteesta slides.dude.fi tai alta:

Vuosi 2018 on ollut Dudelle showmiesaikaa, etenkin kun Roni oli puhumassa WordCampissa.

Kiitos! olihan meillä kivaa. Tässä vielä vähän muistoja talteen tweettien muodossa:

Nähdään taas miiteissä! ainakin täällä koti-Jyväskylässä.