Rento seurustelu- ja ruokaravintola

01 Pitkät perinteet ravintola-alalla

Aito jyväskyläläinenhän ei ole sellainen, joka ei olisi Ravintola Sohwista kuullut. Ravintoloita tulee ja menee, mutta Sohwi vaan pysyy, jo vuodesta 1968 samalla paikalla. Värikkään historian omaava ravintola ei ole pelkästään mukava illanviettopaikka, mutta myös valehtelematta Jyväskylän paras burgerimesta. Onhan tuolla tullut käytyä jo vuosia työnjälkeisillä ja ihan muutenkin, Juhalla taitaa olla jo reilut kymmenen vuotta plakkarissa.

Vieraile sivustolla

02 Lähtötilanne

Sohwin verkkosivujen ilme ei vastannut ravintolan ilmettä niin hyvin kuin olisi voinut. Henkilökunta ei voinut itse päivittää ravintolan sivuja, esimerkiksi erityisen haastavaa oli saada uusista ruokalistoista tietoa nettiin. Lisäksi pöytävaraukset toimivat käytännössä lappusysteemillä. Dudella oli heti ajatuksia siitä miten sivuista saisi paremmat.

03 Mitä teimme

Sohwille tehtiin kokonaisvaltainen sivustouudistus, jossa aloitettiin sivuston miettiminen tiiviissä yhteistyössä henkilökunnan kanssa. Vanha staattinen sivusto korvattiin WordPressillä. Sivuston visuaalinen ilme rakennettiin selkeäksi, kuvapainotteiseksi kokonaisuudeksi ja taustatekniikka sellaiseksi että kaikkea ruokalistoja myöten on mahdollisimman helppo päivitellä. Lisäksi sivustolle rakennettiin myyntiä tukeva pöytävarauslomake.

Samalla laitettiin Sohwin someasiat kuntoon auttamalla alkuun Twitterin, Instagramin ja Facebookin käytössä. Sohwista löytyy jonkin verran myös erikoisempia oluita, joten liitettiin kevyt Untappd-checkin-virta etusivulle tuomaan eloa. Sivustolle rakennettiin myöskin ravintolan Inside-kanta-asiakasjäsenille kevyt intra, jossa kantikset pääsevät tarkistamaan voimassaolevat erikoistarjoukset.

04 Miten onnistuimme

3 x kasvanut sivuston kävijämäärä

43 kpl / kk pöytävarauksia verkon kautta

Dudejen kanssa yhteistyö on sujunut mutkattomasti; he ovat nopeita ja joustavia liikkeissään ja työn jälki on ollut meidän mielestämme juuri sellaista kuin tarvitsemme - he ovat hienosti sisäistäneet sen ilmeen, jota haluamme tuoda esille

Kati Lemiläinen

Keittiöpäällikkö