Perjantaina 4.9.2015

Ravintola Sohwin sivut uudistuivat

Aito jyväskyläläinenhän ei ole sellainen, joka ei olisi Ravintola Sohwista kuullut. Ravintoloita tulee ja menee, mutta Sohwi vaan pysyy, jo vuodesta 1968 samalla paikalla. Värikkään historian omaava ravintola ei ole pelkästään mukava illanviettopaikka, mutta valehtelematta Jyväskylän paras burgerimesta. Onhan tuolla tullut käytyä jo vuosia työnjälkeisillä ja ihan muutenkin, Juhalla taitaa olla jo reilut kymmenen vuotta […]

Tämä kirjoitus saattaa sisältää vanhentunutta tietoa, sillä se on julkaistu yli 9 vuotta sitten.

Aito jyväskyläläinenhän ei ole sellainen, joka ei olisi Ravintola Sohwista kuullut. Ravintoloita tulee ja menee, mutta Sohwi vaan pysyy, jo vuodesta 1968 samalla paikalla. Värikkään historian omaava ravintola ei ole pelkästään mukava illanviettopaikka, mutta valehtelematta Jyväskylän paras burgerimesta. Onhan tuolla tullut käytyä jo vuosia työnjälkeisillä ja ihan muutenkin, Juhalla taitaa olla jo reilut kymmenen vuotta plakkarissa.

Kun muuntauduimme asiakkaista myös yhteistyökumppaneiksi uusien sivujen suunnittelun muodossa, olimme otettuja. Sohwi on ollut yksi niitä harvoja ravintoloita, joilla on ollut verkkotunnus jo 90-luvulla. Jopa Ylä-Ruthin domain yla-ruth.fi hankittiin vasta neljä vuotta myöhemmin 2003. Eli historiaa löytyy myös verkkopuolelta.

Tulipa kaivettua web-arkiston naftaliineista hieman vanhoja saitteja:

Sohwin sivut vuonna 1999.
Sohwin sivut vuonna 1999-2000.
Sohwin sivut vuonna 1999.
Vuosituhannen vaihteessa ”Splash”-tyyppinen laskeutumissivu oli suosittu. Tässä yksi vuodelta 2000.
Sohwin sivut 2005-2006.
Sohwin sivut 2005-2006.
Uudistunut Sohwi.fi vuonna 2015.
Uudistunut Sohwi.fi vuonna 2015.

Sohwi on ollut Dudelle kaikin puolin mieluinen keissi, sillä rokkibaari rokkisafka ja etenkin henkilökunta on pitänyt tämän kaksikon pitkään tyytyväisenä ja tulee pitämään jatkossakin. Sohwi on ollut mielestämme ainoita paikkoja Jyväskylässä, eräänlainen ”olohuone”, jossa pystyy nykyään ravintolassa vielä juttelemaankin.

Kuten olemme sohwilaisillekin avoimesti kertoneet, sivuston suunnittelu oli eräänlainen märkä päiväuni, jonka pääsimme vihdoin toteuttamaan. Lomien jälkeen lähti käyntiin hommat ja kerkesimme saamaan sivut ulos 1. syyskuuta juuri ennen opiskelijabileiden alkua.

sohwi-iphonemenu-mockup-001

Sivustoa hiotaan vielä kuten hyvää levyä kuuluukin, mutta eikö tulekin nälkä selatessa? siitä viimeistään tietää että saitti on onnistunut. Palautetta saa ja pitääkin antaa ja kehitellään eteenpäin sen mukaisesti.

Uudistimme kesällä myös Sohwin muutakin markkinointia, kuten sosiaalisen median puolta. Sohwi löytyy nykyään Twitteristä, Instagramista ja tuttuun tapaan Facebookista. Pistähän kanavat seurantaan!

Vieraile Sohwin uusilla sivuilla