Perjantaina 18.12.2015

Esittelyssä loppuvuoden kaksi isointa työnäytettä

Duden vuoden 2015 jälkimmäinen puolisko on ollut yrityksen historian kiireisin ajanjakso. Pelkästään marras-joulukuussa olemme vieneet kahdeksan nettisivuprojektia joko nollasta maaliin tai aivan kalkkiviivoille asti, jonkin verran julkaisuja jää vielä lepäämään joulunpyhiksi. Tässä vaiheessa on aika esitellä kaksi jo julkaistua projektia. Bauer Media Oy Entinen SBS Discovery Radio Oy vaihtoi nimensä Bauer Media Oy:ksi ja kutsui […]

Tämä kirjoitus saattaa sisältää vanhentunutta tietoa, sillä se on julkaistu yli 9 vuotta sitten.

Duden vuoden 2015 jälkimmäinen puolisko on ollut yrityksen historian kiireisin ajanjakso. Pelkästään marras-joulukuussa olemme vieneet kahdeksan nettisivuprojektia joko nollasta maaliin tai aivan kalkkiviivoille asti, jonkin verran julkaisuja jää vielä lepäämään joulunpyhiksi. Tässä vaiheessa on aika esitellä kaksi jo julkaistua projektia.

Bauer Media Oy

ref_bauermedia

Entinen SBS Discovery Radio Oy vaihtoi nimensä Bauer Media Oy:ksi ja kutsui lokakuussa Dudet luokseen Kaapelitehtaalle Helsinkiin. Tapaamisessa käytiin tarkasti läpi mitä oltiin hakemassa, mm. sivuston ilme uudistettiin vastaamaan Bauer Median kansainvälistä ilmettä. Sivusto toteutettiin hyvin tiukassa neljän viikon aikataulussa ja julkaistiin aikataulun mukaisesti marraskuun viimeisellä viikolla. Kävijäkyselyiden perusteella palaute on ollut erittäin hyvää sekä visuaalisuuden että toiminnallisuuden osalta.

Kuinka onnistuimme?

Sivustouudistuksemme piti tehdä erittäin tiukalla aikataululla ja erilaisia vaatimuksia riitti enemmän kuin kehtaan myöntää. Kaikki alueet projektin aikataulutuksesta grafiikan asetteluun toimivat sujuvasti ja jämäkästi ja sivusto saatiin liveksi täydellisenä sovitulla aikataululla. Duden dudet rokkasivat. Vahva peukku.

— Ismo Heikkilä, luova johtaja, Bauer Media Oy

Vieraile sivustolla

Real Snacks Oy

real-snacks

Real Snacks on reilusti kotimainen sipsitehdas, jonka tärkein raaka-aine eli pottu tulee suomalaisilta viljelijöiltä. Koska sipsit ovat korkealla myös Dudejen ruokaympyrässä, lähdimme erittäin mielellämme toteuttamaan sivustouudistusta.

Kuinka onnistuimme?

Dude tuli valituksi sivujen tekijäksi aiempien toteutusten sekä suosituksen perusteella. Projektissa lupaukset tulivat lunastetuiksi ja ennakko-odotukset täyttyivät, tekeminen oli rentoa, mutta silti hyvin ammattimaista. Kiitos ja suosittelen muillekin, jos haluatte että työn tekeminen on hauskaa ja homma etenee!

— Arja Kastarinen, toimitusjohtaja, Real Snacks Oy

Vieraile sivustolla

Toivottavasti pääsemme pian vuodenvaihteen jälkeen esittelemään lisää vastaavia WordPress-toteutuksia.