Luomukahvia erottuvalla meiningillä

01 Kahveissa on eroja

Intohimolla ja käsityönä pienissä erissä paahdettu pientilojen tuottama luomukahvi on löytänyt tiensä Jyväskyläläisten sydämiin. Dudejenkaan työpäivä ei lähde käyntiin ilman Paahtimo Papun toimittamaa vastapaahdettua kahvia. Ja voi hyvät hyssykät kun sitä sitten kuluukin espressokoneella tehtynä.

Vieraile sivustolla

Meiningit osui yksiin

Papun ja Duden filosofioissa on paljon samaa, todennäköisesti siksi yhteistyö onkin ollut hyvin aktiivista ja antoisaa heti paahtimon aukeamisesta vuodesta 2014 lähtien.

Monta vuotta jatkuneen tiiviin yhteistyön aikana ollaan ystävystytty papulaisten kanssa ja nähty toiminnan kasvaminen aitiopaikoilta, eikä tälle erikoislaatuiselle suhteelle näy loppua.

02 Mitä tehtiin

Verkkokauppa, jossa on luonnetta

Alkuun tehtiin yksinkertainen WordPress -sivusto esittelemään Papua, paahtimoa ja sen pientä kahvilaa. Liiketoiminnan kasvaessa hurjaa vauhtia, päätettiin Papulle toteuttaa verkkokauppa WooCommercella sekä samalla uusia koko sivusto vastaamaan paremmin ilmettä, johon paahtimo oli kasvanut.

Uudesta verkkokaupasta toteutettiin visuaalisesti massasta poikkeava, intohimoa sekä käsityöläisyyttä esiintuova kokonaisuus. Tuoreen kahvin tai kahvitarvikkeiden tilaaminen suoraan kotiin ei voi helpommaksi tulla, eikä myöskään tilausten käsittely papulaisille.

Paahtimo Papu

03 Miten onnistuimme

Alusta asti nettimaailman asiat ovat sujuneet Duden poikien kanssa jouhevasti ja ammattitaidolla. Heillä on ajantasainen ja massasta erottuva näkemys toteuttamisesta. Tätä ominaisuutta olemme huolella käyttäneet hyväksemme uudistuneilla nettisivuilla sekä verkkokaupassa. Intohimolla tehdyn työn fiilis on saatu hyvin paahtimon nettisivuille.

Kaikki yhteistyö muutenkin sujui ja sujuu edelleen mutkattoman kevyesti ja nopasti. Avun on saanut heti, jos ongelmia on ilmennyt nettisivujen päivittämisessä tai verkkokauppaan liittyen. Tiedoksi vaan muille, ei ole tarvetta vaihtaa tekijöitä toisiin. #seonhienoo

Virpi Hyvärinen

Yrittäjä