Probot

Robotiikan asiantuntija pohojosesta

Probot on oululainen robotiikan ja automaation osaajaporukka, joka haluaa olla robotiikan edelläkävijä Suomessa. Suunnittelimme Probotille uudenuutukaiset verkkosivut.

Siirry sivustolle

Probottilaisia

20

Kahvikupillista työviikon aikana

286

Mitä teimme

  • UI/UX suunnittelu
  • Verkkosivujen tekninen toteutus
  • Ylläpito

Lähtökohdat

Vanha sivusto tarjoili tekstipohjaista ja sivupohjiin pohjautuvaa sisältöä, jota ei päässyt kunnolla muovaamaan kasvavan yrityksen jatkuvasti muuttuviin tarpeisiin.

Tavoitteet

  • Tähän päivään tuotu brändiä tukeva, moderni visuaalinen ilme
  • Sivuston rakenteen selkeytys
  • Asiakaskokemuksen parantaminen
  • Selkeä ja joustava sivuston hallinta

Mitä tehtiin

Projektin askelmerkit selviteltiin aloitustyöpajassa, jossa määritettiin Probotin uuden sivuston tavoitteet, visuaaliset toiveet, tekniset toiminnallisuudet ja loppukäyttäjää palvelevat käyttäjäpolut verkkosivuille.

Sivustolle toivottiin liikettä vanhan tylsän ja staattisen muotokielen sijaan, joten päätimme piristää yleisilmettä videoilla ja animoiduilla kuvakkeilla. Koska Probotin brändi on värikäs ja eloisa, teimme jokaiseen lohkoon kattavat tyylivalinnat, joiden avulla vaihtoehdot eivät lopu kesken.

Lopputulos

Asiakkaamme sanoin: “Muistatko, miten keväällä kerroimme kysyneemme Digitoimisto Dudelta sen suuren kysymyksen “tahdotko”? Emme saaneet rukkasia, ja myöntävä vastaus johdatti meidät yhteiselle, jännittävälle matkalle, joka on tuottanut mitä makeinta hedelmää. Luvassa on siis rohkeita ratkaisuja ja paljon pinkkiä, asiantuntijuuttamme unohtamatta! 🤩”

Asiakkaan palaute

Timanttisen yhteistyön tuloksena saimme upeat, brändimme mukaiset ja helposti käytettävät sivut. Dude toimittaa!

Minna Haarala, markkinointi ja brändi yrityksestä Probot