wordpress-ylläpito

Selaa kirjoituksia aiheittain

Miksi kuukausikehityksessä ei ole mitään järkeä?

Otsikko on hieman kärjistävä, mikäänhän kun ei ole täysin mustaa tai valkoista. Kuukausikehityksessä voi olla joskus jotain järkeä, mutta se vaatii suunnitelmallisuutta ja aktiivisuutta.

Keskiviikkona, 27.4.2022

Miksi verkkosivuston tekijälle kannattaa maksaa myös projektin valmistumisen jälkeen

Verkkosivuston tekijä on kuin kumppani, sellainen joka pysyy kyydissä mukana eikä jätä sinua oman onnesi nojaan julkaisunkaan jälkeen.

Tiistaina, 27.4.2021

√Ąl√§ hanki mit√§ tahansa webhotellia WordPress-sivuillesi

Jokainen verkkosivuja p√§ivitt√§nyt tiet√§√§, ett√§ palvelin (kansakielell√§ ‚ÄĚwebhotelli‚ÄĚ) on aika kiinte√§ osa verkkosivumaailmaa. Webhotelli on verkkosivuston koti, eik√§ se voi olla mik√§√§n koirankoppi. Lue lis√§√§ miksi muka ei.

Keskiviikkona, 21.3.2018

Miten tiedät, milloin WordPress-sivusi kaatuvat? Esittelyssä AdminLabs

Edit: Palvelu on myyty Multimille vuonna 2019. Dude on keskittynyt WordPress-sivustojen toteuttamisen lisäksi myös laadukkaaseen WordPress-ylläpitopalveluun, jonka ideana on, että samalla kun meiltä tilaa sivut, saa myös WordPress-optimoidut, tehokkaat palvelimet ja ylläpidon samaan pakettiin. Monet käyttävät kolmannen osapuolen webhotellia, näistä tunnetuimpia ovat mm. Louhi, Nebula, Webhotelli.fi, Hostingpalvelu.fi, Sigmatic, nimetäkseni muutamia. Yleensä webhotelliin tai palvelimiin ei […]

Perjantaina, 3.3.2017