Kolmen tähden hotelli viiden tähden palvelulla

01 Yksityinen kolmen tähden hotelli Jyväskylässä

Hotelli Alba on Jyväskylän tunnetuimpia hotelleja. Jyväsjärven rannalla sijaitseva hotelli-ravintola oli Duden ensimmäisiä asiakkaita vuonna 2014 ja yhteistyö on jatkunut sen jälkeen tiiviinä. Vuonna 2017 oli aika taas freesata ilmettä.

02 Mitä teimme

Uusille sivuille kaivattiin selkeyttä ja modernisuutta, sillä hotelli sai brändiuudistuksen myötä uuden ilmeen. Samalla alettiin pohtimaan sivustolle videoelementtiä, johon pyydettiin mukaan Valkeinen Creative. Uudistuksen yhteydessä Emmi kävi ottamassa myös uudet valokuvat. Sivustolle toteutettiin entistä selkeämpi varauslomake, tarjoukset, arviot ja helposti päivitettävä lounaslista.

03 Numerot

300 kpl tarjouspyyntöjä sivuston kautta / vuosi

(Päivitetty 7.8.2018)

5000 kpl kävijää keskimäärin kuukaudessa

(Päivitetty 7.8.2018)

Olemme toimineet Duden kanssa jo useamman vuoden ja uusien web-sivujemme luomisprosessi ja lopputulos vain syvensi luottamusta ja ihastusta Duden toiminnan ammattimaisuuteen. Omien kiireidemme keskellä Dude ohjasi ja kannusti avaamaan näkemyksiämme vanhasta perinteisestä pois ja olemme erittäin tyytyväisiä uusiin verkkosivuihimme. Extra kehuja pitää antaa Duden yhteistyökumppaneille valokuva- ja videomateriaalin tuottamisesta. Kyllä - nämä herrat menevät heittämällä jatkoon!

Katri Paakkari

Hotellinjohtaja