Mediashake

Yritysilme samalle viivalle firman osaamisen kanssa

Mediashake on Matti Hirvosen luotsaama, Helsingin ytimessä sijaitseva 13 ammattilaisen kovatasoinen digimarkkinointitoimisto. Matti otti Dudeen yhteyttä loppuvuodesta 2019 ja löysimme pian yhteisen sävelen, jonka pohjalta lähdimme uudistamaan sekä yritysilmettä että verkkosivustoa.

Siirry sivustolle

Perustettu

2009

Budjetti

10 000

Mitä teimme

  • Brändi-ilme
  • Logo
  • UX/UI suunnittelu
  • Verkkosivut
  • Jatkokehitys
  • Ylläpito

Lähtökohdat

Mediashaken vanha ilme ja verkkosivusto oli koottu palasista sieltä täältä. Kokonaisuuden miettiminen oli jäänyt kovan kasvun ja isojen asiakastöiden alle, eivätkä sen palaset heijastelleet enää sitä mitä tämän päivän Mediashake on. Vanhan sivuston päivittäminen koettiin hankalaksi ja tarvittuja asioita jouduttiin kasaamaan kikkailemalla.

Tavoitteet

Ilmeuudistuksen päätavoitteena oli nostaa Mediashaken profiilia potentiaalisten asiakkaiden ja työntekijöiden silmissä. Uuden ilmeen haluttiin viestivän uskottavuutta sekä yrityksen iloista ja rentoa, mutta ammattimaista kulttuuria. Sivustolta toivottiin enemmän ja laadukkaampaa liidiä potentiaalisilta asiakkailta, sekä mahdollisuus luoda helposti erilaisia markkinointia tukevia sisältöjä.

Ratkaisu

Duden suunnittelijat ottivat haasteen vastaan ja lähtivät aluksi keräämään olemassa olevaa materiaalia. Kattavan laadukkaan kuva- ja tekstimateriaalin pohjalta alkoi hahmottumaan, minkälainen yritys Mediashake on. Vanhojen brändivärien, oranssin ja keltaisen, välimaastosta lähdettiin etsimään uutta pirteää sävyä kuvastamaan Mediashaken rentoutta. Ilmeeseen tuotiin uutena määrittävänä sävynä mukaan raikastamaan hot pink, joka luo ammattimaisuuden vaikutelmaa.

Täydellisen päivityksen kokeneessa logossa käytettiin Mediashaken ensimmäistä kirjainta, josta saatiin johdettua viivadiagrammin nouseva viiva. Logossa yhdistyykin oivaltavalla tavalla sen monikäyttöisyys tunnistettavana ikonina sekä Mediashaken lupaus kasvattaa asiakkaan myyntiä.

Sivuston ominaisuudet

Helppoa hallittavuutta

Sivusto rakennettiin käyttäen täysin modulaarisiin lohkoihin perustuvaa tapaa luoda sisältöjä. Tämän ansioista Mediashake voi luoda helposti ja nopeasti uusia sivuja tarpeen mukaan sellaisilla asetteluilla jotka sopivat tarkoitukseen, ilman että sisältöjä tarvitsee sorvata sivuston pakottamiin raameihin.

Laaja tietopankki

Mediashake on tuottanut ison määrän informatiivista ja hyödyllistä sisältöä yritysten digimarkkinoinnin tueksi, jonka jakamisesta muille tehtiin entistä helpompaa kattavan tietopankin avulla. Koska ilmaisia lounaita ei ole olemassa, toteutimme ominaisuuden jossa oppaan saa sähköpostiin jättämällä yhteystietonsa.

Webinaarien pyörittäminen

Kattavan opasvalikoiman lisäksi Mediashake järjestää säännöllisesti ilmaisia webinaareja, joiden pyörittämisestä haluttiin aiempaa vaivattomampaa. Uudella sivustolla webinaareja voi aikatauluttaa yksinkertaisesti, ilmoittautumisten vastaanottamisten toiminta on lähes automatisoidu ja webinaarin aikana voidaan esittää valmiiksi ajastettuja toimintakehotteita suoraan striimin alla.

Huomaamattoman tehokkaita liidimagneetteja

Kiinnostuneen potentiaalisen asiakkaan haluttiin saavan Mediashakeen helposti yhteys, kuitenkaan olematta liian tyrkyllä koko ajan. Huolellisesti suunnitellut ja sijoitetut toimintakehoitteet sekä tyytyväisten asiakkaiden kertomukset kannustavat yhteydenottoon hienovaraisen tehokkaasti.

Huoletonta menoa

Mediashake luotti sivustonsa Duden tarjoamaan kokonaisvaltaisen ylläpitopaketin hellään huomaan. Me huolehdimme sivuston tekniikan toimivuudesta, päivityksistä ja tarjoamme nopeasti reagoivan käyttötuen. Mediashaken tarvitsee vain nauttia uudesta sivustosta! Olemme myös jatkokehittäneet sivustoa julkaisun jälkeen uusien tarpeiden ilmetessä.

Asiakkaan palaute

Valitsimme Duden kumppaniksi uudistamaan koko visuaalisen ilmeemme sekä tekemään verkkosivuratkaisun, joka palvelee meidän tarpeita nyt ja jatkossa. Valinta osui erittäin hyvin nappiin! Saman talon sisältä löytyy loistavien visuaalisten suunnittelijoiden lisäksi myös teknisesti kovia ammattilaisia, joka mahdollisti sen, että verkkosivustoa saatiin räätälöityä juuri meille tehdyillä lisäosilla. Nettisivu on myös äärettömän nopea, kävin julkaisun jälkeen kaikki meidän kilpailijat läpi ja kukaan ei pärjännyt meille nopeudessa. Suosittelen!

Matti Hirvonen, ceo & senior consultant yrityksestä Mediashake