Torstaina 15.3.2018

Haluatko pullopostia rantaasi? – Tilaa Duden uutiskirje!

Kun muiden kirjeet seilaavat pitkin maailmaa kolkkojen rahtilaivojen ruumissa, Dude luottaa perinteiseen ja tunnelmalliseen pullopostiin. Saapuminen saattaa olla toisinaan hieman hidasta ja epävarmaa, mutta kyllä ne kirjeet aina rantaan löytävät. Mikäpä olisi tunnelmallisempaa kuin lukea odotettuja kuulumisia hieman kostuneelta paperilta kynttilän valossa! Joskus pieni varmuus kirjeen perille saapumisesta on kuitenkin toivottua. Niinpä soitimme bittivirtojen päivystävälle […]

Tämä kirjoitus saattaa sisältää vanhentunutta tietoa, sillä se on julkaistu yli 5 vuotta sitten.

Kun muiden kirjeet seilaavat pitkin maailmaa kolkkojen rahtilaivojen ruumissa, Dude luottaa perinteiseen ja tunnelmalliseen pullopostiin. Saapuminen saattaa olla toisinaan hieman hidasta ja epävarmaa, mutta kyllä ne kirjeet aina rantaan löytävät. Mikäpä olisi tunnelmallisempaa kuin lukea odotettuja kuulumisia hieman kostuneelta paperilta kynttilän valossa!

Joskus pieni varmuus kirjeen perille saapumisesta on kuitenkin toivottua. Niinpä soitimme bittivirtojen päivystävälle meteorologille, joka osasi kertoa virtausten kääntyvän lähipäivinä suotuisiksi pullopostin rantautumiselle.

Tukkijätkäkin huhusi nähneensä pulloja yläjuoksulla ja vinkkasivat, että nyt olisi hyvä aika viritellä kappausvälineet kuntoon. Bittivirtojen pulloposti saapuu rantaan vain noin kolmen kuukauden välein.

Nappaa pullopostisi!

[mailchimp_form_for_post]