Digiajan Kylli-täti

Redan Redan on yksityisyritys, jota luotsaa Linda Saukko-Rauta. Redan Redanilta saat livekuvitukset seminaareihin, työpajoihin ja muihin tapahtumiin sekä piirrostiivistykset ja visualisoinnit tilaustöinä.

Ensimmäiset verkkosivut toteutimme Redan Redanille jo vuonna 2017, mutta sen jälkeen yhteistyö on jatkunut. Linda on aktiivinen somessa ja uuttera bloggailija, joten painopiste projektissa oli luonnollisesti somefeedit ja blogi. Myös työnäytteet ja palvelut tuli olla keskeisesti ja selkeästi esitetty. Iso paletti kaikkea, mutta pistettiin onnistumaan!

Koska mik√§√§n sivusto ei ole koskaan ”valmis” ja varsinaiset ajatukset tulevat vasta oikean k√§yt√∂n my√∂t√§, jatkotarpeita syntyi pian. Siisp√§ 2018-2019 vaihteessa tuunattiin jo seuraavaa versiota ulkoasusta l√§htien. Linda vanhana n√∂rttin√§ onneksi osaltaan tiet√§√§ miten n√§it√§ hommia tehd√§√§n mik√§ tekeekin h√§nest√§ supermahtavan asiakkaan.

Lindan bisnes keskittyy iPadilla tekemiseen, joten iPad-näkymiin painotettiin kenties enemmän kuin koskaan aikaisemmin. Valokuvat otti tietenkin luottokuvaajamme Emmi.

Mitäs Linda tykkäsi?

Dudekset, nuo WordPress-ver√§jien vartijat, auttoivat, kun vanhat kotisivuni tarvitsivat jynss√§yst√§ ja jykev√§√§ otetta. Siin√§ min√§, sielu v√§rjyen ja kasa sekalaisia toiveita muassani: ‚ÄúNo kun v√§h√§n jotenkin ammattimaisempi visuaalisesti ja ty√∂n√§ytteet pit√§is saada esille ja sitte noi kieliasiat ja sitten somehimmeli tarttis kanssa saada. Niin ett√§ saisko? Onnistuisko?‚ÄĚ

Ja onnistuihan se. Poijaat olivat ihanan omatoimisia, jolloin kiireinen yrittäjä (minä), sain keskittyä siihen, mitä muka osaan tehdä (piirrellä ja sen semmoista). Ja pim! Nyt on Redanredan Oy:n sivut kuosissa. Hyvässä, nätissä ja modernissa kuosissa.

Kiitos!

Linda Saukko-Rauta Yrittäjä

Kova meno. Olen vakuuttunut, haluan ottaa yhteyttä.

Ota yhteyttä