Torstaina, 15.3.2018

Haluatko pullopostia rantaasi?

Kun muiden kirjeet seilaavat pitkin maailmaa kolkkojen rahtilaivojen ruumissa, Dude luottaa perinteiseen ja tunnelmalliseen pullopostiin. Saapuminen saattaa olla toisinaan hieman hidasta ja epävarmaa, mutta kyllä ne kirjeet aina rantaan löytävät.

Tämä kirjoitus saattaa sisältää vanhentunutta tietoa, sillä se on julkaistu yli 2 vuotta sitten.

Kun muiden kirjeet seilaavat pitkin maailmaa kolkkojen rahtilaivojen ruumissa, Dude luottaa perinteiseen ja tunnelmalliseen pullopostiin. Saapuminen saattaa olla toisinaan hieman hidasta ja epävarmaa, mutta kyllä ne kirjeet aina rantaan löytävät. Mikäpä olisi tunnelmallisempaa kuin lukea odotettuja kuulumisia hieman kostuneelta paperilta kynttilän valossa!

Joskus pieni varmuus kirjeen perille saapumisesta on kuitenkin toivottua. Niinpä soitimme bittivirtojen päivystävälle meteorologille, joka osasi kertoa virtausten kääntyvän lähipäivinä suotuisiksi pullopostin rantautumiselle.

Tukkijätkäkin huhusi nähneensä pulloja yläjuoksulla ja vinkkasivat, että nyt olisi hyvä aika viritellä kappausvälineet kuntoon. Bittivirtojen pulloposti saapuu rantaan vain noin kolmen kuukauden välein.

Nappaa pullopostisi!

[mailchimp_form_for_post]

Lue myös nämä

20 suomalaista digialan vaikuttajaa, joita kannattaa seurata Twitterissä

Fuel Digital listasi 11 seuraamisen arvoista Twitter-vaikuttajaa mutta jonkin verran on hämmästelty outoja nimiä sekä kyseenalaistettu miksi näitä henkilöitä pitäisi seurata. Myös minä olin listattuna ja totta kai otettu saamastani huomiosta.

Ovatko hyvät verkkosivut myynnin tae? Näin luet tarjousta ja ostat hyvät sivut

Tarjous verkkosivuista sisältää usein teknistä jargonia, joka on kuitenkin välttämätöntä ominaisuuksien listaamisen ja vakuuttavuuden kannalta. Kuinka lukea tarjousta, onko alustalla väliä ja saako verkkosivuilla lisää myyntiä aikaan?

Sisältö ei tule ensin

Olen lukenut lukuisia artikkeleja aiheesta, joissa hehkutetaan sisältöä. Tai ollaan hehkuttamatta.