Torstaina 18.5.2023

Duden amapäivä tulee taas! Kysy meiltä mitä vain, me vastaamme

Muistatko kun Dudelta kysyttiin läjä kysymyksiä? Meillä oli hauskaa vastata niihin. AMA tulee taas Duden 10-vuotisjuhlan kunniaksi! Montako Dudea tai Dudettea tarvitaan vaihtamaan hehkulamppu? Se selviää perjantaina 26.5.2023!

Järjestimme tammikuussa 2021 niinsanotun Ask Me Anything (AMA) -teemapäivän, joka oli jättimenestys. Päivän aikana saimme satoja kysymyksiä ja vastauksia niihin osoitteessa dude.fi/ama reaaliaikaisesti (vanha löytyy osoitteesta dude.fi/ama-2021). Tiimissä oli tuolloin kuusi vastailemassa.

Parissa vuodessa yrityksessämme on kuitenkin tapahtunut paljon ja tyyppejäkin on tullut lisää, joten päätimme 10v-juhlavuoden kunniaksi tehdä tämän uudestaan. Dude.fi AMA vuosimallia 2023 on siis täällä taas.

Vastaamme AMA-kysymyksiin perjantaina 26.5.2023 kello 10 ja 15 välillä!

Lähetä meille ennakkoon kysymyksesi osoitteessa dude.fi/ama (Muuten, sivu voi näyttää hieman erilaiselta riippuen siitä onko käyttöjärjestelmässäsi tumma vai vaalea teema käytössä)

Mitä olet aina halunnut kysyä suosikki-WordPress-digitoimistoltasi? Nyt saa kysyä! Lahjoitamme jokaisesta vastatusta kysymyksestä 1 euron (1 €) mielenterveystyöhön (mieli.fi), eli amaa kannattaa myös jakaa muille digitoimiston arjesta ja WordPressistä kiinnostuneille.