Maanantaina 29.5.2023

Duden AMA-päivä 2023 lähes tuplasi kysymysten määrän

Millainen on Dude vuosimallia 2023? Kuinkas monta teitä nyt olikaan? Mikä on elämän tarkoitus? Kaikkiin näihin saatiin vastaus!

Vuonna 2021 kehittelimme oman “kysy ja vastaa”-päivän.

Halusimme tehdä perinteisestä markkinoinnista jotain hieman poikkeavaa, jollaista ei ole vielä varsinkaan IT-alalla käsittääksemme tehty Suomessa itse rakennetulla platformilla. PR-arvon lisäksi toivoimme pystyvämme vastailemaan kysymyksiin koskien mm. WordPress-verkkosivustojen kehitystä, hinnoittelua, suunnittelua, yms.

Duden AMA-päivä oli jättimenestys

Tänä vuonna, nyt kymmenen hengen yrityksenä, halusimme ottaa revanssin. Päivää hypeteltiin pari viikkoa etukäteen. Codebasena toimi vuoden 2021 vue-appis, joka ei ole onneksi pahasti rapistunut parissa vuodessa (terkut Nikulle!).

232 kpl kysymyksiä, DUDE AMA

Kysymyksiä tuli jälleen käsittämätön määrä, yhteensä 232 kpl, joka on melkein tuplat aiempaan 122 kysymykseen verrattuna. Samalla rahaa kerättiin mielenterveyshommiin 232 €. Oikein hyvä. Selvisimme vähän isommalla porukalla kysymysten perkaamisesta kunnialla kello neljään mennessä (vertailun vuoksi viimeksi meni iltakuuteen).

Välissä tilattiin pizzaa ja naurettiin porukalla. Hyvä boogie pitkin päivää.

Web-kameran kuvaa töistä, panorama, porukka syö pizzaa neukkarissa.
Tänä vuonna järjestimme myös livestreamin toimistolta.

Muutama nosto:

Kysymyksiä voi lueskella ja niistä voi tykätä (❤️) osoitteessa dude.fi/ama. Vanhatkin kysymykset ja vastaukset löytyvät vielä arkiston perukoilta osoitteessa dude.f/ama-2021.

Ennen kaikkea KIITOS kaikille vastanneille. Meillä oli mukava päivä, toivottavasti teilläkin.