Perjantaina 12.2.2016

Esittelyssä pari alkuvuonna julkaistua työnäytettä

Oletteko huomanneet että vuosi 2016 laukkaa hirven lailla eteenpäin? Nyt on hyvä hetki ja korkea aika tsekata muutama vuoden vaihteeseen sijoittunut Dude-julkaisu. Molemmat tehtiin hienoille yrityksille, ensimmäinen edustaa pitkiä perinteitä ja toinen modernia nautintoainekulttuuria. Halltex Oy Halltex Oy on kotimainen sisustuslevyjen ja ulko-ovien valmistaja, jonka historia ulottuu vuoteen 1946 asti. Sivustouudistuksen tavoitteena oli parantaa käyttäjäkokemusta […]

Tämä kirjoitus saattaa sisältää vanhentunutta tietoa, sillä se on julkaistu yli 8 vuotta sitten.

Oletteko huomanneet että vuosi 2016 laukkaa hirven lailla eteenpäin? Nyt on hyvä hetki ja korkea aika tsekata muutama vuoden vaihteeseen sijoittunut Dude-julkaisu. Molemmat tehtiin hienoille yrityksille, ensimmäinen edustaa pitkiä perinteitä ja toinen modernia nautintoainekulttuuria.

Halltex Oy

ref_Halltex

Halltex Oy on kotimainen sisustuslevyjen ja ulko-ovien valmistaja, jonka historia ulottuu vuoteen 1946 asti. Sivustouudistuksen tavoitteena oli parantaa käyttäjäkokemusta modernilla visuaalisella ilmeellä, responsiivisuudella sekä tuotteiden helpommalla löytymisellä. Sivustolle tehtiin myös kevyt extranet-osuus palvelemaan jälleenmyyjien tarpeita.

Kuinka onnistuimme?

Hiukan hirvitti projektin aikana – olin ulkoistanut itseni sekä briiffauksesta että seurannasta ja usein mietitytti, onko kyse vain vanhan sivuston laittamisesta uudelle alustalle. Tuloksen nähtyäni voin sanoa, että oikeat tekijät pantiin asialle. Kiitoksia.

— Mikko Hakkarainen, toimitusjohtaja, Halltex Oy

Vieraile sivustolla

Paahtimo Papu Oy

paahtimo-papu-ecommerce

Paahtimo Papu Oy on Duden ensimmäisiä asiakkaita, joiden ensimmäiset verkkosivut avattiin jo vuoden 2014 puolella. Yrityksen kasvaessa liiketoiminta siirrettiin myös verkkoon ja alkuvuodesta 2016 avasimme Papulle oman verkkokaupan, josta voi ostaa täydellistä kahvia sekä teetä ja kaikkea kahviin liittyvää tavaraa suoraan paahtimolta kaikkialle Suomeen toimitettuna. Papulla on myös viihtyisä kahvio Jyväskylässä osoitteessa Yliopistonkatu 26, jossa kannattaa vierailla – koska kaikkihan me kahvilla käydään! Paitsi ne jotka juo vain teetä.

Kuinka onnistuimme?

Alusta asti nettimaailman asiat ovat sujuneet Duden poikien kanssa jouhevasti ja ammattitaidolla. Heillä on ajantasainen ja massastaerottuva näkemys toteuttamisesta. Tätä ominaisuutta olemme huolella käyttäneet hyväksemme uudistuneilla nettisivuilla sekä verkkokaupassa. Myöskin avun on saanut heti, jos ongelmia on ilmennyt nettisivujen päivittämisessä tai verkkokauppaan liittyen. #seonhienoo

Suosittelemme lämpimästi!

— Virpi Hyvärinen, Paahtimo Papu Oy

Vieraile sivustolla