esittelyt

Selaa kirjoituksia aiheittain

Neljäs dude remmiin

Tseenare! Meitsi on Wahalahden Timi, nuori tsaikkari joka on koodannu menemää monta vuotta WordPressill. Läksin skäppäilee snadisti päälle kuukaus sit Contrastilta ja samoihi aikoihin Duden tyypit alko snaijaa et kaipaisivat vähä jeesii koodipuolen kaa. Ei sitä pitkää pysty bontsarit kukkuu, nopeestiha siin sippaa vaik olis mite kingi. Bonjaatteks mitä mä bamlaan?

Maanantaina, 15.2.2016

Paras chat-palvelu yritykselle

Kaikkien chat-palveluiden isä ja äiti on täällä. Crisp on helppo, edullinen ja suomenkielinen chat-palvelu, jonka design on tyylikäs ja uskottava ja joka ennen kaikkea toimii. Lue palvelun plussat. Miinuksia, onko niitä?

Torstaina, 28.1.2016

6 parasta chat-palvelua verkkosivuille

Chat-palvelu verkkosivuilla on hyödyllinen väline asiakashankintaan ja asiakaspalveluun. Tässä kirjoituksessa on kartoitettu kymmenen erilaista chat-palvelua plussineen ja miinuksineen.

Maanantaina, 23.2.2015

Check-innausten aikakausi

Sosiaalisen median käytön räjähdettyä 2010-luvulla itsensä ilmaisemiseen netissä on tullut monenlaisia kiehtovia tapoja. Kun ehkä joskus vielä oltiin netissä jokseekin hissukseen, nykyään ihmiset palavat halusta huutaa koko maailmalle mitä milloinkin tekevät. Ei siinä mitään, se on toisinaan ihan kivaa, nimenomaan sosiaalista yhteydenpitoa nykyaikaisella tavalla. Netissä kuulumisten huutelemista maailmalle pidetään yleisesti ottaen melko negatiivisena asiana, mutta […]

Keskiviikkona, 2.10.2013