Astetta rohkeampi softatalo

Yli 100 Bitwisen työntekijää, eli Bitwiseria, on softakehityksen ammattilaisia joiden kädenjälkeä löytyy jopa avaruudesta asti. Bitwisestä oltiin kuultu paljon huhuja, tekijätyypeiksi väittivät. Ja samanlaisiksi tekijöiksi kuin Dude osoittautuivatkin. Kun kaksi tekijää upottaa kädet saveen kyynärpäitä myöten, niin priimaahan sieltä vain tulee.

Siirry sivustolle

Ravisteltiin rohkea ilme verkkoon

Bitwisen vanha brändi sekä verkkosivusto oli tunkkainen ja sekava. Kävijän käyttökokemusta ei oltu mietitty yhdenmukaiseksi, eikä sivustolta jäänyt oikein muuta mieleen kuin kaveri kaasunaamarissa. Lähdimmekin nykyaikaistamaan sivustoa tuoreen brändi-ilmeen pohjalta, miettimään käyttökokemuksen yhdenmukaisuutta sekä luomaan softatalojen massasta rohkeasti poikkeavaa kokonaisuutta.

Ennen ja jälkeen

Sisällönhallinnasta haluttiin helppokäyttöinen kokonaisuus, jonka avulla voidaan rakentaa täysin uusia sivuja tarpeen mukaan sekä varioida erilaisia kokonaisuuksia. Tätä varten toteutimme modulaarisen hallinnan, jossa ulkoasujen sekä sisältöjen sorvaaminen luonnistuu drag&drop meiningillä. Modulaarisuuden ansiosta esimerkiksi erilaisten laskeutumissivujen tai rekrykamppisten pyöräyttäminen käy kuin tanssi.

Asiakkaan palaute

Duden käsissä uusi ilmeemme taittui näyttäväksi ja käytettäväksi saitiksi, jota on modulaarisuutensa vuoksi helppo pitää ajan tasalla.

*****

Review by Jarkko Rytkönen, Project leaderitoukokuu 2019

Soitteleeko?

Jos työnäyte puhutteli ja haluaisitte vähintäänkin yhtä hienon sivuston, jätäthän yhteystietosi ja Kristian on teihin pikimmiten yhteydessä.