Torstaina, 30.9.2021

Verkkokauppa on taas auki – Lanseerasimme DUDE KVLT OVROBOROS-vaatemalliston

Odotettu uusi mallisto on saapunut! Idea uudelle printille tuli jo joskus vuoden 2020 alkupuolella, mutta eikös se niin mene, että hyvä idea hautuu pitkään eikä pilaannu? Lue miten uusi merchimme syntyi.

Odotettua merchiä on taas täällä. Duden oma custom verkkokauppa avattiin ensimmäisen kerran syyskuussa 2019. Verkkokaupassa myytiin Duden logovariaatioilla varustettua hupparia, kangaskassia ja t-paitaa. Tuotteet menivät kuin kuumille kiville ja tämän jälkeen elättelimme toiveita uuden tuotesarjan lanseeraamisesta paremmalla ajalla.

Monien kyselyiden ja yllättävänkin pitkäksi venähtäneen (kiitos perfektionismin, koronan, asiakastöiden, mitä näitä nyt on?) suunnitteluprosessin jälkeen täräytimme syyskuun kahdentenakymmenentenäyhdeksäntenä päivänä DUDE KVLT OVROBOROS -malliston julki! Idea printille tuli jo joskus vuoden 2020 alkupuolella, mutta eikös se niin mene, että hyvä idea hautuu pitkään eikä pilaannu?

Luovana Johtajana sain suunnitteluun vapaat k√§det, joten senh√§n arvata saattaa, ett√§ sielt√§ voi tulla mit√§ vaan maan ja taivaan v√§lilt√§. Sinne v√§liin ja hieman sen ylikin lopulta p√§√§dyttiin, pysyen kuitenkin aurinkokuntamme rajoissa. Itse suunnitteluprosessi sis√§lsi ideoiden jalostamista, moodboardin rakentelua sek√§ rakenteellista raakavedosta printist√§, jonka suunnittelun tilasimme ammattikuvittajalta, Hiisin oluiden etiketeist√§kin tutuksi tulleelta Simo Heikkiselt√§.

Koska luonto on best ja halusimme pukea teid√§t laatuun, valitsimme tuotetoimittajaksemme vastuullisen kotimaisen Pure Wasten. Puntaroimme muutamia eri toimittajia, mutta koska hands on -kokemus on PW:sta paras, p√§√§dyimme j√§lleen tuttuun kumppaniin. My√∂s laadukas painoj√§lki painoi vaakakupissa ja PW:n asiakaspalvelija sai allekirjoittaneen vakuuttuneeksi heid√§n k√§ytt√§m√§st√§√§n painokumppanistaan. Ja ennen kaikkea loistava asiakaspalvelu Pure Wastelta saa kyll√§ kiitosta, tiedustelut ja tilausprosessi meni todella vaivattomasti vaikka tilauser√§ oli isohko.

Kaiken lisäksi säästimme tilausmäärällämme 857 800 litraa vettä, sillä paidat on tehty kierrätetystä puuvillasta. Vastuullisuusaiheesta voit lukea lisää Pure Wasten sivuilta.

Printin idea ja symboliikka

Dudella on musikaalisia tyyppej√§ ja usein pajalla n√§hd√§√§nkin b√§ndipaitaa sun muuta tyyppien p√§√§ll√§. Halusimme tehd√§ perinteisest√§ ”logo-t√§ss√§” tyyppisest√§ poikkeavaa ja oikeasti rouheaa b√§ndipaitamaista merchia, joita kuka vaan voi pit√§√§ p√§√§ll√§ tilanteessa kuin tilanteessa. My√∂s symboliikka, mytologia, alkemia ja okkultismi on kiehtonut aina, joten vaikutteita printiss√§ l√∂ytyy n√§ist√§ kaikista.

Pyysimme jälleen hovikuvaajaamme Emmiä ottamaan meille upeat kuvat markkinointia varten. Malleiksi saimme tuttuun tapaan Jennin ja Topin. Kuvauskohteeksi valikoitui Cygnaeuksen puiston viereisen kerrostalo-parkkihallikompleksin katutason seinä Jyväskylässä. Seinän vanhan ajan blackletter-kirjaimet sopivat mainiosti paidan DUDE-logon kustomoidun blackletter-typografian kanssa yhteen, ja sijaitsihan se aivan meidän toimistomme vieressä.

Ouroboros on ikivanha symboli, jossa käärme syö omaa häntäänsä. Se ilmaisee ikuista kiertokulkua ja sitä, että loppua seuraa kaiken jatkuvassa toistumisessa aina uusi alku. Myös alkemiassa se kuvastaa syklisesti toistuvaa prosessia, jossa neste pyritään muuttamaan esimerkiksi kuumentamalla ja jäähdyttämällä jalommaksi aineeksi.

Mikäs sen parempi symboli kuvastamaan jatkuvaa kehitystä myös verkkosivujen maailmassa tai osoittamaan taitoamme jalostaa asiakkaan ideoista vielä entistä parempia?

Omnia unus est on latinaa, ja tarkoittaa ”Kaikki on yht√§”. Ehk√§ jopa hieman korkealentoisesti ajatellen, oli asia mik√§ tahansa, olemme kaikki lopulta samanarvoisia. Sopiihan se mainiosti my√∂s kulttimme sloganiksi.

Jätetään muu symboliikka kuitenkin avaamatta, eihän siinä muuten ole mitään mystistä jäljellä.

Käyhän hankkimassa omasi verkkokaupastamme, ennenkuin tavara loppuu, sillä näitä teetettiin rajoitettu määrä! Jos haluat yhtä korkealentoista ideointia ja suunnittelua myös sinun yrityksellesi, niin ota yhteyttä.

JOIN THE KVLT.

Lue myös nämä

Verkkokauppa yritykselle РRäätälöidysti vai valmisratkaisulla?

Millainen verkkokauppa kannattaa hankkia? Onko valmispalveluista kuten Shopify yhtään mihinkään?

Hakukoneoptimointi РGooglen etusivulle viikossa SEO-työkalun avulla

Tiedätkö millä hakusanoilla sivustosi löytyy? Tiedätkö miten paljon näillä hakusanoilla sivuille päätyy väkeä?

Dude täytti 6 vuotta Рmistä tähän on tultu, miten tähän on päästy?

Dude perustettiin vuonna 2013 kun Juha ja Roni hyppäsivät työelämästä suoraan yrittäjyyden ihmeelliseen maailmaan. Alku oli jännittävää ja erilaista, jopa pelottavaa.