Arto Toivanen

Web-kehittäjä

Tehokas front-end uranuurtaja

Yrityksensä Digitoimisto Reilan kautta Arto on ollut Duden apuna jo pidempään. Yhteistä historiaa Ronin ja Juhan kanssa löytyy ajalta ennen Duden perustamista. Arto on myös auttanut Duden pohjateeman kehityksessä kolmantena kontribuuttaajana ja oli Ronin jälkeen ensimmäinen joka otti Duden WordPress-stackin virallisesti käyttöön. Laatufanaattista Artoa ajaa eteenpäin viimeistelty koodi, huolellinen testaus ja loppumaton tarmo.

Sci-fiä ja perhe-elämää

Arton määrätietoinen harrastelu verkkosivujen parissa muovautui ajan saatossa luontevasti ammatiksi ja alanvaihto tapahtui 2010 luvulle tultaessa. Viiden Jyväskylässä asutun vuoden jälkeen maaseudulle omaan koodibunkkeriin vetäytynyt puurtaja tekee tasaisen vahvaa jälkeä vuodesta toiseen.

Vapaa-aika kuluu avopuolison ja tyttären seurassa sekä omakotitalon kanssa harrastaessa. Hyvät sci-fi leffat ja tulevaisuuden hahmotus /r/futurology:sta on lähellä sydäntä. Uskoo parempaan huomiseen.

Satunnaiset numerot

8 vuotta verkkosivujen parissa päätoimisesti
3 vuotta yrittäjänä
+70 toteutettua verkkosivustoa
5 kuppia teetä päivässä

Tsekkaa muut dudexet

En kestä!

Emmi Virtanen

Valokuvaaja

Etiäpäi sano koodari luodessa kaunista koodia tähän maailmaan. Kaunista koodia, sitä ei ole koskaan liikaa.

Timi Wahalahti

Taustakehittäjä, web-suunnittelija

Aamut ei oo mun feivörittejä, ne vois kieltää lailla. Yhdeltätoista alkaa vasta silmät aueta, neljännen espresson jälkeen.

Roni Laukkarinen

Perustaja, teknologiajohtaja

Älä hättäile, istu mättäille. Kyllä se pipo vielä löytyy.

Juha Laitinen

AD, hupiukko

Lisää vesi, poista purut... tää meidän kahviautomaatti on kuin joku helvetin moderni tamagotchi, koko ajan saa olla hoitamassa ettei se kuole käsiin.

Kristian Hohkavaara

AD, toimitusjohtaja