Perjantaina, 6.4.2018

Duden hovivalokuvaaja on Vuoden Muotokuvaaja 2018!

Duden hovivalokuvaaja Emmi Virtanen meni ja voitti Vuoden Muotokuvaaja kilpailun vuosimallia 2018. Aiempina vuosina Emmi on kerännyt palkintoja saman kilpailun osasarjoissa ja tarttuipa niitä tälläkin kertaa mukaan useampi kappale! Jäiköhän muille mitään… Keskeytimme tuoreen voittajan juhlinnan lyhyttä haastattelua varten. Miten meni noin niinku omasta mielestä? ”No sehän meni! Hyvin on tyytyväinen olo kaikkien näiden vuosien […]

Tämä kirjoitus saattaa sisältää vanhentunutta tietoa, sillä se on julkaistu yli 4 vuotta sitten.

Duden hovivalokuvaaja Emmi Virtanen meni ja voitti Vuoden Muotokuvaaja kilpailun vuosimallia 2018.

Aiempina vuosina Emmi on kerännyt palkintoja saman kilpailun osasarjoissa ja tarttuipa niitä tälläkin kertaa mukaan useampi kappale! Jäiköhän muille mitään…

Keskeytimme tuoreen voittajan juhlinnan lyhyttä haastattelua varten.

Miten meni noin niinku omasta mielestä?

”No sehän meni! Hyvin on tyytyväinen olo kaikkien näiden vuosien jälkeen, kun olen ollut aiemmin kolmannella sijalla samassa kilpailussa.”

Kerro vähän voiton kuvasarjasta, mistä sait siihen inspiraation?

”Voittokuvasarjan ensimmäinen kuva (muotokuvasarjan voittokuva Glitterist) syntyi jo keväällä 2017 ja se oli ”johtotähtenä” näihin muihin kuviin. Ensimmäisen kuvan kohdalla miulla ja meikkaaja Anni Jäällä oli tavoite tehdä kaunis kuva, jota pysähtyy katsomaan.”

Entäs nyt?

”Seuraavaksi meinaan tehdä tuolle sarjalle jatkoa ja hakea Eurooppalaista Federation of European Photographersin QEP-arvonimeä (Qualified European Photographer). Tähtäin on myös valokuvauksen ”EM-kisoissa”, jotka käydään jälleen vuoden päästä.”

Katso täältä kuvasarja jolla Emmi tyhjensi pankin.

Lue myös nämä

Vuosi 2017 numeroina

Duden tilikausi ei ole tammikuusta joulukuuhun vaan toukokuusta seuraavaan, mutta näin vuoden loppupuolella on hyvä miettiä ihan muita numeroita. Toimarimme on kirjoittanut talousasioista pariinkin otteeseen, joten niistä ei juuri nyt enempää tekstiä irtoa.

Duden tiimi kasvaa kahdella

Vuonna 2017 olemme olleet jälleen tilanteessa, jossa työtä ja projekteja on riittänyt. Edellisen kerran vastaava tilanne oli vuoden 2016 alkupuolella, jolloin allekirjoittanut muutti Helsingistä Duden neljänneksi käsipariksi. Tämän vuoden vauhdissa neljänkään ukon tehoyksikkö ei olisi millään pysynyt kyydissä ilman apukäsiä.

WordCamp Europe 2022 mentorin näkökulmasta

Timi mentoroi yhtä WordPress-maailman suurimmista kokoontumisista. Millainen kokemus oli ja mitä oppeja kertyi matkaan?