Torstaina, 20.10.2016

Ensimmäinen suomenkielinen WordPress podcast julkaistu!

Vajaa viikko sitten julkaistiin ensimm√§inen suomenkielinen WordPress podcast sek√§ sen ensimm√§inen jakso. Duden back-end velho Timi on ollut mukana panemassa sit√§ aluilleen ja on yksi kolmesta vakiovieraasta. Muut vakiovieraat ovat Antti Kuosmanen sek√§ Eelis Eskelinen, tunnusmusiikista ja jaksojen editoinnista vastaa Niku Hietanen. Ensimm√§isess√§ Simple Advanced WP Podcastin jaksossa mietit√§√§n, miten t√§t√§ podcastia ollaan p√§√§dytty tekem√§√§n. […]

Tämä kirjoitus saattaa sisältää vanhentunutta tietoa, sillä se on julkaistu yli 6 vuotta sitten.

Vajaa viikko sitten julkaistiin ensimmäinen suomenkielinen WordPress podcast sekä sen ensimmäinen jakso. Duden back-end velho Timi on ollut mukana panemassa sitä aluilleen ja on yksi kolmesta vakiovieraasta. Muut vakiovieraat ovat Antti Kuosmanen sekä Eelis Eskelinen, tunnusmusiikista ja jaksojen editoinnista vastaa Niku Hietanen.

Ensimmäisessä Simple Advanced WP Podcastin jaksossa mietitään, miten tätä podcastia ollaan päädytty tekemään. Pohditaan keitä olemme ja yritetään saattaa se myös kuulijoiden tietoon. Keskustellaan yhteisön toiminnasta sekä sen vaikutuksesta. Valaisemme myös sitä, mitä tällä podcastilla halutaan tulevaisuudessa tehdä.

Kuuntele ensimmäinen jakso alta ja tilaa tulevat jaksot syötteenä podcast -kuuntelimeesi!

Lue myös nämä

WordPress verkkosivualustana

Tällä hetkellä WordPress on kaikista suosituin alusta, jolle verkkosivuja julkaistaan (noin neljäsosa kaikista maailman sivustoista). Aina näin ei ole ollut.

Duden digitiimi WordCamp Europessa – kuulumiset Wienin reissulta

Juhannuksena järjestettiin tähän mennessä maailman suurin WordCamp (=WordPress-tapahtuma) nimeltään WordCamp Europe, jossa Duden tekninen jaosto eli minä (Roni) ja Timi oli mukana alusta loppuun saakka. Jyväskyläläisten remmissä mukana reissasi myös naapuritoimiston MEOMin Natanael Sinisalo.

WordCamp Finland 2015 oli onnistunut reissu

WordCampeja on järjestetty ympäri maailmaa jo vuodesta 2006, mutta nyt 9 vuotta myöhemmin saimme vihdoin WordCampin tänne Suomeen. Ostin lippuni hyvissä ajoin, mutta en reissua sen kummemmin suunnitellut.