Torstaina 20.10.2016

Ensimmäinen suomenkielinen WordPress podcast julkaistu!

Vajaa viikko sitten julkaistiin ensimmäinen suomenkielinen WordPress podcast sekä sen ensimmäinen jakso. Duden back-end velho Timi on ollut mukana panemassa sitä aluilleen ja on yksi kolmesta vakiovieraasta. Muut vakiovieraat ovat Antti Kuosmanen sekä Eelis Eskelinen, tunnusmusiikista ja jaksojen editoinnista vastaa Niku Hietanen. Ensimmäisessä Simple Advanced WP Podcastin jaksossa mietitään, miten tätä podcastia ollaan päädytty tekemään. […]

Tämä kirjoitus saattaa sisältää vanhentunutta tietoa, sillä se on julkaistu yli 8 vuotta sitten.

Vajaa viikko sitten julkaistiin ensimmäinen suomenkielinen WordPress podcast sekä sen ensimmäinen jakso. Duden back-end velho Timi on ollut mukana panemassa sitä aluilleen ja on yksi kolmesta vakiovieraasta. Muut vakiovieraat ovat Antti Kuosmanen sekä Eelis Eskelinen, tunnusmusiikista ja jaksojen editoinnista vastaa Niku Hietanen.

Ensimmäisessä Simple Advanced WP Podcastin jaksossa mietitään, miten tätä podcastia ollaan päädytty tekemään. Pohditaan keitä olemme ja yritetään saattaa se myös kuulijoiden tietoon. Keskustellaan yhteisön toiminnasta sekä sen vaikutuksesta. Valaisemme myös sitä, mitä tällä podcastilla halutaan tulevaisuudessa tehdä.

Kuuntele ensimmäinen jakso alta ja tilaa tulevat jaksot syötteenä podcast -kuuntelimeesi!