WordPress-senioridevaaja

Joko legacy kyllästyttää? Piisaa sitä meilläkin, mutta sen lisäksi meillä pääsee tekemään monipuolista ja modernia WordPress-kehitystä kilpailukykyisellä kuukausipalkalla rauhallisessa introverttiporukassa.

Siirry työpaikkalistaukseen: Lue lisää työpaikasta

Dudelle koodaamaan back endiä 4500 € kuukausipalkalla?

Paskat työkalut? Et pääse vaikuttamaan, vaikka tiedät että asioita voisi tehdä järkevämmin tai tehokkaammin? Suljettua koodia? Spagettia? Myllyttääkö johto, myyjät tai markkinointi ja pöydällesi putoaa ihmeellistä ripulia koodattavaksi oudoilla tekniikoilla ja mahdottomalla aikataululla? Kuulostaako yhtään tutulta?

Meidän mielestä ripulit kuuluu pyttyyn, ei VSCodeen. Dudella pääset käyttämään Suomen WordPress-skenen parhaita työkaluja, koodaamaan WordPressin standardin mukaista PHP:ta ja Vanilla JS:ää ilman mitään erikoisia frameworkeja, käyttämään alan huippulaitteita (omppuja!) ja ennen kaikkea kehittämään ja kehittymään mukavassa ja sinut huomioon ottavassa kehitysympäristössä.

Miksi töihin Dudelle?

Avoin lähdekoodi

Me tykätään gitistä ja avoimuudesta ja kaikki työ pohjautuu avoimeen kehitykseen. GitHubistamme löytyy tälläkin hetkellä noin 70 julkista repoa, joiden kruununjalokiviä hyödynnämme työssämme päivittäin ja kehitämme porukalla omaa tekniikkaa aina vaan paremmaksi.

Alan korkeimmat laatustandardit

Meillä tehdään koodia, joka ei ihan heti muutu legacyksi, koska käytämme alan huippustandardeja kuten WordPress Coding Standardsin eri variaatioita PHP_Codesnifferin avulla. Käytämme oikeita työkaluja ja kehitämme myös omia työkalujamme jatkuvasti eteenpäin. Meillä pääsee vaikuttamaan myös WordPressin itsensä kehitykseen.

Kilpailukykyinen palkka

Dudella maksetaan osaaville tekijöille taitotason mukaisesti kilpailukykyistä palkkaa, koska hommahan ei toimi pelkällä pyhällä hengellä. Käytössä on myös palkkaportaat, eli palkkaa tarkistellaan säännöllisesti. Timanttiselle tekijälle kuuluu timanttinen palkka, osaavalle tekijälle tarjoamme työtä vastaan rahulia 4500 euroa kuukaudessa.

Toisia arvostava työkulttuuri

Meillä ei ole mulkkuja töissä, ei johtoportaassa, eikä missään muuallakaan. Otamme työmme vakavasti, mutta emme unohda huumoria ja yhteiseen pussiin pelaamista. Autamme työkaveria ja pohdimme ratkaisuja yhdessä. Kenenkään ideaa ei ammuta alas kertaistumalta, vaan asioista keskustellaan aina hyvässä hengessä. Arvostamme erilaisuutta ja otamme toinen toisemme huomioon töitä tehdessä ja vapaalla.

Kehitämme ja kehitymme yhdessä

Meille on tärkeää tiedostaa, että olemme täällä kaikki oppimassa ja kehittyminen ei lopu koskaan. Kehittäjän työ on kirjaimellisesti kehittämistä, mutta myös kehittymistä, joka ei rajoitu pelkästään koodiin. Kehittyminen on myös firmamme yksi perusarvoista.

Joustavat työajat ja etätyömahdollisuus

Hommia voi tehdä oman rytmin mukaisesti kiinteän työajan puitteissa. Liukumaa löytyy molempiin suuntiin, eli työaikasi voi olla vaikkapa 10-18 tai 7-15. Etähommia voi tehdä täysin tai osittain valintasi mukaan. Olisi kiva, jos käyt joskus pajallakin meitä moikkamassa!

Mitä odotamme sinulta

 • Sinulla on vähintään 2 vuoden kokemus webbikehittämisestä WordPress/PHP-puolella ja näyttöä osaamiselle
 • WordPressin kiemurat funktioineen ja hookkeineen sujuvat
 • Olet omatoiminen, itseohjautuva ja omaat tiimityöskentelytaitoja
 • Haluat kehittyä ammattilaisena jatkuvasti eteenpäin
 • Olet kaikin puolin rehellinen ja rento kaveri ja hyvällä asenteella liikenteessä, jalat maassa. Egoja ei meidän porukkaan mahdu.
 • Sinulla on viehtymys rajapintoihin ja tietokantoihin tai ainakin halua opetella

Bonusta ja plussaa saat näistä

 • Hanskaat modernin JavaScript-kehityksen (ES6, Vue.js)
 • Olet osallistunut avoimen lähdekoodin projekteihin ja sinulta löytyy GitHub
 • Nimipalvelimet ja DNS-tietueet eivät ole pannassa
 • Sinulta löytyy palvelinkokemusta ja bash-scriptaus kiinnostaa
 • Komentorivin käyttö tuntuu hyvältä
 • macOS, Linux tai palvelimet ovat entuudestaan tuttuja
 • Kokemusta jostakin alla mainitusta rajapinnasta (Primus, PTV, ERP, Opintopolku, MS Graph, Likeit, jne…)
Koodia ruudulla

Työpaikan kuvaus

Haemme hyvää tyyppiä, joka hanskaisi WordPressin standardien mukaisen PHP:n senioritasolla. Osaamisen puolesta sinulta pitäisi sujua muunmuassa jotain tämmöistä:


Meidän kanssa pääset tekemään monipuolista hommaa, sillä asiakkaita on hyvin monentyyppisiä eri toimialoilta.

Näitä käytämme päivittäin

Työsuhde-edut

Laadukkaimmat ja uusimmat työvälineet (MacBook Pro:n speksit tapissa).

Pidetään kroppa kunnossa istumatyössä. Pistetään hierontakäynnit firman piikkiin.

Työviihtyvyyteen vaikuttaa mm. toimiston pleikkari, arcademasiina ja darts-tikkataulu. Virkistyspäivillä käymme esimerkiksi leffassa, frisbee-golffaamassa, uimassa tai vaikkapa pakohuoneessa.

Pääset työskentelemään uusimpien, edistyksellisten tekniikoiden ja työkalujen parissa ja uusia saa ehdottaa vapaasti.

Saat Smartum Liikunta- ja kulttuuriedut talon piikkiin, joita voit käyttää vaikkapa kuntosaliharrastukseen tai elokuvateatterissa käymiseen.

Lomailemme yleensä koko heinäkuun, kuten tekee myös suurin osa asiakkaistamme.

Tekninen vapaus: Pääset myös kehittämään talon sisäisiä tekniikoita mieleisemmäksi.

Parhaat työkaverit ja hersyvää huumoria.

Vapautta työaikoihin ja etäilyyn, kunhan hommat sujuvat sovitusti.

Perushommat kuten vakituisen työpaikan, järkevän kuukausipalkan ja asiaankuuluvat lomat.

Vähintään kerran vuodessa devaajat lähtevät mökkiretriitille, jossa edistämme talon sisäisiä koodiin ja tekniikkaan liittyviä asioita ja siinä sivussa lillumme paljussa.

Kattava työterveys ja hyvät vakuutukset kuuluvat asiaan. Saat mobiiliapplikation kautta nopeasti apua aina kun tarvitset.