Tahto Group

Kumppani joka on aidosti asiakkaan puolella

Tahto Group auttaa asiakkaitaan modernisoimaan heidän IT-ympäristönsä Microsoftin pilviteknologioiden avulla. Tahdolla uskotaan, että maailma on muuttunut ja IT:tä tulee tehdä ihmisille, ei IT:lle.

Siirry sivustolle

Perustettu

2013

Liikevaihto (2021)

2 milj.

Mitä teimme

 • UX/UI suunnittelu
 • Verkkosivut
 • Jatkokehitys
 • Ylläpito

Lähtökohdat

Tahdolla oltiin tehty sivustouudistuksia sivustouudistuksien perään, eikä yksikään lopputulos koskaan oikein tuntunut onnistuvan kunnolla. Kun Tahdolla aloitti uusi kasvujohtaja ja markkinoinnin asiantuntija, päättivät he laittaa taas uuden sivustouudistuksen käyntiin. Koska Tahdon tapa toimia on olla lähellä asiakasta ja puhua heidän kieltään, halusivat he samoja asioita uuden sivuston toteuttajalta.

Tavoitteet

Tahdon tahtotila oli alusta lähtien selvä: sivuston tulee kestää aikaa niin ulkoasultaan kuin tekniikaltaan. Sisällöistä haluttiin helpommin hallittavissa olevia kokonaisuuksia ja visuaalisesta ilmeestä ammattimaisempi. Tahdolla on selkeät kasvusuunnitelmat, joita sivuston tulisi tukea pitkälle tulevaisuuteen. Pelkän sivustoprojektin toteuttajan sijaan etsittiin kumppania, joka pysyy rinnalla ja tukee Tahtoa muutoksen keskellä.

Mitä teimme?

Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty, eikös se näin ole? Sen takia tämäkin projekti aloitettiin työpajalla, jossa Tahdon porukka pääsi miettimään tulevan uuden sivuston rakennetta, toiminnallisuuksia ja ulkoasua Duden suunnittelijan sekä kehittäjän kanssa. Iloiseksi yllätykseksi tahtolaiset olivat jo hahmotelleet Ikean pahvipakkaukseen ajatuksiaan sisällöistä. Pystyimmekin sen ansiosta paneutumaan hyvinkin tarkasti kävijäpolkuihin ja siihen minkälainen mielikuva sivustolla halutaan luoda.

Suunnittelijamme työsti tiiviissä yhteistyössä Tahdon tiimin kanssa sivuston visuaalisen ilmeen raikkaaksi, houkuttelevaksi ja ammattimaisuutta huokuvaksi. Koodipuolella sisällön hallinnasta tehtiin täysin asiakkaan käsissä oleva paketti modulaaristen lohkojen avulla, mahdollistaen esimerkiksi kampanjasivujen omatoimisen kasaamisen. Sivuston nopeus hierottiin huippuunsa ja liidien konvertoimiseksi lisättiin Leadoon botteja.

Tahto tuottaa paljon materiaalia modernista IT:stä kiinnostuneille, joten toteutimme sivustolle tietopankin joka kerää yhteen blogikirjoitukset, webinaarit ja ladattavat oppaat.

Olipa webinaari live tai tallenne, Tahdon uusi sivusto tukee niiden julkaisua. Sivustolle rakennetun toiminnallisuuden ansiosta Tahto voi kerätä etukäteen ilmoittautumisia tulevaan webinaariin ja lähettää liven suoraan sivustolle upotettuna. Webinaaritallenteita pääsee katselemaan myös jälkikäteen sähköpostiin lähetetyn yksilöllisen linkin kautta.

Asiakkaan palaute

Tämä on ollut yksi hienoimmista projekteista tähän saakka omalla työurallani. Lähtökohdat olivat niinkin vaatimattomat, että tämän täytyi olla Tahdolla se viimeinen verkkosivuprojekti muutamaan vuoteen ja koen vahvasti, että olemme siinä tavoitteessa onnistuneet. Teillä on Dudella kyllä todella rautainen tiimi kasassa ja huomaa, että tätä on harjoiteltu. Kiitos tuhannesti, että autoitte meitä saamaan itsellemme sen kaikkien aikojen saitin ❤️

Pekka Hyvärinen, kasvujohtaja yrityksestä Tahto Group

Katso myös nämä

Eläkeläisten yhdistys-sivustot

 • design
 • multisite
 • verkkopalvelu
 • ylläpito

Padasjoen kunta – Experience nothing - Visit Padasjoki

 • design
 • integraatio
 • multisite
 • verkkosivut
 • ylläpito