Visuaalinen suunnittelu

Suunnittelumme kulmakivet ovat selkeys, moderni jälki sekä miellyttävä käyttökokemus. Maailmanluokan suunnitteluosaaminen on ennen kaikkea tehokasta ja aina laadusta tinkimätöntä.

Ota yhteyttä

Tuomme verkkosivusi ja yritysilmeesi tälle vuosikymmenelle.

Dudella on laadukkaan työnjäljen lisäksi myös rikasta ideointikykyä. Olemme parhaimmillamme, kun saamme jalostaa kanssasi ideoita palvelemaan loppukäyttäjää parhaimmalla mahdollisella tavalla. Win-win tilanne!

Yhteensä yli kolmenkymmenen vuoden verkkosivujen suunnittelukokemus pitää huolen siitä, että saat sitä mitä tilaat. Meillä on kiveen kirjoitettu, että osaaminen ei jämähdä ja voimme tarjota ajan hermolla olevaa suunnittelua.

UI/UX

Milt√§ sinusta tuntuisi k√§ytt√§√§ verkkopalvelua, jossa sanaa ‚Äúhelppok√§ytt√∂inen‚ÄĚ ei tunneta tai et l√∂yd√§ sielt√§ haluamiasi asioita? Ent√§ palvelua, jossa asiat l√∂ytyy vaivattomasti ja n√§ytt√§√§ t√§m√§n vuosikymmenen tuotokselta?

Toteuttamiamme verkkopalveluita ei ole suotta kehuttu, sillä otamme aina huomioon saavutettavuuden ja helppokäyttöisyyden. Osaamme lukea asiakkaidesi käyttäytymistä ja luoda niiden pohjalta toimivan kokonaisuuden.

Kick-off workshop

Aloitustyöpaja, jossa määritellään tavoitteet ja suuntaviivat yhdessä sekä ideoidaan uudistusta. Loistava tapa tutustua yritykseesi ja aloittaa hedelmällinen yhteistyö.

Käyttöliittymät

Kauniit verkkosivut ilman toimintalogiikkaa on kuin uusi auto ilman renkaita. Näyttää kivalta, mutta et pääse eteenpäin. Selkeillä käyttäjäpoluilla kohderyhmäsi löytävät sen, mitä tulivat etsimäänkin.

Visuaalinen suunnittelu

Suorastaan naurettavan tyylikkäät verkkosivut pitävät yrityksesi imagon verkossa kirkkaana ja uskottavana. Varmasti myös haluat, että verkkosivut kestävät aikaa eikä huku massaan. Me pidämme huolen siitä.

Käyttäjäkokemus

Huono käyttäjäkokemus voi johtaa potentiaalisen asiakkaan poistumiseen. Kun asiakkaallesi jää positiivinen kokemus vierailusta, hän todennäköisesti palaa sinne uudelleen. Ja ostaa palveluitanne uudelleen. Sitähän sä halusit.

Ilme

Identiteetti hukassa? Erotu massasta. Kestä aikaa. Ole uskottava. Suunnittelemme materiaalit, joilla yhdenmukaistat viestintäsi sekä jalkautat sen yrityksesi sisäiseen ja ulkoiseen markkinointiin.

Brändi-identiteetti

Nykymaailmassa brändien rooli on yhä suuremmassa roolissa ja kuluttajien odotukset on huomattavasti korkeammalla kuin vielä pari vuotta sitten. Pysyykö logosi tai visuaalinen identiteettisi kehityksen mukana? Viestiikö identiteettisi brändin avainasioita? Autamme luomaan brändillesi visuaalista uskottavuutta.

Graafinen ohjeistus

Kattava ohjeistus, joka kertoo miten visuaalista ilmettä toteutetaan viestinnän eri osa-alueilla. Näin pidät huolen, että ilmeesi ei lähde rönsyilemään sinne tänne, jos käytät eri toimijoita markkinointisi parissa.

Logot

Trendejä tulee ja trendejä menee. Tartutaan niihin ja huomataan parin vuoden päästä, että aika ajoikin ohi. Miltä tuntuisi liikemerkki, johon voit olla tyytyväinen vielä vuosikymmenen päästä?

Markkinointimateriaalit

Puuttuuko yrityksesi materiaaleista yhtenäisyys? Meiltä saat infograafit, ikonipankit, kuvituskuvat, käyntikortit, päheät tarrat, roll-upit Рyou name it.

Valokuvaus

Oma kuvapankki helpottaa arkeasi huomattavasti ja antaa yrityksellesi inhimillisyyttä. Hyvät henkilö- ja kuvituskuvat luovat uskottavuutta. Pieni investointi, iso uskottavuusboosti.

Asiakkaidemme kokemuksia

/

Projekti lähti nopeasti liikkeelle ja tuntui, että yhteinen näkemys lopputulemasta löytyi helposti. Yhteistyö projektin aikana toimi luontevasti ja uudet sivut ovat nyt yrityksemme näköiset ja tukevat liiketoimintaamme erittäin hyvin. Sivuja on myös helppo itse päivittää ja ne toimivat erittäin nopeasti. Vahva suositus siis muillekin Duden palveluita harkitseville!

*****

Review by Juha Sillanpää, Miseva syyskuu 2019

Projekti sujui alusta loppuun kitkatta. Yhteistyö sujui mukavasti ja rennosti, ja aikataulu ja budjetti pysyivät hyvin. Onnistunut uudistus näkyy viivan alla: sivuston käyttäjämäärä on kasvanut 66 prosenttia ja sivunäytöt yli tuplaantuneet.

*****

Review by Sanna-Maaria Tornivaara, Suomen Kustannusyhdistys maaliskuu 2021

Meillä oli paljon omia tarpeita ja visuaalisia ideoita julkaisumme uudelle verkkoalustalle, mutta kaipasimme myös keskusteluja ja rehellisiä mielipiteitä ratkaisuista. Duden tiimin kanssa kommunikointi oli helppoa ja suoraa, mikä oli meille erityisen tärkeää. Lopputuloksena saimme tarpeisiimme hyvin vastaavan uuden julkaisu- ja myyntikanavan, jota on nyt mahdollista ylläpitää ja kehittää edelleen.

*****

Review by Mika Savela, Arkkitehti-lehti heinäkuu 2020

Yhteinen näkemys Tavastian sivujen ulkoasusta ja toiminnallisuuksista löytyi Duden kanssa nopeasti. Lopputulos on erittäin käyttäjäystävällinen, näyttää hyvältä ja täyttää ne tavoitteet, jotka uusille verkkosivuillemme alussa asetettiin.

*****

Review by Jenni Manninen, Koulutuskuntayhtymä Tavastia marraskuu 2021

Duden käsissä uusi ilmeemme taittui näyttäväksi ja käytettäväksi saitiksi, jota on modulaarisuutensa vuoksi helppo pitää ajan tasalla.

*****

Review by Jarkko Rytkönen, Bitwise toukokuu 2019

Heti projektin alusta lähtien Tulos ja Dude sai toistensa ajatuksista hyvin kiinni ja lopputuloksena syntyivät toimivat ja modernit verkkosivut. Dudelaisten kanssa on helppo tehdä yhteistyötä ja projekti sujui todella mallikkaasti alusta loppuun saakka. Vahva suositus Duden tekemisestä!

*****

Review by Tommi Karvinen, Tulos heinäkuu 2020

Valitsimme Duden kumppaniksi uudistamaan koko visuaalisen ilmeemme sekä tekemään verkkosivuratkaisun, joka palvelee meidän tarpeita nyt ja jatkossa. Valinta osui erittäin hyvin nappiin!

*****

Review by Matti Hirvonen, Mediashake heinäkuu 2020

Alusta asti nettimaailman asiat ovat sujuneet Duden poikien kanssa jouhevasti ja ammattitaidolla. Heillä on ajantasainen ja massasta erottuva näkemys toteuttamisesta. Kaikki yhteistyö muutenkin sujui ja sujuu edelleen mutkattoman kevyesti ja nopasti. Avun on saanut heti, jos ongelmia on ilmennyt nettisivujen päivittämisessä tai verkkokauppaan liittyen. Tiedoksi vaan muille, ei ole tarvetta vaihtaa tekijöitä toisiin.

*****

Review by Virpi Hyvärinen, Paahtimo Papu kesäkuu 2019

Omien kiireidemme keskellä Dude ohjasi ja kannusti avaamaan näkemyksiämme vanhasta perinteisestä pois ja olemme erittäin tyytyväisiä uusiin verkkosivuihimme. Extra kehuja pitää antaa Duden yhteistyökumppaneille valokuva- ja videomateriaalin tuottamisesta. Kyllä - nämä herrat menevät heittämällä jatkoon!

*****

Review by Katri Paakkari, Hotelli Alba kesäkuu 2019

Valitsimme Duden, koska heillä oli selkeästi ymmärrystä modernien ja monipuolisten nettisivujen suunnittelusta. Yhteistyö sujui todella hyvin, ja Duden pojat ymmärsivät hyvin mitä sivuilta halusimme. Olemme saaneet lukijoiltamme paljon hyvää palautetta. Sivujen käyttö on toimituksen väelle nopeaa ja yksinkertaista. Voin suositella Duden porukkaa erittäin lämpimästi.

*****

Review by Jaakko Kinnunen, Jylkkäri kesäkuu 2019

Vaikka Black Bruin on kansainvälinen toimija, niin koimme ketterän toteuttajan voimavarana sekä yrityksen tarpeeseen sopivana. Rento, mutta asiallinen ja asiantunteva ote sekä työn jälki on vakuuttanut alusta asti. Nopea reagointi ja apu asiassa kuin asiassa ovat myös ehdottomia plussia.

*****

Review by Pasi Kokkinen, Black Bruin heinäkuu 2020

Poijaat olivat ihanan omatoimisia, jolloin kiireinen yrittäjä (minä), sain keskittyä siihen, mitä muka osaan tehdä (piirrellä ja sen semmoista). Ja pim! Nyt on Redanredan Oy:n sivut kuosissa. Hyvässä, nätissä ja modernissa kuosissa.

*****

Review by Linda Saukko-Rauta, Redan Redan kesäkuu 2019

Ymmärsitte erittäin hyvin miun enemmän tai vähemmän sekavat toiveet nettisivujen suhteen ja jaksatte sinnikkäästi vastata miun kysymyksiin, kun olen pihalla jostain niihin liittyvästä. Erityiskiitos siitä, että sivun päivittäminen on tehty idioottivarmaksi ja kaikki on tarkasti merkattu, että tiedän mikä teksti tai kuvan vaihtaminen vaikuttaa mihinkin.

*****

Review by Emmi Virtanen, By Emmi kesäkuu 2019

Web-alan ammattilaisfirmana North Patrolilla oli tiukka speksi ja kovat vaatimukset sivustonsa nopeudesta, käytettävyydestä, saavutettavuudesta ja WordPressin ytimen kunnioittamisesta. Näistä haasteista Dude selviytyi sankarillisesti: uusi saittimme on täynnä näppäriä, selkeitä ja hyvin skaalautuvia ratkaisuja. Letkeässä ja sujuvassa yhteistyössä sivuston rakentaminen oli ilo antaa Duden käsiin.

*****

Review by Virpi Blom, North Patrol elokuu 2019

Hämeen keskiaikafestivaalin uusi sivusto on kerännyt asiakkailtamme rutkasti kehuja - kiitos Duden. Duden toiminta on ollut nopeaa ja joustavaa. Kristian ja kumppanit saivat saman tien kiinni festivaalimme brändistä ja loihtivat sen näkyviin nettiin. Lisäksi Dude on kestänyt hyvin kaltaisemme talkootapahtuman poukkoilevia aikatauluja ja ajoittaista aloitekyvyttömyyttä.

*****

Review by Katleena Kortesuo, Hämeen keskiaikafestivaali kesäkuu 2019

Duden kanssa yhteisty√∂mme on sujunut aina joustavasti. Kun verkkosivustoa suunniteltiin, Dude huomioi ja toteutti visiomme t√§ydellisesti.ūüíé Pid√§n verkkosivustoa yrityksen t√§rkeimp√§n√§ ty√∂kaluna, joten alusta l√§htien oli selv√§√§, ett√§ sivuston teht√§v√§n√§ on toimia¬†markkinoinnin ja myynnin tukena. Kun tarve on toimivalle, tyylikk√§√§lle ja myynti√§ edist√§v√§lle sivustolle, on Dude ehdottomasti t√§ss√§ oikea valinta toteuttajaksi.

*****

Review by Sanna Virtanen, Flumenia huhtikuu 2021

Eepoksen uusi logo on aivan käsittämättömän upea ja kuitenkin säilyttänyt alkuperäiset juuret. Eepoksen historiassa nettisivujen päivitys ei suoraan sanottuna ole koskaan ollut näin yksinkertaista ja miellyttävää. Olette tehneet kyllä tavallisen käyttäjän elämästä helppoa! Monessa asiassa myös nähtiin, että Duden väki uskaltaa sanoa ei, jos pyynnössämme ei ole järkeä. Se on pelkästään hyvä asia, silloin kaikilla pysyy jalat maassa.

*****

Review by Tuomas Oksanen, Eepos-oppilaitoshallinta helmikuu 2022

Rakenteen ja ulkoasun suunnittelu oli ensiluokkaista, teknisessä toteutuksessa saimme enemmän kuin olimme uskaltaneet unelmoida. Yhteistyökumppanina Dude on joustava ja helposti lähestyttävä. Heidän asiantuntemukseensa voi luottaa. Tulemme tekemään yhteistyötä myös jatkossa. Vahva suositus.

*****

Review by Hanna-Leena Soisalo, Atena heinäkuu 2020

Duden kanssa on ollut helppo tehdä yhteistyötä. Hommat hoidetaan rennolla, mutta ammattimaisella ja jämäkällä otteella. Projekti hoidettiin yhteistyöllä, joustavilla metodeilla ja kummallekin osapuolelle läpinäkyvillä aikatauluilla ja tavoitteilla. Projektin jälkeen muutoksien pyytäminen ja kysymyksiin on saanut nopeaa reagointia. Duden väki on persoonallisia ja aitoja, niitä kuuluisia hyviä tyyppejä.

*****

Review by Lilli Mustajärvi, CRM-Service kesäkuu 2019

Leirintäoppaan digitalisointiprojekti on sujunut oikein mallikkaasti. Suunnittelu eteni jouhevasti alkuideoinnista toteutukseen, ja myös sivuston jatkokehitys on sujunut kuin ajatus. Dude ei tyydy vain toteuttamaan asiakkaan toiveita vaan haastaa tätä pohtimaan parhaita ratkaisuja ja tuo toisaalta pöytään myös omia ideoitaan. Hinta-laatusuhde on ollut erinomainen.

*****

Review by Pauli Salokangas, Leirintäopas heinäkuu 2020

Tämä on ollut yksi hienoimmista projekteista tähän saakka omalla työurallani. Lähtökohdat olivat niinkin vaatimattomat, että tämän täytyi olla Tahdolla se viimeinen verkkosivuprojekti muutamaan vuoteen ja koen vahvasti, että olemme siinä tavoitteessa onnistuneet.

*****

Review by Pekka Hyvärinen, Tahto Group maaliskuu 2021

Olin kuullut kehuvia huhupuheita Duden touhuista jo ennen heidän valintaansa. Nämä huhupuheet osuivat kyllä nappiin! Homma on mahtavan selkää ja suoraviivaista meidän suuntaan, vaikka tekevät varmaankin taustalla sivuston eteen ison määrän monimutkaisia säätöä. Kumpa muutkin verkkopalveluihin liittyvät toiminnot saataisiin yhtä jouhevaksi ja selkeäksi kun Duden tyyppien touhut!

*****

Review by Riikka Ruunaniemi, Varjolan tila elokuu 2019

Duden kanssa homma sujuikin kuin tanssia vain, ja täysin vailla stressiä. En ollut osannut aavistaa, että kotisivujen uusiminen voisi olla myös kivaa.

*****

Review by Sofi Oksanen, Sofioksanen.fi syyskuu 2022

Duden osaaminen sekä WordPressin ja visuaalisen suunnittelun puolelta oli tiedossa jo ennakkoon, mutta projektin lopputulos ylitti odotuksemme. Dudella hommat osataan hoitaa niin, että turha jäykkyys loistaa poissaolollaan, mutta samaan aikaan kaikki on ammattimaista. Kiitos ja kumarrus.

*****

Review by Joni Rahunen, Kata Safety toukokuu 2019

Dudelaiset ovat huippuammattilaisia ja he kuuntelevat aidosti asiakasta ja toimivat joustavasti ja ketterästi.

*****

Review by Hanna Väisänen, Otava Oppimisen palvelut elokuu 2022

Töitämme

Sofioksanen.fi

Sofioksanen.fi

Selkeät ja informatiiviset sivut palkitulle kirjailijalle

UpCloud

UpCloud

Uskottavat verkkosivut kansainväliselle yritykselle

Otava Oppimisen palvelut

Otava Oppimisen palvelut

Kotimainen oppimisen asiantuntija

Alpaknitwear.com

Alpaknitwear.com

Alpan tyylikkäät ja laadukkaat alpakan villasta valmistetut neuleet maailmalle

Flux Productions

Flux Productions

Flux Productions on pätevä videokumppani yrityksille ja yhteisölle.

Eepos-oppilaitoshallinta

Eepos-oppilaitoshallinta

Näyttävä ilme ja markkinointisivut Eepos-oppilaitoshallinnalle

WorkPower

WorkPower

Helppoa työnhakua modernilla sivustolla

Koulutuskuntayhtymä Tavastia

Koulutuskuntayhtymä Tavastia

Joustava sivustokokonaisuus koulutuskuntayhtymälle

Uskottava se on.

Jos tuntemukset ovat kutakuinkin tuota luokkaa, niin täytäthän oheisen lomakkeen ja olemme teihin pikimmiten yhteydessä.

  • Kentt√§ on validointitarkoituksiin ja tulee j√§tt√§√§ koskemattomaksi.